Jump to content

Ξένη Φράση

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε συ gkr41 , έχει δίκιο ο άλλος που τα ψιλοπήρε με αυτό που είπες ... εντάξει , καλώς η κακός ζήτησε κάτι που ο ίδιος νομίζει ενδιαφέρον ... και εμφανίζεσαι από το πουθενά εσύ (όπως εγώ τώρα φυσικά:p) ωσάν τον Καλιγούλα και του την λες!

Είναι μάλλον ο αέρας (βοριαδάκι) τον 10000 + μηνυμάτων σου... :ρ

Υ.γ. ... http://www.sansimera.gr/galleries/photos/archive/Caligula.jpg ... gkr1 (12-41 μ.Χ.)

Υ.γ. 2 ... το όνειρό σου να γίνεις μοδεράτορας είναι απατηλό...

βρε συ gkr41 , έχει δίκιο ο άλλος που τα ψιλοπήρε με αυτό που είπες ... εντάξει , καλώς η κακός ζήτησε κάτι που ο ίδιος νομίζει ενδιαφέρον ... και εμφανίζεσαι από το πουθενά εσύ (όπως εγώ τώρα φυσικά:p) ωσάν τον Καλιγούλα και του την λες!

Είναι μάλλον ο αέρας (βοριαδάκι) τον 10000 + μηνυμάτων σου... :ρ

Υ.γ. ... http://www.sansimera.gr/galleries/photos/archive/Caligula.jpg ... gkr1 (12-41 μ.Χ.)

Υ.γ. 2 ... το όνειρό σου να γίνεις μοδεράτορας είναι απατηλό...

Μια συμβουλή έδωσα :(

Έχεις δίκιο για το ΥΓ2. Όνειρο χρόνων, αλλά δυστυχώς απατηλό. Με τσάκωσες :shifty:

Παιδιά,δεν ήξερα πού να το βάλω...Ξέρει κάποιος τί σημαίνει η φράση ya tvai mamu yibal?Αν είναι βωμολοχία,ας μου στείλει αυτός που την ξέρει pm,και πώς να απαντήσω σε αυτή στην ίδια γλώσσα...Ευχαριστώ πολύ...

ρωσικα ειναι φιλε και ναι ειναι βωμολοχια(τρελη)μην του απαντας καθολου

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.