Γιάννης Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 Πηρε ενας δικος μου με 169 ευρω απο Γερμανο μια συσκευη pna Globalnav 358. Γινεται να βαλει το destinator ???Εχει το προγραμμα navimate pro 420. \nΕυχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfepi Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Πηρε ενας δικος μου με 169 ευρω απο Γερμανο μια συσκευη pna Globalnav 358. Γινεται να βαλει το destinator ???Εχει το προγραμμα navimate pro 420. Ευχαριστω. και εγω έχω το 368 και προσπαθω να βρω μια λύση με το Destinator αλλα τιποτα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έσβησα κατά λάθος το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης προσπαθώντας να περάσω φωτογραφίες μέσα φωτογραφίες. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Γίνεται τίποτα ή κλαίω τα 99€ που έδωσα για να το πάρω; Thanks. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Βήματα για εγκατάσταση του Dest στο GlobalNav: 1. Αφαιρούμε το φάκελο MobileNavigator από την κάρτα μνήμης (τον κρατάμε κάπου για καλό και για κακό) 2. Δημιουργούμε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το ίδιο όνομα: MobileNavigator 3. Μέσα σε αυτό τον φάκελο τοποθετούμε την έκδοση του Destinator για ΡΝΑ. Βάζουμε και όποιον χάρτη θέλουμε "χύμα" μέσα στον ίδιο φάκελο (GreeceU/GreeceE ή άλλο χάρτη). 4. Μετονομάζουμε το αρχείο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe 5. Κάνουμε επανεκκίνηση του GlobalNav πατάμε πλοήγηση από το μενού και είμαστε έτοιμοι. ΥΓ1: Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται μέσω σύνδεσης με το PC (στο δικό μου έβλεπε μόνο την κάρτα μνήμης σαν "αφαιρούμενο δίσκο" και όχι την συσκευή) ή μόνο με την κάρτα μνήμης σε card reader. ΥΓ2: Ολα τα παραπάνω τα κάνετε με δική ΣΑΣ ευθύνη.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Βήματα για εγκατάσταση του Dest στο GlobalNav: 1. Αφαιρούμε το φάκελο MobileNavigator από την κάρτα μνήμης (τον κρατάμε κάπου για καλό και για κακό) 2. Δημιουργούμε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το ίδιο όνομα: MobileNavigator 3. Μέσα σε αυτό τον φάκελο τοποθετούμε την έκδοση του Destinator για ΡΝΑ. Βάζουμε και όποιον χάρτη θέλουμε "χύμα" μέσα στον ίδιο φάκελο (GreeceU/GreeceE ή άλλο χάρτη). 4. Μετονομάζουμε το αρχείο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe 5. Κάνουμε επανεκκίνηση του GlobalNav πατάμε πλοήγηση από το μενού και είμαστε έτοιμοι. ΥΓ1: Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται μέσω σύνδεσης με το PC (στο δικό μου έβλεπε μόνο την κάρτα μνήμης σαν "αφαιρούμενο δίσκο" και όχι την συσκευή) ή μόνο με την κάρτα μνήμης σε card reader. ΥΓ2: Ολα τα παραπάνω τα κάνετε με δική ΣΑΣ ευθύνη.:O Δούλεψε άψογα. Σ'ευχαριστώ πολύ. Ήμουν έτοιμος να το πετάξω από το μπαλκόνι. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titof Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Nα έχω την κρυφή ελπίδα ότι γίνεται η ίδια διαδικασία και στο PNA GLOBALNAV 330 που παρήγγειλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Nα την έχεις :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titof Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Nα την έχεις :cool: Merci!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos64 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Nα την έχεις :cool: Gourou τον gps μηπως μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου !! Ενας φιλος πηρε το Globalnav 4000SL και προσπαθω να κανω εγκατασταση το destinator 7 συμφωνα με τις πιο πανω οδηγιες αλλα δεν κανει τιποτα.Τι κανω λαθος? η πρεπει να γινει καποια αλλη διαδικασια Ευχαριστω Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Στην κάρτα μνήμης έχει ένα αρχείο shell.ini.To ανοίγεις στο pc και γράφεις το μονοπάτι του προγράμματος που θέλεις να τρέξεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos64 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Στην κάρτα μνήμης έχει ένα αρχείο shell.ini.To ανοίγεις στο pc και γράφεις το μονοπάτι του προγράμματος που θέλεις να τρέξεις Να μην το κανω ξεχωριστα δηλαδη στην καρτα αλλα με το καλωδιο συνδεσης που δινει μαζι του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Τι εννοείς;To αρχείο πρέπει να το ανοίξεις στο pc για να μπορέσεις να το επεξεργαστείς.Αυτό για να γίνει πρέπει να συνδέσεις την συσκευή στο pc ή να χρησιμοποιήσεις ένα card reader.Eπειδή το ginius είναι κλειδωμένο πάνω στην κάρτα συνιστώ να πάρεις μια άλλη κάρτα και κράτα ένα backup στο pc σου.Ακόμη και μετά από φορματ της κάρτας,αν ξαναβάλεις το αντίγραφο θα δουλέψει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos64 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ok bbb αυτο εννουσα και εγω αλλα επειδη πιο πανω ενας φιλος εγραψε να γινει συνδεση με pc προφανος με Active Sync γιαυτο ρωτησα.Any way δεν μπορεσα να κανω κατι! Ευχαριστω παντως για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaomerta Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 sos!!κατεβασα το αρχειο destinator9 συμπιεζμενο.για την αποσυμπιεση μου ζηταει ΄΄enter password for the encrypted file:GreeceGRE/Default.ldm΄΄.ξερει καποιος κατι?HELP!!παντως κανετε φοβερη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts