sculper Δημοσιεύτηκε December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2007 Γεια σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να μου προτείνεται το καλύτερο πρόγραμμα για parental control. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Μπορώ να έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα με ρυθμίσεις σε explorer? (Win XP) Και αν ναι, ποιες είναι αυτές????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosnos Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 φιλε έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτό το θέμα! πιστεύω πως μπορώ να σε καλύψω με αυτά που θα σου πω! πες μου λίγο τι ακριβώς θέλεις? remote desktop η απλά να παρακολουθείς ένα pc?? αν θέλεις remote desktop υπάρχει το team vewer για ερασιτεχνική λύση αλλα υπάρχει και το remote desktop των windows! αν θέλεις απλά να παρακολουθείς κάποια pc υπάρχει το pc spy! βάζεις το πρόγραμμα το οποιο δεν φαίνεται να τρέχει και σου στέλνει αυτόματα email τι πληκτρολογεί και που μπαίνει ο κάθε χρηστης ρίξε μια ματια http://www.waresight.com/local-keylogger.shtml:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 γεια σας, θελω ενα πρόγραμμα για να βάλω στο pc της ανηψιάς μου για να μην μπορεί να μπει σε πορνο-site κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts