rallyman Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εχω το εξης προβλημα με το Garmin.Ενω καταφερα να το εγκαταστησω μετα απο μεγαλη φασαρια(εβαλα και τη ν5) δεν δουλευει παντα.Τις πρωτες μερες με το που το ανοιγα εβρησκε αμεσως δορυφορους.Μια μερα το ανοιξα και δεν ελεγε να βρει σημα με τπτ.Πλεον μερικες φορες το ανοιγω και δουλευει με τη μια και και αλλες φορες δεν υπαρχει περιπτωση να βρει σημα...Εκανα ακομα και Hard Reset στη συσκευη και format στη καρτα μνημης χωρις αποτελεσμα.Τωρα εχω την 4.10.60ν περασμενη.Τι μπορει να φταιει? P.S:Το Nokia Maps δεν εχει καποιο προβλημα Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 κάπου διάβασα οτι βάζοντας στο garmin πολλά POI βαραίνει η εφαρμογή. Πρακτικά αυτό τι σημαίνει? αργει να ανοίξει? αργεί να κλειδώσει δορυφόρο? ή μήπως ζορίζεται γενικότερα το τηλέφωνο κατα την διάρκεια της χρήσης κ δημιουργεί ας πούμε lag? ευχαριστώ εκ των προτέρω Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ειναι το Garmin συμβατο με windows mobile συσκευες και συγκεκριμενα με το OMNIA της SAMSUNG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ειναι το Garmin συμβατο με windows mobile συσκευες και συγκεκριμενα με το OMNIA της SAMSUNG? Υπαρχει εκδοση για wm Ρωτησε ομως στην σχετικη ενοτητα ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εκανα εγκατασταση το προγραμμα αλλα δεν το ανοιγει με τιποτα!Στην αρχη εγραφε στην οθονη garmin και μετα εκλεινε και τωρα δεν βγαζει ουτε αυτο!Καταφερα να κανω κατι λαθος στην εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Μπορεί να φταίνε οι χάρτες που έβαλες μέσα στον φάκελο garmin. Βγάλτους και βάζε τους έναν έναν να δεις με ποιόν κολλάει Το αρχείο sis το εγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Μπορεί να φταίνε οι χάρτες που έβαλες μέσα στον φάκελο garmin. Βγάλτους και βάζε τους έναν έναν να δεις με ποιόν κολλάει Το αρχείο sis το εγκατέστησες; Ναι, φυσικα.Θα δοκιμασω αυτο που ειπες τωρα. EDIT:Κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι την εκδοση 4.20.20 και το Auto drive Hellas 1.30 που ειναι ξεκλειδωμενο συμφωνα με τα λεγομενα του ποστερ.Λοιπον κανω εγκατασταση το garmin με τον x-plore και γινεται με επιτυχια.Πηγαινω στις εφαρμογες και βλεπω κανονικα το εικονιδιο.Παταω πανω και δεν γινεται τιποτα.Μετα με κατι generators βρισκω το card id και τα λοιπα, βαζω τον κωδικο pου βρισκω μεσω αυτου χυμα στο φακελο garmin μετονομαζοντας το αρχειο SW.unl και επειτα βαζω χυμα και τους χαρτες(χωρις να βρω κανεναν κωδικο για αυτους).Παλι τα ιδια το προγραμμα δεν ανοιγει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τι συσκευή έχεις; Δοκίμασε να βάλεις και την έκδοση 5.00.00. Αν δεν θέλεις την 5 και δεν έχεις fp2 συσκευή, βάλε την 4.20.00 μιας και περιέχει όλα τα αρχεία. Κατέβασε τους χάρτες autodrive 1.40 και ανάβαση 3.70. Είναι οι νεότεροι που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 εχω το ν95 και το γκαρμιν 3-1.και τον βασικο ευρωπης.δοκιμασα να το προγραμματισω για πχ βελγιο και μου ειπε οτι δεν υραρχει δρομος.το εψαξα και ειδα οτι οι χαρτεσ ελλαδος-ευρωπης δεν επικοινωνουν.εχει ταξιδεψει κανεισ απο εσας εκτος ελλαδος να δει αν λειτουργει σαν ενιαιως χαρτης ο βασικος ευρωπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δοκιμασε να γραψεις βελγιο με αγγλικους χαρακτηρες οπως γραφεται και στον χαρτη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1992 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 μπορει καποιος να βοηθησει...εχω το Νοκια Ν78 και θελω να του εγκαταστησω τους χαρτες,,,μετα απο πολυ διαβασμα καποιων σελιδων της συζητησης δν καταφερα να βγαλω ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα. Θα μπεις στο xxxxxxxxxxxx και θα βρείς τα λινκ για τους χάρτες και την εφαρμογή (εκδόσεις 4.20.20 και 5.00.00). Μόλις τα κατεβάσεις, θα πας στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος και θα ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ποια εκδοση firmware δουλευει πιο απροσκοπτα με το Garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Mπορεις να μας εξηγησεις τι θελεις να μαθεις ακριβως? Δεν μπορω να καταλαβω τι ρωτησες.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ποια εκδοση firmware δουλευει πιο απροσκοπτα με το Garmin? Η 5 απλά έχει πιο όμορφο και γραφικό περιβάλλον. Απο την 4.20.00 και μετά δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές διαφορές στην απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ναι, φυσικα.Θα δοκιμασω αυτο που ειπες τωρα. EDIT:Κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι την εκδοση 4.20.20 και το Auto drive Hellas 1.30 που ειναι ξεκλειδωμενο συμφωνα με τα λεγομενα του ποστερ.Λοιπον κανω εγκατασταση το garmin με τον x-plore και γινεται με επιτυχια.Πηγαινω στις εφαρμογες και βλεπω κανονικα το εικονιδιο.Παταω πανω και δεν γινεται τιποτα.Μετα με κατι generators βρισκω το card id και τα λοιπα, βαζω τον κωδικο pου βρισκω μεσω αυτου χυμα στο φακελο garmin μετονομαζοντας το αρχειο SW.unl και επειτα βαζω χυμα και τους χαρτες(χωρις να βρω κανεναν κωδικο για αυτους).Παλι τα ιδια το προγραμμα δεν ανοιγει καν. Κατα τη γνωμη μου προσπαθησε να απεγκαταστησεις και να εγκαταστησεις την εφαρμογη απο την αρχη,οχι ομως εξαρχης την 5.00.00! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εχω το εξης προβλημα με το Garmin.Ενω καταφερα να το εγκαταστησω μετα απο μεγαλη φασαρια(εβαλα και τη ν5) δεν δουλευει παντα.Τις πρωτες μερες με το που το ανοιγα εβρησκε αμεσως δορυφορους.Μια μερα το ανοιξα και δεν ελεγε να βρει σημα με τπτ.Πλεον μερικες φορες το ανοιγω και δουλευει με τη μια και και αλλες φορες δεν υπαρχει περιπτωση να βρει σημα...Εκανα ακομα και Hard Reset στη συσκευη και format στη καρτα μνημης χωρις αποτελεσμα.Τωρα εχω την 4.10.60ν περασμενη.Τι μπορει να φταιει? P.S:Το Nokia Maps δεν εχει καποιο προβλημα Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα Hardware?:( Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, αλλά ας ρωτήσω... Υπάρχει τρόπος να έχω στις αποφυγές τον δακτύλιο (Αθήνας); Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, αλλά ας ρωτήσω... Υπάρχει τρόπος να έχω στις αποφυγές τον δακτύλιο (Αθήνας); Οσες φορες ετυχε να το χρησιμοποιησω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο!Δεν ξερω αν απο τις ολο και τελευταιες ενημερωσεις των POI,γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, αλλά ας ρωτήσω... Υπάρχει τρόπος να έχω στις αποφυγές τον δακτύλιο (Αθήνας); Νομίζω οτι αν στις αποφυγές τσεκάρεις τους χωματόδρομους αποφεύγει και τον δακτύλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλημέρα, έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα σε ένα Ε71 (4.20.20), όλα δουλεύουν ρολόι, απλά δεν ξέρω που να βάλω το φάκελο με τα ΡΟΙ, το ρίχνω χύμα μέσα στο φάκελλο του προγράμματος ή πρέπει να τον κάνω εγκατάσταση ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Διάβασε το πρώτο ποστ. Δϊνονται αναλυτικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 καλημέρα.το εχω ρωτήσει ξανά αλλά δε μπορώ να βρω λύση.στο για που ζητάει πολιτεία και δε δέχεται τίποτα ούτε πχ θεσσαλονίκη ούτε πανόραμα τίποτα.ευχαριστώ εκ το προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δεν είνι ασωστό να σου ζητάει πολιτεία. Αρχικά ζητάει να γράψεις χώρα και μετά αναζήτηση σε όλες τις πόλεις. Ποιά έκδοση κατέβασες και απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Νομίζω οτι αν στις αποφυγές τσεκάρεις τους χωματόδρομους αποφεύγει και τον δακτύλιο. Λες;;;!! Για να το δω... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts