multidanze Δημοσιεύτηκε November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2007 Έχω ένα DVD-RW 8cm που έχει γραφτεί από κάμερα. Το βάζω στον υπολογιστή μου αλλά μου το δείχνει άδειο ενώ στην κάμερα παίζει κανονικά. Υπάρχει κανέναν πρόγραμμα να μπορέσω να το διαβάσω? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Έχω ένα DVD-RW 8cm που έχει γραφτεί από κάμερα. Το βάζω στον υπολογιστή μου αλλά μου το δείχνει άδειο ενώ στην κάμερα παίζει κανονικά. Υπάρχει κανέναν πρόγραμμα να μπορέσω να το διαβάσω? κατεβασε ενα πακετακι codecs,αυτο φταιει. :worry: εδώ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 κατεβασε ενα πακετακι codecs,αυτο φταιει. :worry: εδώ :) Μάλλον δεν διάβασες καλά τι ζητάω... Δεν είπα ότι βλέπω την ταινία αλλά δεν την παίζει... Έγραψα πως το βρίσκει άδειο το DVD-RW! Όπως όταν γράφεις ένα δισκάκι και δεν το "κλείνεις"... Όταν προσπαθήσεις να το διαβάσεις σε άλλο υπολογιστή δεν το "βλέπει" γεμάτο! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Μήπως θέλει να το έχεις κάνει finalise στην κάμερα; http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Δεν ξέρω! Μου το δώσανε για να το μοντάρω. Το pioneer μου εκτός του ότι το βρίσκει άδειο το δείχνει και σαν CD-R!!! :angry: Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Δεν ξέρω! Μου το δώσανε για να το μοντάρω. Το pioneer μου εκτός του ότι το βρίσκει άδειο το δείχνει και σαν CD-R!!! :angry: Το μόνο που μου'ρχεται στο μυαλό είναι ότι θα θέλει finalize στην κάμερα.. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 thnx man... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Μηπως το DVD-RW δεν αναγνωριζει τα συγκεκριμενα διασκακια..... Εγω για παραδειγκα γραφω ενα δισκακι TDK (τα παλια, οχι τα μπλε σκουρα) και μετα οταν το βαζω το βρισκει αδειο ενω σε αλλο υπολογιστη ειναι οκ. @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 TDK είναι κι αυτό κόκκινο... Τι να πω δεν ξέρω! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 o ie7 ειναι καλυτερος απο FF? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 o ie7 ειναι καλυτερος απο FF? Εμένα μου την σπάει το interface του. Έχω συνηθήσει ff εδώ και 2,5 χρόνια.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Απ'ότι γνωρίζω ο Firefox είναι πιο ασφαλής από τον Internet Explorer... (Οποιαδήποτε έκδοση) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts