angelvasil92 Δημοσιεύτηκε December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2007 Γεια σας παιδια... Λοιπόν, έχω ένα Stickακι 2gb και επειδή κολλούσε υπερβολικά, και επειδή τις προάλλες ειχε εναν ιο μεσα, ειπα να το κάνω format.Το έχω ξανακάνει πολλές φορές, αλλά αυτη τη φορά απέτυχα...Μόλις τελειώνει, μου γράφει ότι τα windows δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία...Υπάρχει άλλος τρόπως να το φορμάρω; :( Δεν μπορώ να το ανοίξω πια...Επίσης, στις ιδιότητες, γράφει ότι εχει χωριτικότητα 0 Bytes... Ευχαριστώ:O Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Παίξε λιγο με το (ξε)τσεκάρισμα της επιλογής γρήγορη διαμόρφωση και αν δεν, τότε δοκίμασε το σε άλλο pc, αλλιώς περίμενε μήπως σου προτείνει κάποιος άλλος κάποιο πρόγραμμα, αλλιώς πέτα το πάρε άλλο. 15€ έχει ένα καινούριο 2Gb.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τους "Τεχνολογικούς Προβληματισμούς";:blink: Μεταφορά στην ενότητα "Computing" υποπεριοχή "Hardware". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 exo ena programma pou formataro ta flashakia mou.einai tis etairias HP.den thimamai akrivos tin onomasia tou tora.avrio tha sou po pos akrivos legetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 exo ena programma pou formataro ta flashakia mou.einai tis etairias HP.den thimamai akrivos tin onomasia tou tora.avrio tha sou po pos akrivos legetai. ευχαριστώ φίλε μου...περιμένω με ανυπομονεσία...:cry: Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ευχαριστώ φίλε μου...περιμένω με ανυπομονεσία...:cry: λεγεται "HP USB Disk Storage Format Tool". αν δεν μπορεις να το βρεις πες μου να στο στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 λεγεται "HP USB Disk Storage Format Tool". αν δεν μπορεις να το βρεις πες μου να στο στειλω. kai douleuei standard? iparxei periptosi kati na paei straba? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 kai douleuei standard? iparxei periptosi kati na paei straba? σε εμενα δουλευει αψογα.τωρα αν δεν δουλεψει σε εσενα,τί να πω?σαν τι να παει στραβα?απο την στιγμη που λες οτι σου το αναγνωριζει με χωρητικοτητα 0 bytes,δεν εχεις να χασεις τπτ με το να δοκιμασεις το προγραμμα που σου προτεινω.εχει και επιλογη αν θες να το μετατρεψεις σε μορφη ntfs,fat32 ή fat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. December 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 σε εμενα δουλευει αψογα.τωρα αν δεν δουλεψει σε εσενα,τί να πω?σαν τι να παει στραβα?απο την στιγμη που λες οτι σου το αναγνωριζει με χωρητικοτητα 0 bytes,δεν εχεις να χασεις τπτ με το να δοκιμασεις το προγραμμα που σου προτεινω.εχει και επιλογη αν θες να το μετατρεψεις σε μορφη ntfs,fat32 ή fat. to dokimasa alla distixos den egine tpt...euxaristo pantos...mallon th agoraso allo... alla re paidia, afou me to format ftiaxnoun ola, pos ginetai na min mporo na to formaro?mpas kai paizei tpt me ta BIOS? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 to dokimasa alla distixos den egine tpt...euxaristo pantos...mallon th agoraso allo... alla re paidia, afou me to format ftiaxnoun ola, pos ginetai na min mporo na to formaro?mpas kai paizei tpt me ta BIOS? Δεν εξαρτώνται όλα τα προβλήματα απο το software ;) Δοκίμασε και σε άλλο pc και αν δεν, πέτα το Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts