Panagioths Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Ιαν. 2004 , 22:38) εκδωθηκε και παραλιγο να παθω το εγεφαλικο :wacko: - 790 εφτασα , με μεσο ορο στα περιπου 400 το μηνα :wacko: Πωπωπωπω μου θυμιζεις τα 'νιατα' μου! Τοτε που ειχα στετ και με επερναν τηλ να με ρωτησουν αν ειμαι ενημερος πως ο λογαριασμος μου εκδοθηκε χτες και ηταν ανω των 200.000δρχ ο τρεχον εχει ξεπερασει τις 100.000 και ακομα δνε εχουν περασει 6μερες του νεου 'billing month' και να απαιτησουν απο εμενα να τους πληρωσω αμεσως τον εκδοθεισα (που δεν ειχε προλαβει να ερθει σπιτι) για να μην μου το κοψουν!!!! Δεν θελω να σκεφτομαι την επιδοτηση που θα σου ερθει οταν θελεις να το ανανεωσεις το συμβολαιο εεεε! :D :D :D :D :D Και για να ειμαστε in-topic χρησιμοποιως ενα τετελεστετ 130 για τα ψιλα και ενα εταιρικο αλλου δικτου για τα χοντρα! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfotakis Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Telestet 130... μαζί με μηνιαία συνδρομή στο b-online (forthnet internet provider) πληρώνω περίπου 30-33 euro το μήνα... ναι ναι .. ξέρω η vodafone δίνει δωρεάν συνδρομή στο internet κάθε μηνα. Παράθεση Αντε... και κάλη τύχη μάγκες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αν κ προς το παρόν έχω CU σύντομα θα το μετατρεέψω σε βόντα 60... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 240 Cote.not bad me 32 euro mazi me tin fapa... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathMatch (10 Ιαν. 2004 , 18:23) 190 me stet alla den mou ftanoune me tpt :( Ομοίως.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 90 cote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Πλέον ούτε το 350 δεν μας φτάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts