panosz75 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 παιδια εγω περασα ενα φακελο στη καρτα μνημης που ονομαζοταν garmin καθως και ενα αρχειο garmin.sis! το τρεξα και το κανα εγκατασταση! ανοιγω το garmin αλλα μου λεει οτι δε βρισκει δεκτη gps (εχω το Ν82) κι δε μου εμφανιζει κανενα χαρτη! τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?? Έχεις ξεκλειδώσει το εσωτερικό GPS της συσκευής; Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα αρχείο sw.unl για να αναγνωριστεί ο δέκτης GPS του τηλεφώνου σου. Δες το πρώτο ποστ του παρόντος θέματος για να δεις πώς γίνεται. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 kousanos, πως έχεις συνδέσει το κινητό σου με τον υπολογιστή; Pc suite ή μεταφορά δεδομένων; Το σωστό είναι το δεύτερο. johntfsi, διάβασε το πρώτο ποστ. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες πως ξεκλειδώνουμε το εσωτερικό gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 παιδια στο 1ο post οντως υπαρχουν πολυ αναλυτικες οδηγιες δεν αντιλεγω! ΑΛΛΑ και για τους χαρτες και για το εσωτερικο GPS πρεπει να κατεβασω 2 αρχεια των οποιων τα links λειπουν και στη θεση τους υπαρχει ενα κειμενο που λεει οτι εχουν σβηστει για ευνοητους λογους!! Υπαρχει καποιος αλλο τροπος για το προβλημα μου? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 kousanos, πως έχεις συνδέσει το κινητό σου με τον υπολογιστή; Pc suite ή μεταφορά δεδομένων; Το σωστό είναι το δεύτερο. johntfsi, διάβασε το πρώτο ποστ. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες πως ξεκλειδώνουμε το εσωτερικό gps.εγω παντως με pc suite το κανω και ειναι μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 παιδια στο 1ο post οντως υπαρχουν πολυ αναλυτικες οδηγιες δεν αντιλεγω! ΑΛΛΑ και για τους χαρτες και για το εσωτερικο GPS πρεπει να κατεβασω 2 αρχεια των οποιων τα links λειπουν και στη θεση τους υπαρχει ενα κειμενο που λεει οτι εχουν σβηστει για ευνοητους λογους!! Υπαρχει καποιος αλλο τροπος για το προβλημα μου? Σου απαντησαν πιο πισω απο που μπορεις να τα κατεβασεις.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2549653#post2549653 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Φιλε μου εκει που μου λες μου διχνει τα γνωστα "μαγαζακια" και αλλα..... Εγω που πρεπει να παω εκει που λεει για υπογραφη εφαρμογων??? ΥΓ: Ειμαι αρχαριος σε ολα αυτα, καθως το Ν82 ειναι το πρωτο μου smartphone! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Σου απαντησα πιο επανω.. Εdit: Πρεπει να κανεις εγγραφη στο xxxxxxxxxx και μετα να κατεβασεις τους ελληνικους χαρτες που θελεις απο το θεμα: xxxxxxxxxxx Μην σε απασχολει που εισαι νεος στα Symbian θα τα μαθεις ευκολα και ολα τα μελη του forum ειναι προθυμα να βοηθησουν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 λοιπον εβαλα την εκδοση Garmin version 4.10.60....δν μου βγαζει καποιο συγκεκριμενο error απλα δν το περναει λεγοντασ οτι η συσκευη ειναι απασχολημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Κανονικα επρεπε να ανοιγει χωρις κανενα προβλημα και η 4.10.60. Απο την στιγμη που δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα καλυτερα να περασεις την 5.00.00 h thn 4.20.20 και να ξανα δοκιμασεις να το ανοιξεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καλως θαα δοκιμασω την νεα εκδοση κ θα σας πω...πιστευω οι οδηγιες να ειναι οι ιδιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ειναι οι ιδιες.. Την πρωτη φορα δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Από που βλέπω ποια έκδοση χαρτών έχει περασμένες το κινητό; Π.χ. την AutoDrive Hellas 1.5-Anavasi 3.7.5-BlueChart v.2008 Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ενταξει καταφερα και την 5 εκδοση,ευχαριστω μια αλλη ερωτηση χαρτες αλλους μπορω να βαλω καλυτερους? εδω κρητη δεν ειναι και οι καλυτεροι...εχω αυτους απο την εκδοση 4.10.60 παλι ευχαριστω για το gps osoi den το ειδαν εχει πανω μια ρυθμιση στην οθονη του κινητου (πανω αριστερα)που καθοριζει το gps (efoson exei γιναι σωστα το sw. unl) και υπεχρεωτικα ο ελεγχος εκτος σπιτιου περιπου 3 λεπτα αναμονη... εγω δεν το ειχα δει... α και το αρχειο ανοιξτε το notepad apo τον η/υ σας παρτε το κλειδι...περαστε το φακελο στο κινητο και απο i xplore metonomasia text to unl και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Λοιπον παιδια εχω κατεβασει την 5η εκδοση απο xxxxxxxxxx κατεβασα και χαρτες απο Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60! Το προβλημα μου ειναι οτι πως θα φτιαξω τα αρχεια unl για να ξεκλειδωσω τους χαρτες και το εσωτερικο gps. εχω διαβασει και τη 1η σελιδα αυτου του thread και την αλλη με τα γνωστα "μαγαζακια". Δε ξερω πως θα παρω τα key που απαιτουνται?? Χρειαζεται να παρω καποιο προγραμμα η μηπως κατι αλλο?? Ειλικρινα τα εχω χαμενα! ΥΓ: Πρωτη φορα δουλευω με symbian και δε ξερω. Εχω το Ν82! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Λοιπον παιδια εχω κατεβασει την 5η εκδοση απο xxxxxxxxxx κατεβασα και χαρτες απο xxxxxxxxxxxxx! Το προβλημα μου ειναι οτι πως θα φτιαξω τα αρχεια unl για να ξεκλειδωσω τους χαρτες και το εσωτερικο gps. εχω διαβασει και τη 1η σελιδα αυτου του thread και την αλλη με τα xxxxxxxxxx. Δε ξερω πως θα παρω τα key που απαιτουνται?? Χρειαζεται να παρω καποιο προγραμμα η μηπως κατι αλλο?? Ειλικρινα τα εχω χαμενα! ΥΓ: Πρωτη φορα δουλευω με symbian και δε ξερω. Εχω το Ν82! Κατέβασε το key-gen. Στο xxxxxxxxxx θα βάλεις τον κωδικό της κάρτας σου (ανοίγεις το GARMIN και πας Εργαλεία/ρυθμίσεις/Πληροφορίες) και έτσι έχεις τον κωδικό για το ξεκλείδωμα του GARMIN. Στο κάτω μέρος του key-gen βάζεις mapID 822 για τον AUTODRIVE και έχεις τον κωδικό για το AUTODRIVE. Όμοια κάνεις για το BLUECHART 2008 αλλά εκεί βάζεις mapID 295. Ο ANAVASIS είναι ξεκλείδωτος. Έτσι πετάς μέσα στον φάκελο του GARMIN, τους χάρτες με τα κλειδιά τους, και το κλειδί του GARMIN και λειτουργούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Κατέβασε το key-gen. Στο key-gen θα βάλεις τον κωδικό της κάρτας σου (ανοίγεις το GARMIN και πας Εργαλεία/ρυθμίσεις/Πληροφορίες) και έτσι έχεις τον κωδικό για το ξεκλείδωμα του GARMIN. Στο κάτω μέρος του key-gen βάζεις mapID 822 για τον AUTODRIVE και έχεις τον κωδικό για το AUTODRIVE. Όμοια κάνεις για το BLUECHART 2008 αλλά εκεί βάζεις mapID 295. Ο ANAVASIS είναι ξεκλείδωτος. Έτσι πετάς μέσα στον φάκελο του GARMIN, τους χάρτες με τα κλειδιά τους, και το κλειδί του GARMIN και λειτουργούν όλα. Απο που θα κατεβασω φιλε μου το key-gen?? Εΐναι μηπως καποια εφαρμογη αυτο η καποιο προγραμμα?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Απο που θα κατεβασω φιλε μου το key-gen?? Εΐναι μηπως καποια εφαρμογη αυτο η καποιο προγραμμα?? Πήγαινε στο xxxxxxxxxx και βάλε Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60. Στην 1η σελίδα θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Πήγαινε στο xxxxxxxxx και βάλε xxxxxxxx. Στην 1η σελίδα θα το δεις. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Θα το προσπαθησω οπως μου πες!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Θα το προσπαθησω οπως μου πες!! Δες τα pm σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 μια αλλη ερωτηση χαρτες αλλους μπορω να βαλω καλυτερους? εδω κρητη δεν ειναι και οι καλυτεροι...εχω αυτους απο την εκδοση 4.10.60 παλι ευχαριστω Ποιους χάρτες έχεις και δε σε καλύπτουν για κρήτη; :confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Mηπως θα πρεπει να παει μεσα στις ρυθμισεις\ χαρτης\ λεπτομερια χαρτη\ ... και να επιλεξει τα περισσοτερα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Αυτή η ρύθμιση έχει να κάνει κυρίως με τις έξτρα πληροφορίες όπως είναι τα POI's. Αλλά δεν χάνει τίποτα να το προσπαθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Δεν εχει να κανει μονο με αυτα! Επελεξε ενα χαρτη βαλε την επιλογη το λιγοτερο και θα δεις μεγαλη διαφορα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Δεν έχω επιλέξει ποτέ το λιγότερο (γιατί να το κάνω άλλωστε) για να δω αν όντως κόβει και λεπτομέριες που αφορούν του δρόμους, πλατίες κτλ. Πάντα το έχω επιλεγμένο στο περισσότερες λεπτομεριες. Η πλοήγηση σ'αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται λίγο γιατί κάθε στιγμή η συσκευή/εφαρμογή φορτώνει περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Και εγω δεν το ειχα κανει ποτε μεχρι που περασα την 5.00.00 και η συγκερκιμενη ρυθμιση ειταν απο μονη της μετα την εγκατασταση στο λιγοτερο με αποτελεσμα να νομιζω οτι κατι επαθε κατα την ενωση ο χαρτης της αναβασης (τοτε ειχε βγει ο καινουριος 3 σε1). Καλο ειναι να εξεταζουμε ολα τα ενδεχομενα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2520005#post2520005 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts