B_K_054 Δημοσιεύτηκε January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2008 (edited) ΣΤο φυλλάδιο του γερμανού έχει το κινητό αυτό. Ανθεκτικό κινητό, 2gb ενσωματωμένη μνήμη(περίργο)bluetooth,radio,επέκταση μνήμης,vga camera. τιμή:119 euro Δείκτης SAR: 0.288 W/kg Ξέρει κάποιος τίποτα για αυτή τη συσκευή?? Edited January 24, 2012 by gianpithio Update Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 se pio filadio les? egw tou dekemvriou pou eida den to exei!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 se pio filadio les? egw tou dekemvriou pou eida den to exei!:blink: Στο Ιανουαρίου....επειδή βαριέμαι να ψάχνω google, ρώτησα εδώ. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Η μνήμη του σύμφωνα το gsmarena.com είναι 2ΜΒ. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η μνήμη του σύμφωνα το gsmarena.com είναι 2ΜΒ. Και στο Πλαίσιο 2 Megabytes αναγράφουν. Προφανώς πρόκειται για λάθος στο φυλλάδιο του Γερμανού. Το κινητό γενικά έχει προδιαγραφές προ-περασμένης γενιάς, αλλά αν κρίνω από ένα βιντεάκι του youtube, φαίνεται να είναι πολύ ανθεκτικό (και έχει τουλάχιστον bluetooth). Σε κάπως χαμηλότερη τιμή (ας πούμε, γύρω στα 75-80 ευρώ), νομίζω ότι θα άξιζε τα λεφτά του με το παραπάνω. Για 120 ευρώ όμως, σηκώνει αρκετή συζήτηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Παντως εμενα με τα χαρακτηριστικα που εχει σαν δευτερο τηλεφωνο μου φαινεται λουκουμακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 κι εμενα μου φαινεται λιγο τσιμπημενο στην τιμη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_m Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Yoz folks... Mpas kai kserei kapoios me ayto to rimadi ti ginetai me to Phonebook (a.k.a. thl. catalogue) Me afhnei maximum otan apothikeyw ena thl na xrhsimopoiw gia to onoma 5-6 characters... Den briskw kapoio function pou na to allazei ayto!!! HELP:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Yoz folks... Mpas kai kserei kapoios me ayto to rimadi ti ginetai me to Phonebook (a.k.a. thl. catalogue) Me afhnei maximum otan apothikeyw ena thl na xrhsimopoiw gia to onoma 5-6 characters... Den briskw kapoio function pou na to allazei ayto!!! HELP:wacko: Επειδή την πάτησα και εγώ το έλυσα ως εξής: με το παλιό μου Nokia3650 γράφω τα ονόματα σε ένα πεδίο , με κενό ανάμεσα στο επίθετο και στο όνομα , μεταφέρω μέσω Bt την επαφή στο Μ110 και κατόπιν περνάω τα τηλέφωνα στην επαφή. Προσοχή στο Μ110 δεν μπορείς να διορθώσεις το όνομα σε περίπτωση λάθους. Πάντως σαν συσκευή είναι πολύ κάτω του μετρίου και το μόνο που το σώζει είναι η ανθεκτικότητά του και η αναμονή του. Με λίγα λόγια , μάπα το καρπούζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 το ειδα χτες,τιποτα το σπουδαιο,καλο για οικοδομη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Επειδή την πάτησα και εγώ το έλυσα ως εξής: με το παλιό μου Nokia3650 γράφω τα ονόματα σε ένα πεδίο , με κενό ανάμεσα στο επίθετο και στο όνομα , μεταφέρω μέσω Bt την επαφή στο Μ110 και κατόπιν περνάω τα τηλέφωνα στην επαφή. Προσοχή στο Μ110 δεν μπορείς να διορθώσεις το όνομα σε περίπτωση λάθους. Πάντως σαν συσκευή είναι πολύ κάτω του μετρίου και το μόνο που το σώζει είναι η ανθεκτικότητά του και η αναμονή του. Με λίγα λόγια , μάπα το καρπούζι. dinosang μηπως μπορεις να μου πεις αν το κινητο εχει speed dialing στα πληκτρα 1-9? ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 dinosang μηπως μπορεις να μου πεις αν το κινητο εχει speed dialing στα πληκτρα 1-9? ευχαριστω προκαταβολικα Έχει , πας Επαφές/Γρήγορες κλήσεις και περνάς χειροκίνητα νούμερο και όνομα. Στην οθόνη αναμονής πατάς παρατεταμένα τον αριθμό και καλεί. Και είναι από 2 έως 9 , το 1 το έχει για τηλεφωνητή σαν όνομα , αλλά εσύ μπορείς να βάλεις όποιο νούμερο θέλεις ,προσοχή όμως γιατί το νούμερο εάν το βάλεις δεν ξέρω πως αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Έχει , πας Επαφές/Γρήγορες κλήσεις και περνάς χειροκίνητα νούμερο και όνομα. Στην οθόνη αναμονής πατάς παρατεταμένα τον αριθμό και καλεί. Και είναι από 2 έως 9 , το 1 το έχει για τηλεφωνητή σαν όνομα , αλλά εσύ μπορείς να βάλεις όποιο νούμερο θέλεις ,προσοχή όμως γιατί το νούμερο εάν το βάλεις δεν ξέρω πως αλλάζει. πολυ καλο αυτο.και μια τελευταια ερωτηση για να μην σε κουραζω¨στο Τ9 η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα ειναι οπως στα νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 πολυ καλο αυτο.και μια τελευταια ερωτηση για να μην σε κουραζω¨στο Τ9 η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα ειναι οπως στα νοκια? Τελικά αλλάζει και το νούμερο του τηλεφωνητή Μενού/Μηνύματα/Τηλεφωνητής/Αριθμός... και η διάταξη των γραμμάτων είναι ίδια με τα Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τελικά αλλάζει και το νούμερο του τηλεφωνητή Μενού/Μηνύματα/Τηλεφωνητής/Αριθμός... και η διάταξη των γραμμάτων είναι ίδια με τα Nokia. και αυτο καλο.χιλια ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες.τελικα λεω να το παρω και ας μην δουλευω σε οικοδομη! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Στα 70 EUR θα ηταν πιο τιμιο. Παρόλα αυτα το βαλα για αρκετη ωρα κατω απο βρυση που τρεχε δυνατα (!!) και δεν επαθε κατι. Ο,τι πρεπει για παραλια, σκι και αλλα πραγματα που κανω. Mountain bike, rafting κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Στα 70 EUR θα ηταν πιο τιμιο. Παρόλα αυτα το βαλα για αρκετη ωρα κατω απο βρυση που τρεχε δυνατα (!!) και δεν επαθε κατι. Ο,τι πρεπει για παραλια, σκι και αλλα πραγματα που κανω. Mountain bike, rafting κλπ Και εγώ ο μόνος λόγος που το πήρα είναι για ορειβασία , για την αναμονή του και την θεωρητική του αντοχή. Μένει να δω και την λήψη του σε δύσκολες περιοχές. Με επιδότηση από Wind στο πρόγραμμα με τα 100 λεπτά ομιλίας , πλήρωσα 35€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μιας και δεν υπάρχουν τα Specs της συσκευής, είπα να τα γράψω για να υπάρχουν διαθέσιμα... http://img143.imageshack.us/img143/7596/picxo9.jpg Tough as Nails Your active and ourdoor lifestyle means you need a mobile that isn't afraid of a little dirt or water. The toughest phone on the market, the Samsung M110 is certified with dust-protected and splash-proof water resistant ratings, so it can stand up to the rough and tumble of your rugged lifestyle, while providing you wiht the conveniences of the modern world. Fit and rugged Slim and compact, this no-nonsense bar-type mobile offers a sturdy style for your solid mobility needs. The olive green rubberized shell offers protection and grip, while giving the mobile a rugged outdoors look that echoes your sense of adventure. Certified to defy dust and water This mobile is as fearless as you are. Able to withstand the elements, the rugged Samsung M110 can survive the outdoors just as you thrive in it. It has earned the Gobal Certification of IEC 60529, further proving to be the toughest phone on the market for serious adventure seekers. Specification: - 2G Network: GSM 900, 1800 - Dimensions: 109 x 48 x 17.9 mm - Weight: 95 gr. - Display: 65.536 Colors CSTN Screen, Resolution: 128x128 - Ringtones: Polyphonic (64 channels), MP3 - Vibration: Yes - PhoneBook: 500 entries - Call Records: 30 Dialed, 30 Received, 30 Missed calls - Card Slot: No - GPRS: Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 ~ 48 kbps - HSCSD: No - EDGE: No - 3G: No - WLAN: No - Bluetooth: Yes, v1.2 - Infrared Port: No - USB: No - Messaging: SMS, MMS, EMS - Browser: WAP 2.0/xHTML - Games: Yes + downloadable, order now - Colors: Olive Green, Black - Camera: VGA (640x480 Pixels), Flash - Features: Push, spray water and dust resistance, SOS messaging & Flash light ..Java MIDP 2.0, T9, Organizer, Built-in handsfree, Voice memo, FM Radio. - Battery: Standard battery, Li-Ion 1000 mAh - Stand-By: Up to 400 h - Talk Time: Up to 8 h Official site: Samsung Φωτογραφίες: http://img264.imageshack.us/img264/9378/01lp3.th.jpg - http://img410.imageshack.us/img410/1394/02he4.th.jpg - http://img264.imageshack.us/img264/8859/03wq8.th.jpg - http://img410.imageshack.us/img410/4109/04wj2.th.jpg http://img99.imageshack.us/img99/1141/05wq3.th.jpg - http://img264.imageshack.us/img264/7500/06ip7.th.jpg - http://img410.imageshack.us/img410/3808/07zu5.th.jpg - http://img410.imageshack.us/img410/4936/08mn3.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumias Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλησπερα παιδια,ενδιφερομαι και γω για 2ο τηλ στην δουλεια και βλεπω το Μ110,εντυπωσεις; Πως ειναι απο αυτονομια και τι λεει απο σημα και ραδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλησπερα παιδια,ενδιφερομαι και γω για 2ο τηλ στην δουλεια και βλεπω το Μ110,εντυπωσεις; Πως ειναι απο αυτονομια και τι λεει απο σημα και ραδιο; φιλε μου το μονο που θα σου πω ειναι οτι σημερα ειναι η 5η μερα χωρις να το φορτισω.το σημα του καμπανα και το ραδιο για να ειμαι ειλικρινης μια φορα το εβαλα και δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο απλως κανει την δουλεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmch Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Το αγόρασα και εγώ χτες. Προέρχομαι από το nokia 5140i και έτσι δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Απλός χρειάστηκα ένα κινητό 'εργαλείο' μιας και το nokia μετά από 3 χρόνια έχασε διάφορα σημεία από την ενδυμασία του και δεν είχε ΒΤ. Καλό φαίνεται, στιβαρό με μεγάλο χρόνο αναμονής. Τώρα για το ΒΤ , αγόρασα το jabra BT135 και ενώ λέει ότι είναι συμβατά, δεν το βλέπει με τίποτε. Τι να κάνω? Και μια ερωτησούλα ακόμα. το gprs (g) πως σβήνει ?, δεν τρώει μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reveux Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για ένα ανθεκτικό κινητό και έχω βάλει στο μάτι το samsung m110. Επειδή όμως δεν είχα ποτέ samsung και δεν θέλω να το αγοράσω για να το δοκιμάσω, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει :). 1 Το μενού του είναι παραμετροποιήσιμο; Δηλαδή να αλλάζουν οι συντομέυσεις, τι κάνει το κάθε πλήκτρο, κ.τ.λ. 2 'Εχω το κινητό μόνιμα στο αθόρυβο με δόνηση. Όταν το έχω πάνω μου προφανώς το καταλαβαίνω όταν χτυπάει. Όταν όμως το φορτίζω θέλω να ενεργοποιείται η δόνηση για να το ακούω. Το αναφέρω γιατί στα sony-ericsson χτυπάει η δόνηση, ενώ στα nokia όχι. Στα samsung τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; 3 Το ξυπνητήρι λειτουργεί όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό; Όπως καταλαβαίνετε το κινητό το θέλω για δουλειά και δεν με ενδιαφέρουν χρώματα, μουσική και τέτοια :). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γειά, σε όλους τους φίλους του φόρουμ. Έχω αγοράσει προσφάτως ένα m-110 γιατί λόγω περιβάλοντος εργασίας έχω αλλάξει αρκετές συσκευές έως τώρα. Πάνε λοιπόν 2 εβδομάδες από την αγορά του όπου εχθές το απόγευμα και χωρίς άλλο πρόβλημα το τηλέφωνο έκελισε από μόνο του! Φαντάστικα ότι άδειασε η μπαταρία του κι έτσι το βράδυ το έβαλα για φόρτηση. Κατά τη διάρκεια αυτής δεν εμφανίστηκε η γνωστή οθόνη φόρτησης κι έτσι μπήκα στην υποψία ότι κάτι συμβαίνει... Και όντως, κάτι συμβαίνει. Δεν επανέρχεται σε κατάσταση λειτουργίας με τίποτα! Σήμερα που πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά Αθηνών, με παρέπεμψαν στο σέρβις του Γερμανού, αφού αυτές τις ημέρες βρήσκομαι στη Μυτιλήνη. Απευθηνόμενος τηλεφωνικά στο κατάστημα έμαθα ότι πολύ πιθανόν να θέλει εγκατάσταση νέου firmware κι αν δεν "κάτσει" να το στείλουν στην Αθήνα. Κι επειδή δεν έχω την απόδηξη αγοράς μαζί μου θα μου χρεώσουν 35€!!! (μήπως πρέπει να κουβαλάω μαζί μου και το εκκαθαρηστικό εφορίας? λέω...) Έτυχε κάτι όμοιο σε 'σας? Ή να κάνω το τηλέφωνο "φελό" για την πετονιά ψαρέματος, αφου είναι και αδιάβροχο? Γιάννης-sv2gww. Sony και πάλι Sony! Το P910i ακόμα ροκάρει!! Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μην το πεταξεις! δωσε το σε μενα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 mol, είμαι στο ξενοδοχείο LASIA της Μυτιλήνης, δωμάτιο 207! Σε 5 λεπτά θα το εξφενδονίσω! Προλαβαίνεις? Γιάννης-sv2gww. Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts