sculper Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 Γεια σας, Πρόσφατα λόγο ανάγκης (όλα τα κινητά, και γενικότερα τα προγράμματα χρησιμοποιούν το export file από outlook), σταμάτησα να χρησιμοποιώ το outlook express. Στην αλλαγή μου αυτή έχω τις κάτωθι απορίες: 1) Στο express είχα κάποιες φωτογραφίες μέσα στο μαιλ, οι οποίες δεν έβγαιναν ως επισυναπτόμενα αρχεία, αλλά μπορούσα με δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία να κάνω αντιγραφή ή σώσιμο σε κάποιο folder με φωτογραφίες. Στο outlook ενώ κάνω αντιγραφή δεν μπορώ να την κάνω επικόλληση σε κάποιο folder. 2) Στο express μπορούσα να επιλέγω ένα ένα πολλά μαιλ (με το ctrl) και να τα σβήσω στο τέλος όλα μαζί. Το ίδιο μπορώ να κάνω και με το outlook, η διαφορά είναι ότι κάθε φορά που επιλέγω ακόμη ένα μαιλ, ΔΕΝ έχω το preview του τελευταίου, αλλά μόνο του αρχικού. 3) Στο express όταν είχα στο preview κάποιο μαιλ για λίγο διάστημα μου το χαρακτήριζε ως διαβασμένο. Στο outlook παρόλο που μπορεί να το έχω ανοίξει, να έχω σώσει και το επισυναπτόμενο το έχει ως αδιάβαστο. Στο express υπήρχε επιλογή, ενώ δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο outlook. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα το χρησιμοποιώ εξολοκλήρου. Περιμένω νέα σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, με ποιό τρόπο μπορώ να στέλνω αυτόματα με το που λαμβάνω κάποιο email στο folder (πχ inbox, kwstas, κλπ.) που θέλω εγώ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Tools --> Rules and Alerts --> E-mail rules Συνεχίζουμε στο topic για το office. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts