bpoly Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 Εγκατέστησα το destinator 7 στο mio c320b και όλα δουλεύουν κανονικά με μόνη εξαίρεση τη μπάρα στην οθόνη του χάρτη που είναι λίγο ψηλότερα και τα κουμπιά που είναι στη μέση του χάρτη.Απο ότι γνωρίζω χρειάζεται μετατροπή το αρχείο destinator.inf. Αν έχει κάποιος το αρχείο και μπορούσε να μου το στείλει θα του ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον βοηθήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton_34 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Mipos Yparxei Kanena Link Ga Na To Valo Sto Vector 380 Eyxaristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapna Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 καλησπερα και χρονια πολλα βρε παιδια εχω ενα satnav 400 με το destinator 6 μεσα μπορω να βαλω το 7 ? και που μπορω να το βρω ? ευχαριστω .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis70 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Mipos Yparxei Kanena Link Ga Na To Valo Sto Vector 380 Eyxaristo Δοκίμασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&page=1 Πιστεύω ότι θα βρεις αυτό που ζητάς. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ!!!:X ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis70 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Mipos Yparxei Kanena Link Ga Na To Valo Sto Vector 380 Eyxaristo Καλά Χριστούγεννα! Φίλε μου ψάχνοντας κάποιο πρόγραμμα για το vector 590 που αγόρασα πριν λίγες μέρες, είδα ότι είχες ζητήσει βοήθεια για το 380. θα ήθελα την γνώμη σου και φυσικά όποια βοήθεια μπορείς εφόσον έχεις περάσει το dest7 στο vector 380. Έχω κάποιο, αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση ταιριάζει στο 590 και ποιοι χάρτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ!!!:X ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts