angelica_v Δημοσιεύτηκε January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2008 Γεια σας!!Σας παρακάλω βοηθήστε με! Έχω εγκαταστήσει τους drivers για το scanner μου (hp 2200c) και μόλις το συνδέω στη θύρα του κουτιού, δεν κάνει το κλασικό "κλινγκ" αλλά κάνει "κλλλλινγκκκκ"!!!Και λέει ότι δεν υπάρχει scanner, όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ παλιότερα το χρησιμοποιούσα κανονικά!Μετά είχα κάνει φορμάτ και δεν το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. Τώρα τι έπαθε??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Γεια σας!!Σας παρακάλω βοηθήστε με! Έχω εγκαταστήσει τους drivers για το scanner μου (hp 2200c) και μόλις το συνδέω στη θύρα του κουτιού, δεν κάνει το κλασικό "κλινγκ" αλλά κάνει "κλλλλινγκκκκ"!!!Και λέει ότι δεν υπάρχει scanner, όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ παλιότερα το χρησιμοποιούσα κανονικά!Μετά είχα κάνει φορμάτ και δεν το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. Τώρα τι έπαθε??????? Για δοκιμασε να το βαλεις σε αλλη θυρα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Στην καρτέλα σαρωτές/scanner του πίνακα ελέγχου στο εμφανίζει..; Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts