priestqwe Δημοσιεύτηκε December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου. Στο τελευταίο μου PC δεν μπορώ να κάνω Format. (Σημείωση: Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές, αλλά στο προηγούμενο PC μου, είχα κάνει πολλές φόρες Format και έχω μάθει την διαδικασία.) Πάο προχθές να κάνω Format και στη φάση που πρέπει να επιλέξω τον σκληρό δίσκο στον οποίο θέλω να γίνει το Format, μόλις τον επιλεγώ μου λέει ότι ο σκληρός μου δεν είναι συμβατός με τα Windows XP. Ο σκληρός μου είναι ένας Western Digital 200GB SATA. Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί που αγόρασα το PC μου και μου είπαν πώς για να κάνω Format χρειάζονται κάποιοι Drivers. Όντως υπήρχε μια δισκέτα που γράφει: G72-NVSA041 For Nvidia CK804 & CK804-A2 SATA RAID Driver Version: 5.10.2600.0479 For Win2K/XP Οπότε μόλις αρχίζει το PC να “διαβάζει” το CD των Windows για να ξεκινήσει τον οδηγό του Format πατάω το F6 και βάζω τη δισκέτα. Υπάρχουν δυο Drivers. 1) NVIDIA CLASS DRIVER 2) NVIDIA NForce Storage Controller Τους επιλέγω και τους δυο και όταν ξαναεπιλέγω σε ποιον σκληρό δίσκο θέλω να γίνει το Format πάλι μου βγάζει το μήνυμα ότι ο σκληρός μου δεν είναι συμβατός με τα Windows XP. Αν μπορεί κανείς να μου λύσει το πρόβλημα θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Σωστά το έκανες, με αυτή την δισκέτα έπρεπε να δεί τον σκληρό σου, αλλά αφού δεν τον βρήκε μπορείς να ψάξεις για SATA Drivers της Motherboard σου και να τους βάλεις σε δισκέτα και να δείς αν παίξει. Επίσης υπάρχει και η λύση των xp με ενσωματωμένους SATA/RAID Drivers και σίγουρα θα συνεχίσει την εγκατάσταση με αυτά. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosnos Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Σωστά το έκανες, με αυτή την δισκέτα έπρεπε να δεί τον σκληρό σου, αλλά αφού δεν τον βρήκε μπορείς να ψάξεις για SATA Drivers της Motherboard σου και να τους βάλεις σε δισκέτα και να δείς αν παίξει. Επίσης υπάρχει και η λύση των xp με ενσωματωμένους SATA/RAID Drivers και σίγουρα θα συνεχίσει την εγκατάσταση με αυτά. +1 όσο αφορά το 2ro μπορείς να ενσωμάτωσης τους drivers στο cd των windows με ένα προγραμματάκι nLite λέγεται και μπορείς να το βρείς εδώ http://www.nliteos.com/download.html διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες γιατί μπορεί να μην σου παίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Έχει αναφερθεί σχετικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2111298#post2111298 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts