Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα με το Garmin.Ενω καταφερα να το εγκαταστησω μετα απο μεγαλη φασαρια(εβαλα και τη ν5) δεν δουλευει παντα.Τις πρωτες μερες με το που το ανοιγα εβρησκε αμεσως δορυφορους.Μια μερα το ανοιξα και δεν ελεγε να βρει σημα με τπτ.Πλεον μερικες φορες το ανοιγω και δουλευει με τη μια και και αλλες φορες δεν υπαρχει περιπτωση να βρει σημα...Εκανα ακομα και Hard Reset στη συσκευη και format στη καρτα μνημης χωρις αποτελεσμα.Τωρα εχω την 4.10.60ν περασμενη.Τι μπορει να φταιει?

P.S:Το Nokia Maps δεν εχει καποιο προβλημα

iphone 3G & Nokia N82 owner

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάπου διάβασα οτι βάζοντας στο garmin πολλά POI βαραίνει η εφαρμογή.

Πρακτικά αυτό τι σημαίνει?

αργει να ανοίξει?

αργεί να κλειδώσει δορυφόρο?

ή μήπως ζορίζεται γενικότερα το τηλέφωνο κατα την διάρκεια της χρήσης κ δημιουργεί ας πούμε lag?

ευχαριστώ εκ των προτέρω

ειναι το Garmin συμβατο με windows mobile συσκευες και συγκεκριμενα με το OMNIA της SAMSUNG?

Υπαρχει εκδοση για wm

Ρωτησε ομως στην σχετικη ενοτητα !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εκανα εγκατασταση το προγραμμα αλλα δεν το ανοιγει με τιποτα!Στην αρχη εγραφε στην οθονη garmin και μετα εκλεινε και τωρα δεν βγαζει ουτε αυτο!Καταφερα να κανω κατι λαθος στην εγκατασταση;

Μπορεί να φταίνε οι χάρτες που έβαλες μέσα στον φάκελο garmin. Βγάλτους και βάζε τους έναν έναν να δεις με ποιόν κολλάει

Το αρχείο sis το εγκατέστησες;

Μπορεί να φταίνε οι χάρτες που έβαλες μέσα στον φάκελο garmin. Βγάλτους και βάζε τους έναν έναν να δεις με ποιόν κολλάει

Το αρχείο sis το εγκατέστησες;

Ναι, φυσικα.Θα δοκιμασω αυτο που ειπες τωρα.

EDIT:Κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι την εκδοση 4.20.20 και το Auto drive Hellas 1.30 που ειναι ξεκλειδωμενο συμφωνα με τα λεγομενα του ποστερ.Λοιπον κανω εγκατασταση το garmin με τον x-plore και γινεται με επιτυχια.Πηγαινω στις εφαρμογες και βλεπω κανονικα το εικονιδιο.Παταω πανω και δεν γινεται τιποτα.Μετα με κατι generators βρισκω το card id και τα λοιπα, βαζω τον κωδικο pου βρισκω μεσω αυτου χυμα στο φακελο garmin μετονομαζοντας το αρχειο SW.unl και επειτα βαζω χυμα και τους χαρτες(χωρις να βρω κανεναν κωδικο για αυτους).Παλι τα ιδια το προγραμμα δεν ανοιγει καν.

Τι συσκευή έχεις;

Δοκίμασε να βάλεις και την έκδοση 5.00.00.

Αν δεν θέλεις την 5 και δεν έχεις fp2 συσκευή, βάλε την 4.20.00 μιας και περιέχει όλα τα αρχεία.

Κατέβασε τους χάρτες autodrive 1.40 και ανάβαση 3.70. Είναι οι νεότεροι που υπάρχουν.

εχω το ν95 και το γκαρμιν 3-1.και τον βασικο ευρωπης.δοκιμασα να το προγραμματισω για πχ βελγιο και μου ειπε οτι δεν υραρχει δρομος.το εψαξα και ειδα οτι οι χαρτεσ ελλαδος-ευρωπης δεν επικοινωνουν.εχει ταξιδεψει κανεισ απο εσας εκτος ελλαδος να δει αν λειτουργει σαν ενιαιως χαρτης ο βασικος ευρωπης?

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δοκιμασε να γραψεις βελγιο με αγγλικους χαρακτηρες οπως γραφεται και στον χαρτη..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μπορει καποιος να βοηθησει...εχω το Νοκια Ν78 και θελω να του εγκαταστησω τους χαρτες,,,μετα απο πολυ διαβασμα καποιων σελιδων της συζητησης δν καταφερα να βγαλω ακρη...

Δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα.

Θα μπεις στο xxxxxxxxxxxx και θα βρείς τα λινκ για τους χάρτες και την εφαρμογή (εκδόσεις 4.20.20 και 5.00.00). Μόλις τα κατεβάσεις, θα πας στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος και θα ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης.

Mπορεις να μας εξηγησεις τι θελεις να μαθεις ακριβως? Δεν μπορω να καταλαβω τι ρωτησες.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ποια εκδοση firmware δουλευει πιο απροσκοπτα με το Garmin?

Η 5 απλά έχει πιο όμορφο και γραφικό περιβάλλον. Απο την 4.20.00 και μετά δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές διαφορές στην απόδοση.

Ναι, φυσικα.Θα δοκιμασω αυτο που ειπες τωρα.

EDIT:Κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι την εκδοση 4.20.20 και το Auto drive Hellas 1.30 που ειναι ξεκλειδωμενο συμφωνα με τα λεγομενα του ποστερ.Λοιπον κανω εγκατασταση το garmin με τον x-plore και γινεται με επιτυχια.Πηγαινω στις εφαρμογες και βλεπω κανονικα το εικονιδιο.Παταω πανω και δεν γινεται τιποτα.Μετα με κατι generators βρισκω το card id και τα λοιπα, βαζω τον κωδικο pου βρισκω μεσω αυτου χυμα στο φακελο garmin μετονομαζοντας το αρχειο SW.unl και επειτα βαζω χυμα και τους χαρτες(χωρις να βρω κανεναν κωδικο για αυτους).Παλι τα ιδια το προγραμμα δεν ανοιγει καν.

Κατα τη γνωμη μου προσπαθησε να απεγκαταστησεις και να εγκαταστησεις την εφαρμογη απο την αρχη,οχι ομως εξαρχης την 5.00.00!

Εχω το εξης προβλημα με το Garmin.Ενω καταφερα να το εγκαταστησω μετα απο μεγαλη φασαρια(εβαλα και τη ν5) δεν δουλευει παντα.Τις πρωτες μερες με το που το ανοιγα εβρησκε αμεσως δορυφορους.Μια μερα το ανοιξα και δεν ελεγε να βρει σημα με τπτ.Πλεον μερικες φορες το ανοιγω και δουλευει με τη μια και και αλλες φορες δεν υπαρχει περιπτωση να βρει σημα...Εκανα ακομα και Hard Reset στη συσκευη και format στη καρτα μνημης χωρις αποτελεσμα.Τωρα εχω την 4.10.60ν περασμενη.Τι μπορει να φταιει?

P.S:Το Nokia Maps δεν εχει καποιο προβλημα

Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα Hardware?:(

iphone 3G & Nokia N82 owner

Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, αλλά ας ρωτήσω...

Υπάρχει τρόπος να έχω στις αποφυγές τον δακτύλιο (Αθήνας);

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Οσες φορες ετυχε να το χρησιμοποιησω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο!Δεν ξερω αν απο τις ολο και τελευταιες ενημερωσεις των POI,γινεται!

Νομίζω οτι αν στις αποφυγές τσεκάρεις τους χωματόδρομους αποφεύγει και τον δακτύλιο.

Καλημέρα, έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα σε ένα Ε71 (4.20.20), όλα δουλεύουν ρολόι, απλά δεν ξέρω που να βάλω το φάκελο με τα ΡΟΙ, το ρίχνω χύμα μέσα στο φάκελλο του προγράμματος ή πρέπει να τον κάνω εγκατάσταση ;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

καλημέρα.το εχω ρωτήσει ξανά αλλά δε μπορώ να βρω λύση.στο για που ζητάει πολιτεία και δε δέχεται τίποτα ούτε πχ θεσσαλονίκη ούτε πανόραμα τίποτα.ευχαριστώ εκ το προτέρων

Δεν είνι ασωστό να σου ζητάει πολιτεία. Αρχικά ζητάει να γράψεις χώρα και μετά αναζήτηση σε όλες τις πόλεις.

Ποιά έκδοση κατέβασες και απο που;

Νομίζω οτι αν στις αποφυγές τσεκάρεις τους χωματόδρομους αποφεύγει και τον δακτύλιο.

Λες;;;!! Για να το δω...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...