yannis7777 Δημοσιεύτηκε December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλώς σας βρήκα! Έχω ένα ipaq 2790 εδώ και δύο χρόνια και σκέφτηκα να του πάρω δώρο ένα bluetooth gps! Έχω όμως και μερικές απορίες που εικάζομαι απαιτούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις. 1) Καταρχάς το PDA έχει εγκατασταμένο το Destinator 7 (και WM6) 2) Μου αρέσει το Freedom Keychain GPS SiRF Star III Receiver with Bluetooth αλλά είναι Bluetooth 2 ενώ το ipaq hx2790 που έχω (όχι το 2790b) έχει 1.1 ή κάτι τέτοιο. 3) Θεωρείτε ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας? 4) Προτείνετε κάτι εναλλακτικά? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το υπερπλήρες forum σας, μακάρι να το είχα δει νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis7777 Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Μπορεί κανείς από τους φίλους που έχει ipaq 2000 series να προτείνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis7777 Δημ. December 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Please κάποιος που χρησιμοποιεί gps bluetooth receiver σε συσκευή pda χωρίς αυτόνομο gps και έχει τις γνώσεις ας βοηθήσει , σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εγω χρησιμοποιω το globalsat bt-338 με το ipaq h1940 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts