Vampiroua Δημοσιεύτηκε December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2007 paidia mporei kaneis na me vouthisei?thelw na apothikeuw mia ekpompi apo tin tv to vradi sto pc.Prepei na exw karta tileorasis?Me kalwdio pou sindeetai to pc me tin tv kanw douleia?Kai an nai poio programma xreiazetai? ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Πρεπει να εχεις καρτα τηλεορασης που συνηθως εχει συνοδευτικο προγραμμα για να βλεπεις tv αλλα και να κανεις εγγραφη.Το καλωδιο που συνδεεις το pc με την τηλεοραση απλα μεταφερει το σημα που δινει η καρτα γραφικων σου στην tv.Η τηλεοραση απο μονη της δεν δινει σημα στον υπολογιστη Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 καρτα τιβι + vista home pr. or ultimate ;) P.S. η πιο καλη και συμβατη καρτα ειναι η pinnacle 330ev. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Πολυ καλη η προταση σου αλλα με δυο αρνητικα 1ο λειτουργει μονο με XP Media Center/Vista 2ο δεν εχει ραδιο :) Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 μα όλοι σχεδόν τα νέα pcs έχουν vista home premium. όσοι ξέρουν από MCE καταλαβαίνουν ότι είναι χρόνια μπροστά. ;) (τι aapl tv και βλακίες). όσο για το ράδιο... ΠΟΙΟΣ ακούει πια FM ράδιο? όλοι από Internet ακούμε ;) Υ.Γ. η κοπέλα δεν είπε τπτ για ράδιο. και ξέρεις πολλές τηλεοράσεις που να έχουν ράδιο? τότε γιατί το θεωρείς έλλειψη για ένα living room pc? εμένα προσωπικά δε μου λείπει καθόλου (το FM ράδιο πάντα) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Χρειάζεται κάρτα tv tuner, υπάρχουν πολλά topics στο hardware για το θέμα. μα όλοι σχεδόν τα νέα pcs έχουν vista home premium.Δεν βλέπω πουθενά να γράφει ότι είναι καινούργιο το μηχάνημα. Έτσι κι αλλιώς δεν συζητάμε για λειτουργικά. όσοι ξέρουν από MCE καταλαβαίνουν ότι είναι χρόνια μπροστά. ;) (τι aapl tv και βλακίες). όσο για το ράδιο... ΠΟΙΟΣ ακούει πια FM ράδιο? όλοι από Internet ακούμε ;)Ε τότε να τρέξουμε να κατεβάσουμε τις κεραίες από τον Υμηττό. Υ.Γ. η κοπέλα δεν είπε τπτ για ράδιο. και ξέρεις πολλές τηλεοράσεις που να έχουν ράδιο? τότε γιατί το θεωρείς έλλειψη για ένα living room pc? εμένα προσωπικά δε μου λείπει καθόλου (το FM ράδιο πάντα)Ωραία. Κι εγώ θα σου πω ότι έχω το ραδιόφωνο 24 ώρες ανοιχτό στον υπολογιστή. Βγαίνει συμπέρασμα έτσι; Μάλλον όχι. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ούτε έχουν όλοι Vista (τα οποία τα εξυμνείς διαρκώς και σε ενοχλητικό βαθμό από τότε που εμφανίστηκαν), ούτε MCE έχουν, ούτε έχουν τη διάθεση να βάλουν, να αλλάξουν λειτουργικό δηλαδή, για να δουν λίγη TV. Κακώς αναφέρεις συνεχώς τη δική σου άποψη/ενθουσιασμό (στα όρια του παρεξηγήσιμου) ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό και συνηθισμένο. Όσο για το ραδιόφωνο, θα σου πω απλούστατα, ότι οι περισσότεροι ελληνικοί σταθμοί έχουν ποιότητα ήχου στο streaming εντελώς απαράδεκτη. Αν, ξαναλέω αν, ακούς ελληνικό ραδιόφωνο, το fm tuner επιβάλλεται. Άλλωστε είναι κάτι που έχουν οι περισσότερες κάρτες και κοστίζει ελάχιστα. Μην λέμε συνεχώς τα ίδια γίνεται κουραστικό. Over and out. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts