tipota Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Από αυτονομία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ritmakias Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ΞΟΟ Ξ±ΟΟΞΏΞ½ΞΏΞΌΞ―Ξ± ΟΟΟ ΟάΡι; Ξ Ξ±ΟΟΞΏΞ½ΞΏΞΌΞ―Ξ± ΟΞΏΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΡνΟΟΟΟΟΞΉΞ±ΞΊΞ! ΞΟΞΏ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± ΟΟΞΏΟΟάθηΟΞ± δΡν Ξ*ΟΞ΅ΟΞ΅ ΟΞΏΟΞ* ΞΊΞ¬ΟΟ Ξ±ΟΟ ΟΞΉΟ 2 ΞΌΞ*ΟΞ΅Ο. ΞΞ΅ ΟαλαΟΞ ΟΟΞΟΞ· Ξ±Ολά ΞΎΞ΅ΟΞ½Ξ¬Ο ΟΟΟΞ΅ ΟΞΏ ΟΟΟΟΞΉΟΞ΅Ο... Ξλλά Ξ±Ξ½ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉΞ½ΞΏΟΟΞΉΞΏ ΟΟΞΏΞ½ 1,5 ΞΌΞΞ½Ξ± ΞΌΞΏΟ Ξ*ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ ΟΞΏ ΟΟΟΟΞΏ ΟΟΟβλημα. ΞκΡί ΟΞΏΟ ΞΌΞ―Ξ»Ξ±Ξ³Ξ± Ξ*ΟΞ²Ξ·Ξ½Ξ΅. ΞΞ―ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ ΟΞ*ΟΞ½Ξ±Ξ½Ξ΅ Ξ*ΞΉΟΞ΅ ΟΟΞ±Ξ½ καλοΟΟΞ± Ξ΅Ξ³Ο Ξ±ΟΞΏΟ Ξ΅Ξ―ΟΞ± ΞΌΞΉΞ»ΞΟΡι λίγο... ΀ο ΟΞΞ³Ξ± ΟΟΞ· Ξ²ΟΞ½ΟΞ±ΟΞΏΞ½ ΟΞΏΟ ΟΞΏ Ξ±ΟΟΟΞ±ΟΞ± 26-8 ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞΏΟ ΟΞΏ Ξ΅ΟΞΉΟΟΟΞ*ΟΞ±Ξ½Ξ΅ 15 ΞΌΞ*ΟΞ΅Ο ΞΌΞ΅ΟΞ¬. ΞΞΏΟ Ξ΅Ξ―ΟΞ±Ξ½Ξ΅ ΟΟΞΉ ΟΞΏ ΟΟΟβλημα ΞΟΞ±Ξ½ Ξ· ΞΌΟΞ±ΟΞ±ΟΞ―Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞΉ ΡίΟΞ΅ αλλαΟΟΡί. Ξλλά ΡμΞ*Ξ½Ξ± ΞΌΞΏΟ Ξ*ΞΌΞΏΞΉΞ±ΞΆΞ΅ Ξ· ίδια. Ξ*άνΟΟΟ ΟΞ―Ξ³ΞΏΟΟΞ± ΞΟΞ±Ξ½ ΟΞΏΟΡμΞ*Ξ½Ξ· αλλά δΡν ΡίΟΞ± ΞΊΟΞ±ΟΞΟΡι ΟΞΏ ΟΡιΟΞΉΞ±ΞΊΟ ΟΞ·Ο Ξ±ΟΞΉΞΈΞΌΟ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± Ρίμαι ΟΞ―Ξ³ΞΏΟΟΞΏΟ ΟΟΞΉ ΞΟΞ±Ξ½ Ξ· δικιά ΞΌΞΏΟ. ΞΟΞ―ΟΞ·Ο Ξ· ΞΌΟΞ±ΟΞ±ΟΞ―Ξ± δΡν ΡίΟΞ΅ ΟΞ¬ΟΞ· Ξ±ΟΟ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± Ξ±ΟΟί΢Ρι Ξ½Ξ± ΟΞΏΟΟί΢Ρι ΞΏΟΟΟΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ανΡβάΟΞ±Ξ½Ξ΅ λίγο Ξ±ΟΟ ΟΞ· Ξ²ΟΞ½ΟΞ±ΟΞΏΞ½. ΀η ΟΟΟΞΉΟΞ± 8 ΟΟΞ΅Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ*ΟΟΞΉ ΟΟΞΉΞ³ΞΌΞΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΞΞ ΞΊΞ±ΞΉ μάλιΟΟΞ± ΞΌΞ΅ ΞΊΞ±Ξ»ΟΟΞ΅ΟΞ· Ξ±ΟΟΞΏΞ½ΞΏΞΌΞ―Ξ± Ξ±ΟΟ ΟΟΞΉΞ½... ΀ί Ξ½Ξ± ΟΟ; ΞΟΞΏΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΞΏΞΊ μάλλον ΟΞ·Ξ½ αλλάξανΡ. ΞΟΟΞ΅ ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅Ξ―Ο ΟΞΏ ίδιο ΟΟΟβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gloum Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το w350 από ρουμανία ως εταιρικό κινητό και δυστυχώς δεν έχει ελληνική γλώσσα εγκατεστημένη. Ξέρει κανείς σας πως μπορώ να την εγκαταστήσω? Με κάποιο firmware?Και αν ναι που θα το βρω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το w350 από ρουμανία ως εταιρικό κινητό και δυστυχώς δεν έχει ελληνική γλώσσα εγκατεστημένη. Ξέρει κανείς σας πως μπορώ να την εγκαταστήσω? Με κάποιο firmware?Και αν ναι που θα το βρω? Ευχαριστώ Θα το πας σε επισημο service point sony ericsson στην Ελλαδα.απο το ιντερνετ γινετε μονο update.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 ξέμεινε η vodafone από κινητά με γάλάζιο χρώμα???? το δικό μου παρουσίασε βλάβη μέσα στον μήνα, δώσανε εντολή να μου δώσουν καινούργιο, και περιμένω εδώ και 15 μέρες, γιατί λέει δεν έχουν γαλάζιο. Τι να κάνω???? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 τι κηνιτο ποση max καρτα μνημης δέχεται;;; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Γράφει στο site της SE... νομίζω ότι είναι μέχρι 4GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εχει βρει κανεις το συγκεκριμενο κινητο σε μαυρο με μοβ χρωμα;; Το εχω ψαξει παντου και δεν το βρισκω πουθενα..:wacko::(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εχει βρει κανεις το συγκεκριμενο κινητο σε μαυρο με μοβ χρωμα;; Το εχω ψαξει παντου και δεν το βρισκω πουθενα..:wacko::(:( το ειχα βρει σε καταστημα vodafone στην θεσσαλονικη και στις σερρες.πουθενα αλλου.κανε ενα κοπο να πας να δεις ή παρε ηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 To εχουν και στο site τους σε αυτο το χρωμα http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-7601.action Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gloum Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Πάλι για το w350 θα επανέλθω..ξέρετε πως να το ξεκλειδώσω?? Πολύ ενοχλητικό αυτό που κάνουν οι εταιρίες πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Πάλι για το w350 θα επανέλθω..ξέρετε πως να το ξεκλειδώσω?? Πολύ ενοχλητικό αυτό που κάνουν οι εταιρίες πάντως.. Ρώτησε στο 9volto :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Καλησπερα.Κανενα νεο απο το κινητο?Βγαινει μονο απο συγκεκριμενες εταιριες?VL και cosmote?Δεν το εχουν στον γερμανο και στα υπολοιπα καταστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Καλησπερα.Κανενα νεο απο το κινητο?Βγαινει μονο απο συγκεκριμενες εταιριες?VL και cosmote?Δεν το εχουν στον γερμανο και στα υπολοιπα καταστηματα? Το κινητο κυκλοφορει κανονικα.το βρισκεις και σαν απλη συσκευη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Thanks RAVER.Απο τιμες πως παει?Συμφερει για 2ο κινητο εως 160 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Thanks RAVER.Απο τιμες πως παει?Συμφερει για 2ο κινητο εως 160 ευρω? oχι! σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 oχι! σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο..:) Καλυτερο δηλαδη?Ψαχνω ενα με οσα ειπα 160 περιπου αφου μου χαλασαν στην αντιπροσωπεια το W850 που ειχα.Ψαχνω το 350 (αυτο το καπακι...) στο χρωμα turbo red (http://gadgetwidgets.com/wp-content/uploads/2008/08/w350_colours.png) το χρωμα το δινει επισημα και στο site της SE αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα!Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ψαχνω το 350 (αυτο το καπακι...) στο χρωμα turbo red (http://gadgetwidgets.com/wp-content/uploads/2008/08/w350_colours.png) το χρωμα το δινει επισημα και στο site της SE αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα!Ξερει κανεις? Καλημερα κανεις ρε τσακαλια για το W350i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Καλημερα κανεις ρε τσακαλια για το W350i?. Ψαχνω το 350 (αυτο το καπακι...) στο χρωμα turbo red (http://gadgetwidgets.com/wp-content/uploads/2008/08/w350_colours.png) το χρωμα το δινει επισημα και στο site της SE αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα!Ξερει κανεις? εδώ και σε τιμη καλή.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εδώ και σε τιμη καλή.:D RAVER εποικοινωνησα με τα τηλ που εδινε το site αλλα μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει το κινητο και το εχουν μονο σε μαυρο και γαλαζιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Sorry double post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 RAVER εποικοινωνησα με τα τηλ που εδινε το site αλλα μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει το κινητο και το εχουν μονο σε μαυρο και γαλαζιο. τοτε θα πρεπει να ψαξεις για να το βρεις.η καν'το προπαραγγελια απο κανενα καταστημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 τοτε θα πρεπει να ψαξεις για να το βρεις.η καν'το προπαραγγελια απο κανενα καταστημα.:) Δυσκολα οπου και αν ρωτησα λενε οτι δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα ή οτι ειναι VL.Μαλλον την προσφορα που εχει το πλαισιο θα παρω με 123 ευρω! Thanks RAVER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το κινητο το πηρε χθες ο πατερας μου! το κινητο ειναι απαιχτο :up: αυτο που μου αρεσε πολυ και δεν το περιμενα ειναι το ηχειο του! ο ηχος ειναι δυνατος και καθαρος.το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει ενα απλο κινητο.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παιδια πηρα κι εγω αυτο το κινητο! μεχρι στιγμης μου αρεσει πολυ. (μονο μειον οτι το κεντρικο κουμπι ειναι μικρο και πατιουνται και αλλα μαζι, υπαρχει τροπος για συντομευση να εμφανιζει το μενου?) εχω μερικες αποριες, που ειναι το image editor, γενικα δεν μπορω να επεξεργαστω καθολου τις φωτογραφιες, ουτε ζουμ.( τις εχω τραβηξει με την μεγιστη ποιοτητα) το τελευταιο firmware ποιο ειναι; πως βλεπω ποιο εχω; απενεργοποιησα την φορτιση μεσω usb αλλα οταν επιλεγω μεταφορα αρχειων αρχιζει να φορτιζει, γινεται να το αλλαξω κι αυτο; στην λειτουργεια τηλεφωνου δεν φορτιζει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts