nickthegreekkk Δημοσιεύτηκε November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2007 Καλησπέρα παιδια,έχω μια βιντεοκάμερα handycam sony η οποία γράφει σε δισκάκια dvd χωρητικότητας το καθένα 1,4Gb. Σε υψηλή ποιότητα η κάμερα γραφει 20 σε λεπτά στο καθένα. Εχω περίπου 7 γεμάτα τετοια δισκάκια και θέλω να τα περάσω σε μεγάλα. Οσα βγουν,δλδ 2-3 κανονικα dvd. Το θέμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το κανω,το λογισμικο της sony ειναι λιγο περιπλοκο.. Μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα που μπορει να το κανει αυτο? Δλδ να περασω στο laptop τα 7 δισκακια στο hard disk,και μετα να γραφτουν. Επισης αν γινεται να κοπουν και καποιες σκηνές,δλδ να εχει την δυνατότητα αυτη. Γνωρίζετε τίποτα? Ευχαριστω πολύ! Ειναι επείγον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Καλησπέρα παιδια,έχω μια βιντεοκάμερα handycam sony η οποία γράφει σε δισκάκια dvd χωρητικότητας το καθένα 1,4Gb. Σε υψηλή ποιότητα η κάμερα γραφει 20 σε λεπτά στο καθένα. Εχω περίπου 7 γεμάτα τετοια δισκάκια και θέλω να τα περάσω σε μεγάλα. Οσα βγουν,δλδ 2-3 κανονικα dvd. Το θέμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το κανω,το λογισμικο της sony ειναι λιγο περιπλοκο.. Μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα που μπορει να το κανει αυτο? Δλδ να περασω στο laptop τα 7 δισκακια στο hard disk,και μετα να γραφτουν. Επισης αν γινεται να κοπουν και καποιες σκηνές,δλδ να εχει την δυνατότητα αυτη. Γνωρίζετε τίποτα? Ευχαριστω πολύ! Ειναι επείγον. Χμμμ....Αυτό λογικά θα μπορείς να το κάνεις με ποιο εξηζητιμένο software όπως είναι το Pinnacle ή το Cyberlink Power Producer το οποίο είναι και αρκετά ποιο εύκολο στην χρήση του κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts