Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα εχω κανει αυτα τους βλεπει τους χαρτες το προβλημα ειναι αυτο που ειπα παραπανω ...

Ναι, εννοούσα όταν αποφασίσεις να τα ξαναβάλεις όλα από την αρχή, ξεκίνα με την εγκατάσταση της έκδοσης 4.10.60.

Βάλε χάρτες, κωδικούς ξεκλειδώματος κλπ, άνοιξε την εφαρμογή να σου δει τους χάρτες και ξανακλείσ' την. Μετά βάλε την 4.20.00.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, εννοούσα όταν αποφασίσεις να τα ξαναβάλεις όλα από την αρχή, ξεκίνα με την εγκατάσταση της έκδοσης 4.10.60.

Βάλε χάρτες, κωδικούς ξεκλειδώματος κλπ, άνοιξε την εφαρμογή να σου δει τους χάρτες και ξανακλείσ' την. Μετά βάλε την 4.20.00.

οκ θα κανω και θα σου πω ...

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

εγω εβαλα εξ αρχης την 4,20,00 χωρις να εχω καποια προηγουμενη και λειτουργει κανονικα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Η απάντηση είναι, ότι το Garmin αναγνωρίζει μόνο μέχρι 4 χάρτες και μάλιστα με συγκεκριμένα ονόματα:

gmapbmap.img

gmapprom.img

gmapsupp.img

gmapsup2.img

Από την στιγμή λοιπόν, που χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη 3 σε 1, αυτομάτως αποδεσμεύουμε χώρο για τουλάχιστον 2 χάρτες ακόμα. ;)

ισχυει αυτο ?

εχω gmapbmap.img 10248 kb worldwide roads basemap (βασικος χαρτης)

gmapprom.img 43952 kb auto drive hellas 1.40

gmapsupp.img 98476 kb anavasis 3.60

η gmapsup2.img (δουλευει και με τις δυο ονομασιες)

gmapsupp.img 14757 kb bluechart_9.5_greece

η gmapsup2.img (δεν δουλευει μεκαμια απο τις 4 ονομασιες)

η gmapsup1.img

η gmapsup3.img

Mageia 6 KDE Plasma 5

ισχυει αυτο ?

εχω gmapbmap.img 10248 kb worldwide roads basemap (βασικος χαρτης)

gmapprom.img 43952 kb auto drive hellas 1.40

gmapsupp.img 98476 kb anavasis 3.60

η gmapsup2.img (δουλευει και με τις δυο ονομασιες)

gmapsupp.img 14757 kb bluechart_9.5_greece

η gmapsup2.img (δεν δουλευει μεκαμια απο τις 4 ονομασιες)

η gmapsup1.img

η gmapsup3.img

Το Garmin δεν αναγνωρίζει τα ονόματα χαρτών η gmapsup1.img και gmapsup3.img, παρά μόνο αυτά που αναφέρει ο aristotelhs2060 και που ξέρουμε από την αρχή που άνοιξε αυτό το thread:

gmapbmap.img

gmapprom.img

gmapsupp.img

gmapsup2.img

Αυτά και μόνο μόνο αυτά... :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγκατάσταση Garmin XT σε Nokia 6110 ??

εχω το 6110 και προσπαθω καποιες μέρες τώρα να εγκαταστήσω το Garmin XT το εχω περάσει με card reader ανοιξα την εφαρμογή sis με το Nokia Pc suite και οτι και να κάνω μόλις ανοιξει η οθονη της εφαρμογής garmin, αμέσως μετα κλείνει οποτε δεν μπορώ να ακολουθησω και όλα τα υπολοιπα ,, υπάρχει κάποια λυση σε αυτο ? Εχω κάρτα 2 G οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θέμα μνημης.. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει περάσει σε 6110 μπορεί να βοηθήσει ? Ευχαριστώ

Εγκατάσταση Garmin XT σε Nokia 6110 ??

εχω το 6110 και προσπαθω καποιες μέρες τώρα να εγκαταστήσω το Garmin XT το εχω περάσει με card reader ανοιξα την εφαρμογή sis με το Nokia Pc suite και οτι και να κάνω μόλις ανοιξει η οθονη της εφαρμογής garmin, αμέσως μετα κλείνει οποτε δεν μπορώ να ακολουθησω και όλα τα υπολοιπα ,, υπάρχει κάποια λυση σε αυτο ? Εχω κάρτα 2 G οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θέμα μνημης.. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει περάσει σε 6110 μπορεί να βοηθήσει ? Ευχαριστώ

Ποια έκδοση προσπαθείς να βάλεις??? Το πρόβλημα συνήθως δημιουργείται λόγω των χαρτών. Προσπάθησε πρώτα να εγκαταστήσεις την έκδοση 4.10.60 έχοντας τους χάρτες που θέλεις στο φάκελο E:\Garmin. Τρέξε μία φορά την έκδοση 4.10.60 και μετά κλείσε το πρόγραμμα. Μετά βάλε την έκδοση 4.10.80 ή την έκδοση 4.20.00. Αν σου ζητήσει κάνε αντικατάσταση. Λογικά τώρα θα ανοίξει κανονικά.

Ό,τι άλλο χρειαστείς ρώτα εδώ. :)

Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι είναι του 2007 η εκδοση στο λιγο που ανοιγει .. θα προσπαθήσω ξανα .. ευχαριστώ πολυ

(συγνωμη που το εκανα Post σε λάθος σημειο ..):rolleyes:

Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι είναι του 2007 η εκδοση στο λιγο που ανοιγει .. θα προσπαθήσω ξανα .. ευχαριστώ πολυ

Α, για να λέει 2007 στην splash screen και για να μη φορτώνει, μάλλον την 4.10.80 πας να βάλεις. Είχες ξανά το Garmin στο τηλέφωνό σου? Αν όχι, δοκίμασε να βάλεις την έκδοση 4.10.60 πρώτα και πάνω σε αυτήν βάλε όποια θέλεις μετά. :)

Edit:

Για να διαπιστώσεις στα σίγουρα ποια έκδοση έχεις βάλει και σου δημιουργεί πρόβλημα, πήγαινε στη "Διαχείριση Εφαρμογών", ψάξε για Garmin Mobile XT και πάτα "Προβολή στοιχείων". ;)

μετεφερε τα αρχεια των χαρτων εκτος του βασικου απο τη καρτα του κινητου στον υπολογιστη

αν η εγκατασταση εχει γινει σωστα θα δουλεψει το προγραμα ωστε να βρεις το ESN (ρυθμισεις-πληροφοριες) ωστε να ξεκλιδωσεις τους χαρτες βαλτους ενα ενα

αν οι χαρτες δεν ειναι ενταξει το προγραμμα δεν ανοιγει

Mageia 6 KDE Plasma 5

τελικά είχε την έκδοση του Garmin 4.10.60... πέρασατην έκδοση 4.10.80 και μετά την 4.20.00 δεν ανοιγει με κανενα απο όλα αυτα... τι ενοείται : "έχοντας τους χάρτες που θέλεις στο φάκελο E:\Garmin." ?? μήπως να εγκαταστήσω πρώτα την εφαρμογή sis και μετά τους χάρτες ? φφφ δεν βγαζω άκρη

ποιος είναι ο βασικός χάρτης δηλαδή ? ποιό από όλα τα αρχεία ?

ευχαριστώ πολύ

ευχαριστώ πολύ

gmapbmap.img 10248 kb worldwide roads basemap (βασικος χαρτης)

Mageia 6 KDE Plasma 5

ευχαριστώ πολύ

Σβήσε όλα τα αρχεία .img και τα αντίστοιχα .unl και άσε μόνο το αρχείο gmapbmap.img. Μη σβήσεις το αρχείο SW.UNL. Δοκίμασε να ανοίξεις τώρα την εφαρμογή.

Καλησπέρα,

παιδια έχω εγκαταστήσει το Garmin XT σε ενα Νοκια Ν95 8GB,και ενώ όλα δουλεύουν καλα και ξεκινάει το πρόγραμμα,δεν βρίσκει δορυφόρους.Το ίδιο συμβαίνει και ανοίγοντας το πρόγραμμα για το GPS του κινητού.Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;Εχω επιλέξει να γίνεται εύρεση στίγματος με το ενσωματωμένο GPS

george cc

Καλησπέρα,

παιδια έχω εγκαταστήσει το Garmin XT σε ενα Νοκια Ν95 8GB,και ενώ όλα δουλεύουν καλα και ξεκινάει το πρόγραμμα,δεν βρίσκει δορυφόρους.Το ίδιο συμβαίνει και ανοίγοντας το πρόγραμμα για το GPS του κινητού.Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;Εχω επιλέξει να γίνεται εύρεση στίγματος με το ενσωματωμένο GPS

ποση ωρα περιμενεις???χρειαζεται κανα 5λεπτο σιγουρα,σε ανοιχτο χωρο....πχ ταρατσα....

Τελικά απεγκατέστησα το Garmin πέρασα ξανα μόνο την εφαρμογή sis της έκδοσης 4.10.60 και μετά αφού βρηκα το card id, ξεκλείδωσα εναν εναν χάρτη !! ευχαριστώ πολυ όλους σας για τις συμβουλές .. !!

Μηπως ξερει κανεις το map id απο τους καινουργιους 3 σε 1 χαρτες ?

822 και 295:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως, δεν ξέρω γιατί, σε καμιά από τις 3 εκδόσεις (10.60,10.80,20.00) δεν μπόρεσα να βάλω την 3σε1 ή 5σε1 έκδοση του χάρτη τρέχω την εφαρμογή και μετά από λίγο κλείνει.

Εγώ πάντως, δεν ξέρω γιατί, σε καμιά από τις 3 εκδόσεις (10.60,10.80,20.00) δεν μπόρεσα να βάλω την 3σε1 ή 5σε1 έκδοση του χάρτη τρέχω την εφαρμογή και μετά από λίγο κλείνει.

κατι κανεις λαθος

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Ε τι μπορεί να κάνω λάθος, ένα αρχείο είναι να κάνω copy και τους κωδικούς με το ******. :):)

κανε φορματ στην καρτα μνημης και περνα τα παντα απο την αρχη.το ιδιο προβλημα ειχα και αυτο εκανα

My History:

επειδη 15 αυγουστο θα παω παρισι περασα City Navigator Europe NT 2008

gmapsupp.IMG 1430784 kb + gmapsupp.UNL

μονο που για να τον κανω να δουλεψει αφαιρεσα τον χαρτη Anavasi360_IMG gmapsup2.img και ανοιξα το προγραμμα ωστε να βρει τον City Navigator Europe NT 2008 (gmapsupp.IMG)

μετα ξαναεγκατεστησα και τον (Anavasi360_IMG) gmapsup2.img

τωρα δουλευει τελεια εχοντας ολη την ευρωπη ηδη βρηκα τη διευθυνση που θα μεινω rue vaugelas

Mageia 6 KDE Plasma 5

επειδη 15 αυγουστο θα παω παρισι περασα City Navigator Europe NT 2008

gmapsupp.IMG 1430784 kb + gmapsupp.UNL

μονο που για να τον κανω να δουλεψει αφαιρεσα τον χαρτη Anavasi360_IMG gmapsup2.img και ανοιξα το προγραμμα ωστε να βρει τον City Navigator Europe NT 2008 (gmapsupp.IMG)

μετα ξαναεξκατεστησα και τον (Anavasi360_IMG) gmapsup2.img

τωρα δουλευει τελεια εχοντας ολη την ευρωπη ηδη βρηκα τη διευθυνση που θα μεινω rue vaugelas

Δοξα τω θεο!!!

My History: