Gastone Δημοσιεύτηκε December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2007 Γεια χαρα σε ολους Κατα την επισκεψη σε καταστημα κινητων για την μεταφορα του τηλεφωνικου μου καταλογου στη καινουρια συσκευη μου εδωσαν στο τελος σε δισκετα τον καταλογο μου. Ανοιγοντας την δισκετα βρηκα ενα αρχειο με επεκταση pbk (phonebook) το οποιο μονο με notepad καταφερα να το ανοιξω ωστε να βλεπω σωστα τις επαφες και τα τηλεφωνα. Υπαρχει τροπος να το μετατρεψω σε αρχειο excel ωστε να μπορω να το επεξεργαστω ανετα? Φιλικα Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Το ανοίγεις με το notepad, το σώζεις ως .txt και το ανοίγεις με το Excel. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gastone Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Thanx!!! Αυτο εκανα, μετα το εσωσα ως csv και το ανοιξα με το microsoft outlook και τελος το εκανα και ενα συγχρονισμο με το κινητο και ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts