Jump to content

Πολιτική επιστροφών σε καταστήματα

kflynt2004
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτα να τα διαβαζουν οι δικοι μας μπας και βαλουνε μυαλο καποια μερα....

αλλα και εμεις που πρεπει πιο μαχητικα να ζηταμε τα δικαιωματα μας μιας και τους πληρωνουμε!

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε τους κουτόφραγκους, τι φλώροι που είναι...

Ειρωνικά έτσι μην παρεξηγηθούμε (και όμως υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται έτσι)... Έχω κάνει και εγώ ένα χρόνο στο «νησί» και ξέρω την διαφορά στην νοοτροπία. Άλλος κόσμος, με τα δικαιώματα του πολίτη προστατευμένα, όχι όπως στο μπ...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

και για να γινω πιο συγκεκριμενος εχω επιστρεψει φωτογρφικη μηχανη γιατι δεν μου αρεσε η ποιοτητα των φωτογραφιων τη νυχτα.

εχω επιστρεψει μηχανη παρασκευης ψωμιου γιατι παροτι ακολουθησα πιστα της οδηγιες η ποιοτητα του ψωμιου ηταν απαραδεκτη.

εχω επιστρεψει ασυρματο τηλεφωνο γιατι η ποιοτητα της συνομιλιας δεν με ικανοποιει.

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κρατησω ενα προιον που δεν ικανοποιει.

υπαρχει μια σημαντικη λεπτομερεια.

αλλο το δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το προιον και αλλο το προιον δεν ειναι καλο/ειναι ελαττωματικο/με παγιδευσε η διαφημιση κτλ κτλ.

καλλιστα καποιος μπορει να σου πει πως τα τεχνικα χαρακτηριστικα του προιοντος ειναι αναγεγραμενα,υπαρχουν παντου Reviews μπορουσες να ενημερωθεις πριν αγορασεις.κανεις δεν σε υποχρεωσε για την αγορα

γιατι με αυτη την λογικη που αναφερεις μπορει να αγορασεις ενα σαμπουαν,να λουστεις μια-δυο φορες,και αν σου λαδωνει το μαλλι και να το επιστρεψεις πισω!

δεν αλλαζει κατι,μονο το προιον;)

απο την αλλη ολα τα ΣΟΒΑΡΑ καταστηματα,οταν σου δινουν αποδειξη ή εγγυηση ή καρτα αλλαγης γραφουν με σαφηνεια ποτε μπορει να επιστραφει.

αληθεια οταν τα επεστρεψες σου γυρισαν τα μετρητα ή εκανες αλλη αγορα;

το οτι υπαρχουν review δεν αλλαζει κατι. Εσυ αν αγορασεις κατι, απογοητευτεις απο την ποιοτητα του και κρινεις οτι ειναι ακαταλληλο για σενα, θα το κρατησεις στην ντουλαπα, θα το πεταξεις ή θα προτιμησεις να το επιστρεψεις?

πως δεν αλλαζει τπτ;;αν εσυ διαβασεις σε Review πως ενα προιον ειναι μαπα και παρολα αυτα το αγορασεις,μετα δε σου φταιει κανεις..

οσο για το "αγορασα ρουχο και τωρα στεκεται στη ντουλαπα μου επειδη δεν το επεστρεψα οταν ειδα πως δεν ειναι ποιοτικο" δεν νομιζω η ποιοτητα του ρουχου ή του παπουτσιου να μεταβαλεται στην αποσταση καταστηματος-ντουλαπας....

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*