Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλο θα ειναι να μας δωσεις πληροφοριες για αυτα που εκανες π.χ. τι ονομασιες εχεις δωσει στους χαρτες και τα .unl και ποιους χαρτες προσπαθεις να περασεις. Mονο ετσι θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε..

Ναι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

:( εβαλα αλλα μου το σβησατε.. :(

Λοιπον λεω να ξαναξεκινησω απ την αρχη τη διαδικασια...

πρεπει να σβησω τα παλια? απεγκατασταση? και πως?

sorry για το πριξιμο

Tι εβαλες το 1 ποστ του παροντος. Προσθεσα το link εαν θελεις να σε βοηθησουμε καλο ειναι να γραψεις οσες λεπτομεριες μπορεις και να αφησεις τα copy - paste

Το SW.UNL ξεκλειδωνει το εσωτερικο gps δεν εχει σχεση με τον χαρτη.

Ποιο χαρτη ονομασες GMAPSUPP.IMG και ποιο gmapbmap.img ?

Ποιους χαρτες προσπαθεις να βαλεις στο garmin?

ακολούθησα τις οδηγίες της 1ης σελίδας που έχετε γράψει. Έτσι ακριβώςτα έκανα όλα. Πήρα το gmapbmap.img και το έκανα GMAPSUPP.IMG και το έβαλα κ αυτό στον φάκελο garmin του κινητού. Μετά έφτιαξα το SW.UNL και το άλλο .unl με ονομασία GMAPSUPP.UNL κ τους κωδικούς απο τα mapid 822 και 295. Τα έχω κάνει σωστά ή όχι ? Αν είναι λάθος τι πρέπει να κάνω ??? εχω τρελαθει!!!!

δεν ειχα βαλει τον οδηγο απ αυτο το forum,εβαλα τη διαδικασια απο εναν αλλον οδηγο. Τελος παντων,λεω να το κανω απ την αρχη με τον οδηγο που μου εδωσες,

θα χρειαστει απεγκατασταση?

καλησπερα σημερα αγορασα το ν95 8gb και δεν μπορω να τρεξω το garmin.εχω το προβλημα με πολλους αλλα δεν εχω βρει καπου τη λυση.ενω εγκθιστω το προγραμμα οταν παω να το τρεξω εμφανιζεαι το σημα του garmin για λιγο και μετα γυρναει πισω στις ςφαρμογες χωρις να κανει τπτ αλλο.μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω γτ το τοπικ ειναι τεραστιο και δεν μπορω να βρω την απαντηση στο προβλημα μου?

ακολούθησα τις οδηγίες της 1ης σελίδας που έχετε γράψει. Έτσι ακριβώςτα έκανα όλα. Πήρα το gmapbmap.img και το έκανα GMAPSUPP.IMG και το έβαλα κ αυτό στον φάκελο garmin του κινητού. Μετά έφτιαξα το SW.UNL και το άλλο .unl με ονομασία GMAPSUPP.UNL κ τους κωδικούς απο τα mapid 822 και 295. Τα έχω κάνει σωστά ή όχι ? Αν είναι λάθος τι πρέπει να κάνω ??? εχω τρελαθει!!!!

Εχεις κανει λαθος. Απλα πειρες τον ενσωματωμενο χαρτη της συσκευης τον μετονομασες σε GMAPSUPP.IMG και τον ξεκλειδωσες χωρις να χρειαζεται.

καλησπερα σημερα αγορασα το ν95 8gb και δεν μπορω να τρεξω το garmin.εχω το προβλημα με πολλους αλλα δεν εχω βρει καπου τη λυση.ενω εγκθιστω το προγραμμα οταν παω να το τρεξω εμφανιζεαι το σημα του garmin για λιγο και μετα γυρναει πισω στις ςφαρμογες χωρις να κανει τπτ αλλο.μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω γτ το τοπικ ειναι τεραστιο και δεν μπορω να βρω την απαντηση στο προβλημα μου?

Για αρχη δοκιμασε να ανοιξεις το garmin χωρις τους χαρτες. Αφησε μονο τον ενσωματωμενο.

Εχεις κανει λαθος. Απλα πειρες τον ενσωματωμενο χαρτη της συσκευης τον μετονομασες σε GMAPSUPP.IMG και τον ξεκλειδωσες χωρις να χρειαζεται.

ωραία ... κ τι πρέπει να κάνω ακριβώς ?? ποια είναι η μικρή λεπτομέρεια ? απλά πετάω ένα κενό αρχείο .img με ονομασία GMAPSUPP.IMG ??

ωραία ... κ τι πρέπει να κάνω ακριβώς ?? ποια είναι η μικρή λεπτομέρεια ? απλά πετάω ένα κενό αρχείο .img με ονομασία GMAPSUPP.IMG ??

Ναι και μετα πρεπει να το ξεκλειδωσεις. Διαβαστε προσεκτικα τις οδηγειες που υπαρχουν στο 1 ποστ.

:( εβαλα αλλα μου το σβησατε.. :(

Λοιπον λεω να ξαναξεκινησω απ την αρχη τη διαδικασια...

πρεπει να σβησω τα παλια? απεγκατασταση? και πως?

sorry για το πριξιμο

Θα κανεις απεγκατασταση το .sis θα διαγραψεις ολοκληρο το φακελο garmin απο την καρτα μνημης και μετα θα ξεκινησεις απο την αρχη την εγκατασταση.

Φιλε gianpithio σε εχουμε ζαλισει.. αλλα τελικα μπορω να κανω απεγκατασταση? αν ναι πως? η δε χρειαζεται?

Αργησα λιγο. Thanks

Moλης σου απαντησα :)

Τον χαρτη για Ελλαδα δεν τον κατεβαζεις απο το ιδιο link.Αυτος ο χαρτης που μετονομασες ειναι ο βασικος.Πρεπει να κατεβασεις τον αλλον τον 3 σε 1 η τον σκετο αν θες και μετα να φτιαξεις τα .UNL .Ο χαρτης ο 3 σε 1 ονομαζεται GMAPSUPP.IMG θα του φτιαξεις το .UNL αφου εχεις φτιαξει πρωτα το SW.UNL και μετα θα το ονομασεις GMAPSUPP.UNL .Συνολο μεσα στον φακελο 4 αρχεια:GMAPSUPP.IMG,GMAPSUPP.UNL,GMAPBMAP.IMG,SW.UNL.

Για αρχη δοκιμασε να ανοιξεις το garmin χωρις τους χαρτες. Αφησε μονο τον ενσωματωμενο.

τι εννοεις???σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα¨(

Οταν εκανες εγκατασταση το garmin φανταζομαι οτι εβαλες και καποια αρχεια .img που ειναι οι χαρτες. Βγαλτα απο το φακελο garmin και δοκιμασε να ανοιξεις ξανα την εφαρμογη.

μπορειτε να μου πειτε και τα mapid που πρέπει να βάλω γιατι τώρα δουλεύει αλλά μου δείχνει μόνο πολύ κεντρικούς δρόμους εως μόνο λεωφόρους θα έλεγα ... κ εχει μονο το worldwide set

Για να σου πουμε τα map id πρεπει να μας πεις ποιους χαρτες θελεις να περασεις. Επισης μπορεις να διαβασεις και στο τελος του 1 ποστ του παροντος εκει που λεει:

Νεος τροπος να βρισκετε το mapid. Oδηγιες εχει μεσα

Για τους τελευταιους 3 σε 1 Auto drive hellas ,bluechart 2008 και Anavasis2.9 ειναι 822 και 295 ο Anavasis δεν θελει ξεκλειδωμα.

οιπον μεσα στο κινητο στη μνημη οχι στην μνημη τηλεφωνου εχει σε ενα φακελο ο οποιος λεγεται garmin εναν υποφακελο που λεει παλι garmin καθως και το αρχειο garmin.....sis το οποιο και χρησιμοποιο για να κανο εγκατασταση το προγραμμα σωστα?αυτα τα 2 δεν πρεπει να εχει μονο μεσα η χρειαζεται να βγαλω κατι αλλο?

Για να σου πουμε τα map id πρεπει να μας πεις ποιους χαρτες θελεις να περασεις. Επισης μπορεις να διαβασεις και στο τελος του 1 ποστ του παροντος εκει που λεει:

Νεος τροπος να βρισκετε το mapid. Oδηγιες εχει μεσα

Τον χάρτη της αθήνας για αρχή κ αν γίνεται όλης της ελλάδος ...!!! στο προηγούμενο garmin γιατι ηταν όλα μακράν πιο εύκολα κ απλά ??!!!

1:Κατεβαζεις απο το xxxxxxxxx το standalone multilanguage Garmin Mobile XT.Δηλαδη αυτο ........

2: Το ξεζιπαρεις

3: Μολις μπεις στο φακελο θα κανεις αντιγραφη το GarminMobileXT.sys στην καρτα μνημης χωρις τα υπολοιπα μονο του

4: Μετα ξεσυνδεεις το τηλεφωνο απο το Η/Υ και το τρεχεις(GarminMobileXT.sys)

5: Μετα την εγκατασταση ξανασυνδεεις το τηλεφωνο και αντιγραφης το φακελο Garmin στην καρτα μνημης εκει που εγκατεστησες και το αρχειο.Τα αλλα τρια δεν χρειαζεται να τα αντιγραψεις γιατι δημιουργουνται με την εγκατασταση(Private,Resource,sys)θα τα δεις.

6: Ξεσυνδεεις παλι το τηλεφωνο απο τον Η/Υ και να δεις που θα σου βγαλει ενα μηνυμα στην οθονη του κινητου αν θες να τρεξεις το Garmin Mobile XT.Πατας ναι.Μπαινεις μετα Εργαλεια/Ρυμισεις/Πληροφοριες και αντιγραφης τον αριθμο IMEI.Μετα νομιζω οτι ξερεις τι να κανεις (δημιουργεις SW.UNL ......)Αφου τα κανεις ολα αυτα ξεκλειδωνεις και τους χαρτες και ξαναμπαινεις στο προγραμμα και τοτε μπαινεις στο απομακρυσμενο gps και σου εχει αλλη μια επιλογη για ενσωματωμενο gps την επιλεγεις περιμενεις να βρει σημα και ετοιμος.

Για τους τελευταιους 3 σε 1 Auto drive hellas ,bluechart 2008 και Anavasis2.9 ειναι 822 και 295 ο Anavasis δεν θελει ξεκλειδωμα.

αυτούς βάζω κ δν μου βγάζει το 2ο σετ. σε σένα έχει κ τους λεπτομερείς χάρτες ???

αυτούς βάζω κ δν μου βγάζει το 2ο σετ. σε σένα έχει κ τους λεπτομερείς χάρτες ???

ναι και αμα πατησω mapsource μπορω να διαλεξω και ποιοι θελω να εμφανιζονται.Παντως για να μη ν στους εμφανιζει σημαινει οτι δεν τους εχει ξεκλειδωσει αρα ειναι λαθος το .UNL

To UNL των χαρτων πρεπει να το φτιαξεις αφου εχεις φτιαξει το .UNL του προγραμματος. Δηλαδη ανοιγεις το ****** βαζεις το IMEI της συσκευης σου πατας generate το παιρνεις το αντιγραφεις στο σημειοματαριο και φτιαχνεις το SW.UNL .Χωρις να κλεισεις το ****** πηγαινεις παρακατω και εκει που σου εχει ονοματα χαρτων εσυ πατας custom ID και βαζεις μια το ενα ID πατας generate copy/paste στο σημειοματαριο και μετα το αλλο και παλι copy/paste κολλητα και το αποθηκευεις με το ιδιο ονομα με τον χαρτη δηλαδη GMAPSUPP.UNL.SOS δεν κλεινουμε το ****** οταν φτιαξουμε το SW.UNL αλλα συνεχιζουμε και τα υολοιπα βηματα γιατι παιζει ρολο.Τα εχεις κανει ετσι?

λοιπον κατεβασα την εκδοση 5 απο xxxxxxxx forum κατεβασα τα 17mb που εχει μεσα το αρχειο sis.εβαλα μονο αυτο το αρχειο στο root της μνημησ των 8gb του ν95 το κανω εγκατασταση αλλα παλι τπτ.μολις το τρεχω δειχνει για λιγο το σημα του garmin και μετα παλι τπτ¨(

τι κανω λαθος ****το.....

Τα καταφερα τελικα,να σας πω τι μ@λ@κ%α εκανα μηπως κ βοηθησω..

στο k##gen για να ξεκλειδωσω τους χαρτες εβαζα τα γνωστα 295 και το αλλο

και παταγα generate στο πανω.. δεν ειχα προσεξει οτι εχει 2 κουμπακια generate.

Αφου καταλαβα τη πατατα μου,εβαλα τους σωστους κωδικους και δουλευει τωρα.

Καλο βραδυ.. και καλη Χρονια!