Jump to content

Επαναφορά Αρχείων

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Επειδή ο υπολογιστής μου είχε κολλήσει ένα κάρο spyware και ιούς,αποφάσισα να τον κάνω φορμάτ.Αυτό έγινε και τώρα ο υπολογιστής πετάει.Έχω όμως το εξής πρόβλημα:Επειδή όταν τον άρχιζα,αυτός κόλλαγε από την αρχή του logon screen,έτσι δε μπορούσα να πάρω τα αρχεία και αναγκαστικά έκανα format.Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,το οποίο να επαναφέρει τα αρχεία μου.Δοκίμασα το EASEUS Data Recovery,αυτό νομίζω τα βρήκε,γιατί έλεγε found 2000+ files,αλλά δε μπόρεσα να το χειριστώ.Μπορείτε να με βοηθήσετε?Ελπίζω στη βοήθειά σας,γιατί μέσα στον υπολογιστή είχα κάποια πολύ σημαντικά αρχεία...Ευχαριστώ...

Γιώργος

βασικα δεν επρεπε να τον κανεις φορματ απο τη στιγμη που ηθελες να παρεις απο μεσα αρχεια... :X

επρεπε να τον συνδεσεις σε ενα αλλο πισι, να εκκινουσες τα windows απο τον αλλον υπολογιστη και να τον διαχειριζοσουν ως δευτερο σκληρο στο μηχανημα ωστε να επαιρνες τα αρχεια σου...

τωρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εγκατασταση των windows που εκανες να εχει "πατησει" πανω σε αρκετα απο τα αρχεια που ειχες :(

δοκιμασε και με το recuva μπας και καταφερεις τιποτα...

http://www.recuva.com/

βασικα δεν επρεπε να τον κανεις φορματ απο τη στιγμη που ηθελες να παρεις απο μεσα αρχεια... :X

επρεπε να τον συνδεσεις σε ενα αλλο πισι, να εκκινουσες τα windows απο τον αλλον υπολογιστη και να τον διαχειριζοσουν ως δευτερο σκληρο στο μηχανημα ωστε να επαιρνες τα αρχεια σου...

τωρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εγκατασταση των windows που εκανες να εχει "πατησει" πανω σε αρκετα απο τα αρχεια που ειχες :(

δοκιμασε και με το recuva μπας και καταφερεις τιποτα...

http://www.recuva.com/

βρίσκει όλο αρχέία CAB.Τί να κάνω?