cool_ted Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 γεια σας παιδια κα χρονια πολλα...:) θα ηθελα την βοηθεια σας...:rolleyes: κατεβασα μια ταινια σε High Definition και ειναι σε μορφη mkv και οταν παω να την ανοιξω με το media player classic κολλαει πολυ...μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω ή απλως δεν το σηκωνει η καρτα γραφικων μου?:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 δε δοκιμάζεις και με τον one and only TheKMPlayer?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ωραιο προγραμματακι το KΜ player...:rolleyes: το παιζει κανονικα το αρχειο... τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα...:O η εικονα δεν ειναι συχρονισμενη με τα λογια των ηθοποιων...:worry: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 πες μου τι έκδοση έχεις κατεβάσει...υπάρχει βέβαια και από τις επιλογές του δεξιού κλικ το playback-->audio resync..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Έχε υπόψη σου ότι οι ταινίες HD απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ. Οι νέες κάρτες γραφικών μπορούν να κάνουν μεγάλο μέρος της αποκωδικοποίησης. Αν δεν έχεις ούτε γρήγορο επεξεργαστή, ούτε τέτοια κάρτα γραφικών, είναι φυσιολογικό να έχεις προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 CoreAVC + Haali Media Splitter. Αν κολλάει και με αυτά, μάλλον χρειάζεσαι πιο γρήγορο PC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 πες μου τι έκδοση έχεις κατεβάσει...υπάρχει βέβαια και από τις επιλογές του δεξιού κλικ το playback-->audio resync..;) Η εκδοση που κατεβασα ειναι 2.9.3.1214 και την κατεβασα απο εδω μηπως να κατεβασω απο εδω και την beta version? οταν παταω δεξι κλικ δεν μου εχει playback-->audio resync..το πιο κοντινο που μου εχει σε αυτο ειναι playback-->Audio/Video Sync... οσο για τα χαρακτηριστικα του laptop ειναι: Intel Core Duo T2250 1.73GHz 2GB RAM GeForce 7300 Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 είναι αρκετά παλιά η έκδοση που κατέβασες...πριν κανά 10ήμερο βγήκε η νέα stable 2.9.3.1428...μπορείς να την κατεβάσεις από ΕΔΩ :) και να βρεις την επιλογή που σου είπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 είναι αρκετά παλιά η έκδοση που κατέβασες...πριν κανά 10ήμερο βγήκε η νέα stable 2.9.3.1428...μπορείς να την κατεβάσεις από ΕΔΩ :) και να βρεις την επιλογή που σου είπα.. την κατεβασα την εκδοση που μου παραθετεις και βρηκα την επιλογη που μου προανεφερες...το συγχρονιζω καπως αρκετα κοντα αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξεσυγχρονιζεται παλι τελειως... υπαρχει περιπτωση να φταιει η ταινια(ενα χριστουγεννιατικο επεισοδιο Shrek ειναι:p) που ειναι ασυγχρονιστη η εικονα με τον ηχο? ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...:) Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Δες το CPU usage την ώρα της αναπαραγωγής. Αν είναι πάνω από 70-75%, φταίει ο αργός decoder. Θεωρητικά η CPU σου είναι αρκετή για την αναπαραγωγή HD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Δες το CPU usage την ώρα της αναπαραγωγής. Αν είναι πάνω από 70-75%, φταίει ο αργός decoder. Θεωρητικά η CPU σου είναι αρκετή για την αναπαραγωγή HD. για να το κάνεις αυτό πάτα το tab κατά την αναπαραγωγή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Δες το CPU usage την ώρα της αναπαραγωγής. Αν είναι πάνω από 70-75%, φταίει ο αργός decoder. Θεωρητικά η CPU σου είναι αρκετή για την αναπαραγωγή HD. μεχρι 25% το πολυ φτανει το CPU Usage... μαλλον θα φταιει η ταινια,δεν εξηγειται αλλιως...:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts