Jump to content

Αναπαραγωγή Ταινιών HD

cool_ted
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια κα χρονια πολλα...:)

θα ηθελα την βοηθεια σας...:rolleyes:

κατεβασα μια ταινια σε High Definition και ειναι σε μορφη mkv και οταν παω να την ανοιξω με το media player classic κολλαει πολυ...μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω ή απλως δεν το σηκωνει η καρτα γραφικων μου?:confused:

Free Your Mind...;)

ωραιο προγραμματακι το KΜ player...:rolleyes:

το παιζει κανονικα το αρχειο...

τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα...:O η εικονα δεν ειναι συχρονισμενη με τα λογια των ηθοποιων...:worry:

Free Your Mind...;)

πες μου τι έκδοση έχεις κατεβάσει...υπάρχει βέβαια και από τις επιλογές του δεξιού κλικ το playback-->audio resync..;)

Έχε υπόψη σου ότι οι ταινίες HD απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ. Οι νέες κάρτες γραφικών μπορούν να κάνουν μεγάλο μέρος της αποκωδικοποίησης. Αν δεν έχεις ούτε γρήγορο επεξεργαστή, ούτε τέτοια κάρτα γραφικών, είναι φυσιολογικό να έχεις προβλήματα.

CoreAVC + Haali Media Splitter. Αν κολλάει και με αυτά, μάλλον χρειάζεσαι πιο γρήγορο PC.

πες μου τι έκδοση έχεις κατεβάσει...υπάρχει βέβαια και από τις επιλογές του δεξιού κλικ το playback-->audio resync..;)

Η εκδοση που κατεβασα ειναι 2.9.3.1214 και την κατεβασα απο εδω μηπως να κατεβασω απο εδω και την beta version?

οταν παταω δεξι κλικ δεν μου εχει playback-->audio resync..το πιο κοντινο που μου εχει σε αυτο ειναι playback-->Audio/Video Sync...

οσο για τα χαρακτηριστικα του laptop ειναι:

Intel Core Duo T2250 1.73GHz

2GB RAM

GeForce 7300

Free Your Mind...;)

είναι αρκετά παλιά η έκδοση που κατέβασες...πριν κανά 10ήμερο βγήκε η νέα stable 2.9.3.1428...μπορείς να την κατεβάσεις από ΕΔΩ

:) και να βρεις την επιλογή που σου είπα..

είναι αρκετά παλιά η έκδοση που κατέβασες...πριν κανά 10ήμερο βγήκε η νέα stable 2.9.3.1428...μπορείς να την κατεβάσεις από ΕΔΩ

:) και να βρεις την επιλογή που σου είπα..

την κατεβασα την εκδοση που μου παραθετεις και βρηκα την επιλογη που μου προανεφερες...το συγχρονιζω καπως αρκετα κοντα αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξεσυγχρονιζεται παλι τελειως...

υπαρχει περιπτωση να φταιει η ταινια(ενα χριστουγεννιατικο επεισοδιο Shrek ειναι:p) που ειναι ασυγχρονιστη η εικονα με τον ηχο?

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...:)

Free Your Mind...;)

Δες το CPU usage την ώρα της αναπαραγωγής. Αν είναι πάνω από 70-75%, φταίει ο αργός decoder.

Θεωρητικά η CPU σου είναι αρκετή για την αναπαραγωγή HD.

Δες το CPU usage την ώρα της αναπαραγωγής. Αν είναι πάνω από 70-75%, φταίει ο αργός decoder.

για να το κάνεις αυτό πάτα το tab κατά την αναπαραγωγή..:)

μεχρι 25% το πολυ φτανει το CPU Usage...

μαλλον θα φταιει η ταινια,δεν εξηγειται αλλιως...:confused:

Free Your Mind...;)