Jump to content

ΣΣΣΣ..ΣΚΑΣΕ!

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η υδρόψυξη είναι μόνον για τους πολύ κολλημένους με το overclocking. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι περιττή. Μπορείς να βρεις ανεμιστηράκια που παράγουν από καθόλου ως ελάχιστο θόρυβο.

Και επιμένω να λέω πως είναι επικίνδυνη... Και μόνο το γεγονός ότι κυκλοφορεί νερό και ανα πάσα στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί διαρροή (δεν είναι και τόσο απίθανο αυτό) είναι αρκετό.... :worry:

Eαν εκδηλωθει διαρροη μετα καταστρεφεται το συστημα ε?Σε περιπτωση διαρροης δεν το καλυπτει καποια εγγυηση?Εαν οχι τοτε τι τα βαζουν??

Τα βάζουν επειδή ο υπολογιστής γίνεται εκπληκτικά κρύος κι ήσυχος ένα υπόδειγμα αθόρυβου συστήματος και παράλληλα ένα σύστημα που "σηκώνει" πολύ overcloking :)

Πάντως τώρα που λέτε για water cooling θυμήθηκα την περίπτωση που είχα δει (μέσω Unwired??) μ'έναν τύπο σ'ένα ξένο hardware forum...

Είχε κάνει ένα thread κι έβριζε θεούς και δαίμονες γιατί εξαιτίας του forum (έλεγε) είχε πάρει το tower το γέμισε νερό (fill it up please! :) ) και στη συνέχεια το'βαλε στην πρίζα με... τα αναμενόμενα αποτελέσματα!! :p :D :)

Τελικά ήταν φάρσα νομίζω(?)... Υπάρχει άραγε πουθενά στο net?? (ήταν απολαυστική η περιγραφή!...) :rolleyes:

Και εγω παιδια αυτο το προβλημα εχω με τον υπολογιστη μου.Μολις τον ανοιξω κανει σαν τρακτερ!Μετα ηρεμη καπως, αλλα μαλλον ιδεα μου,απλως συνηθιζω τον ηχο.Τη στιγμη που το κλεινω υπαρχει μια ηρεμια στο δωματιο αλλο πραγμα :D.Πως θα να καταλαβω απο που ακριβως βγαινει τοσο θορυβος;Απο το ανεμιστιρακι της καρτας γραφικων, μια του pentium μια της μητρικης η απο το τροφοδοτικο;.Τελικα κατεληξα στο τελευταιο μια και απο εκει ακουω τον περισσοτερο. Σκεφτομαι να παρω ενα αθορυβο κουτι μπας και απαλλαγω απο αυτο το ενοχλητικο προβλημα.Μετα απο ψαξιμο στο νετ βρηκα αυτο ΑΥΤΟ . Λετε να εχει αποτελεσμα?Η τιμη του ειναι 90 λιρες δηλαδη περιπου 130 ευρο :worry:

Λαδωσα και τα ανεμιστηρακια αλλα τιποτα!Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να καταλαβω πιο κανει το θορυβο.Μου φαινετε οτι κανουν ολα!Τελικα μαλλον θα παρω τη case αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τις διαστασεις.Εχω P4 2.6 se m/b Titan tis Gigabyte me rdram kai ati 9700.Παιζει σημασια το κουτι :worry: ;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (11 Ιαν. 2004 , 16:51)

Ρε παιδια το PC κανει εναν σπαστικο θορυβο...σαν γεωτρυπανο ενα πραμα!!Τι να κανω.Δεν θελω να το ακουω!!Θα το σπασω..δεν το γλιτωνει! :angry:

Αν είναι παλιός, ας μην γλιτώσει.... :lol: Πλάκα κάνω...