one_tree_hill Δημοσιεύτηκε December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2007 Παιδιά,δεν ήξερα πού να το βάλω...Ξέρει κάποιος τί σημαίνει η φράση ya tvai mamu yibal?Αν είναι βωμολοχία,ας μου στείλει αυτός που την ξέρει pm,και πώς να απαντήσω σε αυτή στην ίδια γλώσσα...Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά,δεν ήξερα πού να το βάλω...Ξέρει κάποιος τί σημαίνει η φράση ya tvai mamu yibal?Αν είναι βωμολοχία,ας μου στείλει αυτός που την ξέρει pm,και πώς να απαντήσω σε αυτή στην ίδια γλώσσα...Ευχαριστώ πολύ... Κάτι σε τουρκαλβανικό μου κάνει! Και μάλλον είναι βρισιά. Μήπως να μιλήσεις σ'αυτόν που σου την είπε την γλώσσα του σώματος? :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Κάτι σε τουρκαλβανικό μου κάνει! Και μάλλον είναι βρισιά. Μήπως να μιλήσεις σ'αυτόν που σου την είπε την γλώσσα του σώματος? :chair: Δηλαδή?Κόιτα,είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι βρισιά.Συγκεκριμένα είναι μέσα σε guestbook σχολικού site!Και θέλω να του απαντήσω σε αυτή τη γλώσσα για να τον ταπώσω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δηλαδή?Κόιτα,είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι βρισιά.Συγκεκριμένα είναι μέσα σε guestbook σχολικού site!Και θέλω να του απαντήσω σε αυτή τη γλώσσα για να τον ταπώσω... Ρώτα κανάν Αλβανό! Σίγουρα είναι βρισιά! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ρώτα κανάν Αλβανό! Και πού να τον βρώ,βρε?:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Και πού να τον βρώ,βρε?:p Συγνώμη, δεν έχετε Αλβανούς στην Κοζάνη??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Συγνώμη, δεν έχετε Αλβανούς στην Κοζάνη??? ;) Μωρέ,έχουμε,αλλά δεν ξέρω πού να τον βρω! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μωρέ,έχουμε,αλλά δεν ξέρω πού να τον βρω! Στο καφενείο! :lol: Τέλος πάντων εδώ μέσα δεν νομίζω να γνωρίζει κανείς αλβανικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Να πάρει,και τώρα τί να του γράψω???Μήπως ξέρεις κάτι άλλο σε κάποια άλλη γλώσσα,εκτός από τις κοινές? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ευχαριστούμε για την συμβολή σας γράψε :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ευχαριστούμε για την συμβολή σας γράψε :p Δηλαδή??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δηλαδή??? ********* Auto grapse!!! Einai serviko!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Yebem ti maike!!!! Auto grapse!!! Einai serviko!!! σιγα το ταπωμα..η μαγκια ειναι να του την πεις χωρις να ανακατεψεις μανες;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 σιγα το ταπωμα..η μαγκια ειναι να του την πεις χωρις να ανακατεψεις μανες;) Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο??? Freak kane se parakalw polu edit to reply sou na min fainete ti egrapsa!!! Plz!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 πες μου τι θελεις να γραψεις στα ελληνικα κι εγω θα σου το μεταφρασω σε αλλη γλωσσα.. στειλε πμ γτ προβλεπω να κλειδωθει το παρον Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ya tvoyu mamu yebal pakimis tye smotrel i plakal kak malinkaya suka = I f***ed your mom while you watched and cried like a little bitch Απο http://forum.m-y-t.ru/topic1749.html Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Kαλα agriotis φοβερη η ανθολογια βρισιων που παραθετεις στο λινκ :-) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο??? Να ωριμάσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Να ωριμάσεις http://forum.m-y-t.ru/uploads/av-13.gif Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Να ωριμάσεις εσυ να ωριμασεις...και μαθε οτι οταν μπαινουμε σε ενα θεμα,δινουμε λυσεις κι οχι επιπληξεις... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 εσυ να ωριμασεις...και μαθε οτι οταν μπαινουμε σε ενα θεμα,δινουμε λυσεις κι οχι επιπληξεις... Δεν έδωσα λύση, αλλά συμβουλή. Και όντως πρέπει να ωριμάσω και να μην απαντάω σε ηλίθια θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δεν έδωσα λύση, αλλά συμβουλή. Και όντως πρέπει να ωριμάσω και να μην απαντάω σε ηλίθια θέματα. Αν αυτό είναι συμβουλή και ουσιαστικά λύση,εγώ είμαι ο πρόεδρος της NASA.Δεν ξέρεις τί γίνεται εκεί μέσα,και για αυτό μιλάς.Κι αν δε σου αρέσει το θέμα,απλά αγνόησέ το...Ακούς εκεί...Μπαίνουν και επιπλήττουν...Έλεος...:wacko: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Δεν έδωσα λύση, αλλά συμβουλή. Και όντως πρέπει να ωριμάσω και να μην απαντάω σε ηλίθια θέματα. :lol::lol: Τα σπας!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αν αυτό είναι συμβουλή και ουσιαστικά λύση,εγώ είμαι ο πρόεδρος της NASA.Δεν ξέρεις τί γίνεται εκεί μέσα,και για αυτό μιλάς.Κι αν δε σου αρέσει το θέμα,απλά αγνόησέ το...Ακούς εκεί...Μπαίνουν και επιπλήττουν...Έλεος...:wacko: Άλλο συμβουλή κι άλλο λύση... Αν καταλάβαινες τη διαφορά ίσως και να γινόσουν πρόεδρος της NASA κάποτε :p Anyway, εγώ λέω πως είναι ανωριμότητα το να ασχολείσαι να βρίσεις τον κάθε καμμένο στο ιντερνετ. Πόσο μάλλον το να ζητάς συμβουλές για το πως θα το κάνεις σε ένα forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts