aristotelhs2060 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Αργησα λιγο αλλα ετοιμαζα κατι αλλους χαρτες. Η νεα εκδοση προστεθηκε στο φακελο. Sygic Gps Navigator Mobile Symbian 3rd Λενε οτι ειναι πιο γρηγορη απο την προηγουμενη και οτι προστεθηκαν καποια πραγματα οπως country info και κατι αλλα Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Αργησα λιγο αλλα ετοιμαζα κατι αλλους χαρτες. Η νεα εκδοση προστεθηκε στο φακελο. Sygic Gps Navigator Mobile Symbian 3rd Λενε οτι ειναι πιο γρηγορη απο την προηγουμενη και οτι προστεθηκαν καποια πραγματα οπως country info και κατι αλλα Με το νεο χαρτη δουλευει η να μεινουμε στην παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. May 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Με το νεο χαρτη δουλευει η να μεινουμε στην παλια? kalytera sthn palia;) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 μαλλον ακομη καλυτερα μη περιμενετε ποτε να δουλεψει με την mcguider. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Αργησα λιγο αλλα ετοιμαζα κατι αλλους χαρτες. Αρη να σε καλα :) Ελπιζω να βγει συντομα μια version που να μπορει να τρεξει το μεγαλο χαρτη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 ελπιζω να κανω λαθος αλλα δε νομιζω να συμβει αυτο οπως ειπα και παραπανω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkoulas Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 file akoloythisa tin egatastasi 2 . ola kala mexri poy eftasa sto rosiko site opoy den boro na egrafo me tipota.oyte me to 25 oyte me ta rwsika poy les na kanoyme epikolisi. etsi exw to programma sto kinito alla den anoigoyn oi xartes.tha soy imoyn ypoxreos an boroyses na moy to energopieiseis esy.to divice code moy einai EYXARISTW EK TON PROTERON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 file akoloythisa tin egatastasi 2 . ola kala mexri poy eftasa sto rosiko site opoy den boro na egrafo me tipota.oyte me to 25 oyte me ta rwsika poy les na kanoyme epikolisi. etsi exw to programma sto kinito alla den anoigoyn oi xartes.tha soy imoyn ypoxreos an boroyses na moy to energopieiseis esy.to divice code moy einai EYXARISTW EK TON PROTERON Καταρχην Χρησιμοποιησε μικρους Ελληνικους χαρακτηρες ! :!: 2ον ΔΕΝ διαβασες παρακατω τις οδηγιες !!!! Εκει που λεει :Δεν χρειαζεται πλεον κατι αλλο, Δειτε το παρακατω http://3ppc.net/sygicgen.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Kαι δε γινεται απο το ρωσσικο site πλεον αλλα με πιο απλο τροπο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkoulas Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 οκ Συγνώμη για τους λατινικούς χαρακτήρες. διάβασα τις οδηγίες. πήγα και στο http://3ppc.net/sygicgen.php περασα το divice code και μου έδωσε License code. μετά?τι το κάνω? συγνώμη και πάλι αλλά κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 όταν χεκινάς το πρόγραμμα δεν σου ζητάει κωδικό για να ανοίξουν οι χάρτες?? Εκεί βάζεις αυτόν τον κωδικό που έβγαλες! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkoulas Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 όταν χεκινάς το πρόγραμμα δεν σου ζητάει κωδικό για να ανοίξουν οι χάρτες?? Εκεί βάζεις αυτόν τον κωδικό που έβγαλες! τώρα μάλιστα.κατάλαβα και σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα δεν μου ζητάει κωδικούς.επιλέγω Greece_15_09_07 και μου λέει πως ο χάρτης δέν είναι συμβατός με την παρούσα έκδοση του λογισμικού.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 επιλέγω Greece_15_09_07 και μου λέει πως ο χάρτης δέν είναι συμβατός με την παρούσα έκδοση του λογισμικού.:mad: Διαβασε της 2-3 τελευταιες σελιδες του παροντος θεματος και θα καταλαβεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 καλησπερα παιδια.εγω εχω μια πιο παλια βερσιον του συτζικ που ειχε δωσει ενα καλο παλικαρι απο το φορουμ. εδω και καιρο δε βαζω αναβαθμιση σε συτζικ ή γκαρμιν γιατι μια ο χαρτης δε δουλευει μια κρασαρει κτλ ομως στο μαγαζακι ειδα ενα προγραμμα που λεγεται Sygic McGuider αυτο ρε παιδια ειναι κατι αλλο απο το συτζικ που εχουμε? φαινεται απο τα σκρινσοτσ καλυτερο ή κανς λαθος? εχει καποιοσ κανενα πακετακι με χαρτεσ κτλ για αυτο? ή δε το εχει δει κανενασ σας? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ειναι νεωτερη version του Sygic και εχει αλλαξει το ονομα του προγραμματος. Δυστυχος η νεα εκδοση μπορει να τρεξει μονο το μικρο χαρτη. Εαν μπορεις προσεξε λιγο τη γραφη σου γιατι μερικες λεξεις διαβαζονται δυσκολα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 εχεις δικιο και συγνωμη νασαι καλα αγαπητε για τη βοηθεια σου. ελπιζω συντομα να φτιαξουν ολα με το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
head_on Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καλησπέρα. Θα θελα να κάνω 3 ερωτήσεις και όποιος μπορεί ας απαντήσει. Έχω το nokia n82 και εγκατέστησα το sygic. Παρόλα όσα έχω διαβάσει στο forum από άλλους χρήστες για lock-άρισμα δορυφόρων σε δευτερόλεπτα εγώ δεν πετυχαίνω τόσο γρήγορα κλείδωμα δορυφόρων. Στο πρόγραμμα όπως είδα στις ρυθμίσεις του, μπορώ να επιλέξω είτε ενσωματομένο gps είτε υποβοηθούμενο gps. 1. Τι από τα δύο να επιλέξω? 2. Αν επιλέξω το υποβοηθούμενο, πρέπει να έχω από πριν ενεργοποιήσει πακέτα δεδομένων στην σύνδεση μου (otenet) για σύνδεση στο internet? 3. Αν ναι, η υπηρεσία χρεώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 1. Τι από τα δύο να επιλέξω? κ τα 2 2. Αν επιλέξω το υποβοηθούμενο, πρέπει να έχω από πριν ενεργοποιήσει πακέτα δεδομένων στην σύνδεση μου (otenet) για σύνδεση στο internet? ναι 3. Αν ναι, η υπηρεσία χρεώνεται? ελάχιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
head_on Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 κ τα 2 ναι ελάχιστα Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν μπορώ να επιλέξω και τα 2. Όταν ανοίγω το μενού του sygic: ρυθμίσεις gps, θύρα com, μπορώ να κάνω μία επιλογή, όχι δύο. Ίσως φταίει η έκδοση του προγράμματος? (version: 7.0, built: 89d). (Αναφέρομαι στο μενού του sygic, όχι του κινητού. Στο μενού του κινητού: εργαλεία, ρυθμίσεις, γενικές, εντοπισμός θέσης, μέθοδοι εντοπισμού, έχω επιλέξει και ενσωματωμένο και υποβοηθούμενο αλλά στο μενού του sygic μπορώ να τσεκάρω μόνο μία επιλογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν μπορώ να επιλέξω και τα 2. Όταν ανοίγω το μενού του sygic: ρυθμίσεις gps, θύρα com, μπορώ να κάνω μία επιλογή, όχι δύο. Ίσως φταίει η έκδοση του προγράμματος? (version: 7.0, built: 89d). (Αναφέρομαι στο μενού του sygic, όχι του κινητού. Στο μενού του κινητού: εργαλεία, ρυθμίσεις, γενικές, εντοπισμός θέσης, μέθοδοι εντοπισμού, έχω επιλέξει και ενσωματωμένο και υποβοηθούμενο αλλά στο μενού του sygic μπορώ να τσεκάρω μόνο μία επιλογή) στο sygic τσεκαρουμε το ενσωματωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αργησα λιγο αλλα ετοιμαζα κατι αλλους χαρτες. Η νεα εκδοση προστεθηκε στο φακελο. Sygic Gps Navigator Mobile Symbian 3rd Λενε οτι ειναι πιο γρηγορη απο την προηγουμενη και οτι προστεθηκαν καποια πραγματα οπως country info και κατι αλλα εψαξα αλλα χωρις επιτυχια, που τον βρισκουμε τον φακελο Sygic Gps Navigator Mobile Symbian 3rd? εκανα εγκατασταση το .sis απο το xxxxxxxx (πρωτα απεγκατεστησα το παλιο) αλλα οταν το τρεχω μου βγαζει : "Application closed:drivemainthread kern-exec 3" :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Δυστυχος ο φακελος διαγραφηκε :( Ψαξε στο xxxxxxxxxxxxxxxx να βρεις μεμονωμενα τα αρχεια που θελεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Eχει βρει κανεις χαρτη βουλγαριας για το Sygic? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παιδια σας χαιρετω μετα απο καιρο... Ειδα εξελιξεις στο Φορουμ για το θεματακι μας... Θελω να ρωτησω κατι... Εγω κατεβασα μονο τον χαρτη και εχω την παλια εκδοση Sygic...καλα επραξα...??? Δλδ αντικαθιστω τον χαρτη και ολα οκ μετα ή πρεπει να καταβασω και τπτ απο τα αλλα αρχειακια για το Sygic παντα...????? Ευχαριστω πολυ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Eχει βρει κανεις χαρτη βουλγαριας για το Sygic? επρεπε να με ρωτησεις..υπαρχει για την εκδοση 7.199 δε ξερω αν δουλευει και την mcguider Παιδια σας χαιρετω μετα απο καιρο... Ειδα εξελιξεις στο Φορουμ για το θεματακι μας... Θελω να ρωτησω κατι... Εγω κατεβασα μονο τον χαρτη και εχω την παλια εκδοση Sygic...καλα επραξα...??? Δλδ αντικαθιστω τον χαρτη και ολα οκ μετα ή πρεπει να καταβασω και τπτ απο τα αλλα αρχειακια για το Sygic παντα...????? Ευχαριστω πολυ....:D εξαρταται ποιον χαρτη με ποια εκδοση χρησιμοποιεις. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts