one_tree_hill Δημοσιεύτηκε December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2007 Έχω ένα παράξενο πρόβλημα...Το δεξί κλικ του ποντικιού δε δουλεύει καθόλου...Δεν μου έπεσε κάτω,ξαφνικά...Ξέρετε τί μπορεί να φταίει????:confused: Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ποσο καιρο το εχεις?.Και μενα δεν λειτουργει το back απο τα πλαινα πληκτρα.Μηχανηματα ειναι και αυτα δεν θα δουλευουν για παντα. Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 το έχω περίπου 1,5 στα 2 χρόνια.Έκανα scan για ιούς,τπτ...Λες να πάω να πάρω άλλο?Δεν έχω να δοκιμάσω κάποιο... Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 δανείσου και δοκίμασε ένα. μπορεί απλά να είναι κόλλημα του OS. μήπως έκαμες κάποια αναβάθμιση? γύρνα το τελευταίο backup ή (αν δεν έχεις) στο νεώτερο system checkpoint. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Παίδες,τελικά το ποντίκι έφταιγε...Πήρα άλλο!Problem solve,customer happy!:p Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts