Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mia voithia parakalo..egkatestisa sosta to garmin 5.00.10 energopiisa k to gps ola kala...omos provlima me ton harti ..ton eho metonomasei se GMAPSUPP.IMG k ton evala sto fakelo garmin..mpeno sto programa leei no map k meta pigeno diahirisi dedomenon /set harton/k grafei leptomereis hartes E:\GARMIN\ k patontas to kentriko pliktro me vgazei se mia mple othoni pou leei":auto drive hellas 1.30 k apo kato E:\GARMIN\37.4 mb k apo epiloges ehi mono to piso tipota allo..na po episis pos eftiaksa k to arheio auto drive hellas 1.30.unl me ton kodiko mesa apo to generate key k ton evala sto idio fakelo me ton harti...kamia idea ehete?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

mia voithia parakalo..egkatestisa sosta to garmin 5.00.10 energopiisa k to gps ola kala...omos provlima me ton harti ..ton eho :auto drive hellas 1.30 k apo kato E:\GARMIN\37.4 mb k apo epiloges ehi mono to piso tipota allo..na po episis pos eftiaksa k to arheio auto drive hellas 1.30.unl me ton kodiko mesa apo to generate key k ton evala sto idio fakelo me ton harti...kamia idea ehete?

στη διαχειρηση δεδομενων-σετ χαρτων-πρεπει να εχεις world roads basemap (βασικος χαρτης του προγραματος ) και λεπτομερεις χαρτες ενσωματωμενοι χαρτες auto drive (hellas) greece v1.50 <ειναι ο τελευταιος>

κατω δεξια γραφει mapsource μπαινοντας μεσα τσεκαρεις ποιους χαρτες θελεις να φορτωνει το προγραμμα

μπορεις να βαλεις και τον αναβασις 3.75 λειτουργει συμπληρωματικα σε σημεια που δεν καλυπτει ο auto drive -επαρχειακο δικτυο χωματοδρομοι κορυφες βουνων κλπ

επισης αν πηγαινεις εξωτερικο μπορεις να βαλεις και τον city navigator europe nt 2008

Mageia 6 KDE Plasma 5

ok evala to worlds roads basemap k ton fortose automata..tora stin diahirisi dedomenon ehi k tous 2 hartes alla den mporo na kano enalagi...to mapsource pou tha prepi na to grafei?

ok evala to worlds roads basemap k ton fortose automata..tora stin diahirisi dedomenon ehi k tous 2 hartes alla den mporo na kano enalagi...to mapsource pou tha prepi na to grafei?

κατω δεξια γραφει mapsource μπαινοντας μεσα τσεκαρεις ποιους χαρτες θελεις να φορτωνει το προγραμμα

Mageia 6 KDE Plasma 5

Όταν έχεις μόνο basemap και autodrive, δεν υπάρχει mapsource. Αν βάλει και κάποιον άλλο όπως ανάβαση ή τον ναυτικό, τότε θα εμφανιστεί.

kato deksia pou?se pio menu/.den to grafei pouthena mesa sto garmin..

nai metonomasa to arheio alla tipota..tora katevazo to neo harti opos k enan trito gia na doume..thanks pros to paron..tha sas enohliso pali..

Τα ποστ 7131 και 7135 τα διάβασες; Το έκανες αυτό που σου λέω στο 7131;

Εκτός αυτού, έχεις πολύ παλιό χάρτη. Κατέβασε τον auto drive 1.50.

tipota re paides panathema to eno ton vlepi ton harti den me afinei na ton epilekso...ftou....

Όταν πηγαίνεις στο προβολή χάρτη, σου γράφει πάνω αναζήτηση δορυφόρων; Αν ναι, όταν βρεί δορυφόρους, σου δείχνει δρόμους με ελληνικούς χαρακτήρες ή δεν δείχνει τίποτα;

@doctor-gio ποιους αλλους χαρτες δοκιμασες?

Υ.Γ.

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην πλοήγηση στο Ν95 hacked και στην εμφανιση του στίγματος στο χάρτη κατά την πλοήγηση με αποτέλεσμα να καθίσταται αχρηστη η πλοήγηση με την τελευταία έκδοση . Υπάρχει καποια λύση?

Τα έχουμε πει...επιστρέφεις σε μια παλιότερη μεχρι νεοτέρας :)
Υπογραφή....

Σήμερα έκανα άλλο ένα τεστ του Garmin με Ν78 και 5.00.10, αυτή την φορά εκτενέστερο και σε δυσκολότερες διαδρομές.

Λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ. Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω. Φαίνεται οτι όταν έφτιαχναν τις νέες εκδόσεις 5, είχαν στα χέρια τους το Ν78. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η ακρίβεια ήταν απόλυτη καθόλη την διαδρομή. Πάρα πάρα πολλές φορές άλλαζα διαδρομές ή πήγαινα επίτηδες αντίθετα απο κει που μου έλεγε και ο επαναϋπολογισμός ήταν ακαριαίος. Μεχρί να πεί την λέξη επαναϋπολογισμός, αυτός είχε γίνει. Οι οδηγίες κολλούσαν πάλι λίγο αλλά ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Ξαναλέω, οτι έχω autodrive 1.50 και ανάβαση 3.75 σε ξεχωριστά αρχεία.

Κανε μια αναζητηση στα γνωστα μαγαζακια... :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

Σήμερα έκανα άλλο ένα τεστ του Garmin με Ν78 και 5.00.10, αυτή την φορά εκτενέστερο και σε δυσκολότερες διαδρομές.

Λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ. Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω. Φαίνεται οτι όταν έφτιαχναν τις νέες εκδόσεις 5, είχαν στα χέρια τους το Ν78. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η ακρίβεια ήταν απόλυτη καθόλη την διαδρομή. Πάρα πάρα πολλές φορές άλλαζα διαδρομές ή πήγαινα επίτηδες αντίθετα απο κει που μου έλεγε και ο επαναϋπολογισμός ήταν ακαριαίος. Μεχρί να πεί την λέξη επαναϋπολογισμός, αυτός είχε γίνει. Οι οδηγίες κολλούσαν πάλι λίγο αλλά ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Ξαναλέω, οτι έχω autodrive 1.50 και ανάβαση 3.75 σε ξεχωριστά αρχεία.

Και στο Ν85 να δεις πως αποδίδει,τέλεια και με μεγάλη ακρίβεια μπορώ να πω και καλύτερα από τις εκδόσεις 4....,βέβαια είναι και διαπιστωμένο ότι όσο πιο light είναι στους χάρτες τόσο καλύτερα δουλεύει-προσωπικά εμένα μου φτάνει ο Autodrive και χωρίς να έχω φορτώσει με POIloader POIs κλπ.,τι να τα κάνω ούτως ή άλλως εμπεριέχονται στον χάρτη.

re palikaria sas ntrepome alla vlepete hronia destinator k windows mobile...telika o hartis mallon den hriazete epilogi oste na ton fortosi opos i enalagi harti sto dest...vgika ekso epiase doruforous k voila..ola mia hara k ellinika k ploigisi k ola...vevea i euhristia den einai k to kalutero...an den ehis touch screen...sas euharisto therma...

sorry gia ta greeklish alla dustihos den...

Στο είχα πει φίλε μου. Απο την στιγμή που έχεις μόνο έναν χάρτη, τον autodrive, δεν τίθεται θέμα επιλογής. Αυτό που έφταιγε εξαρχής ήταν το ξεκλείδωμα του χάρτη. Μόλις το έκανες σωστά έπρεπε να πιάσεις δορυφόρο για να ξεκινήσει να σου δείχνει τις λεπτομέριες.

Βάλε και τον ανάβαση 3.75. Είναι πάρα πάρα πολύ καλός και αναλυτικός. Αν είχε και ελληνικούς χαρακτήρες θα ήταν άψογος. Μαζί με τον autodrive είναι αχτύπητος συνδιασμός.

Σε ενα περιοδικο ειχε τον Aναβαση για το pc με ελληνικους χαρακτηρες! Ενας απο τους περιορισμους που ειχε μονο η δοκιμαστiκη εκδοση ειταν οτι το προγραμμα(για το pc) δεν ειχε την επιλογη για να σταλει ο χαρτης σε εξωτερικη συσκευη garmin. Αρα καπου υπαρχει. Ελπιζω να τον εχουμε καποτε και στις συσκευες μας.. :)

Λοιπόν παίδες, έχω κάποιες απορίες σχετικά με το πώς μπορώ να ανοίξω τον GarminmobileXT 5.0 se Nokia 6290. Λοιπόν κατέβασα το αρχείο GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50010.exe και εκανα setup στην Microsd card που ήταν συνδεδεμένη με το κινητό, σε κατάσταση data transfer mode. Στη συνέχεια, ανοιξα το πρόγραμμα, πέρασα το product id στο ke gen 1.5 και έφτιαξα το αρχειο Sw.unl με τον κωδικό στο φάκελο Garmin της memory card. Ενεργοποίησα το ενσωματωμένο GPS από το πρόγραμμα (ή τουλαχιστον έτσι πιστεύω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω;) και πέρασα το αρχειο με τον ελληνικό χάρτη που στο ipsmart έχει περιγραφή: Autodrive hellas 1.30 greek (unlock!!) you don't need to create unl file just paste it to garmin folder and it is ready for use

Ενώ τρέχω το πρόγραμμα, συλλαβίζω διάφορες πόλεις αλλά δεν καταφέρνω να ανοίξω το χάρτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή δεν κάνω κάτι σωστά; να σημειώσω ότι GPS δεν έχω, απλα θα ηθελα να τσεκάρω τον χάρτη.

Tελεια δουλευει στο 6220c!!!!!

Garmin 5 με υπολοιπα στοιχεια απο το γκαρμιν 4.

Δεν εκανα τιποτα παραπανω απο οσα ειχα κανει μεχρι χθες.

Εφυγα απο την δουλεια και εβαλα προορισμο το σπιτι και με εφερε με τρομερη ακριβεια.

Μαλιστα οταν εφτασα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ )ειπε στριψτε αριστερα!!!!!

Και ειναι λογικο να δουλευει αψογα αφου δουλευει και στο Ν78 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

4.20.20 πες του να βαλει. στο Ν82 ειναι μαλλον η πιο σταθερη.
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg