giorgosss189 Δημοσιεύτηκε November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2007 Ψαχνω το προγραμμα που βλεπουμε στον Λαζοπουλο που βαζει ενα προσωπο σε οποιο βιντεακι θελει....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ψαχνω το προγραμμα που βλεπουμε στον Λαζοπουλο που βαζει ενα προσωπο σε οποιο βιντεακι θελει....ευχαριστω Εννοείς αντικατάσταση προσώπου? Αν εννοείς αυτό, μιλάμε τώρα για πολύ δύσκολη διαδικασία που απαιτεί και πολλές γνώσεις. Απ' ότι θυμάμαι στο Ulead Media Studio υπάρχει video editor. Μου είχε πει κάποιος ότι με το συγκεκριμένο είχε κάνει τέτοιου είδους μοντάζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_ar Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εννοείς αντικατάσταση προσώπου? Αν εννοείς αυτό, μιλάμε τώρα για πολύ δύσκολη διαδικασία που απαιτεί και πολλές γνώσεις. Απ' ότι θυμάμαι στο Ulead Media Studio υπάρχει video editor. Μου είχε πει κάποιος ότι με το συγκεκριμένο είχε κάνει τέτοιου είδους μοντάζ. Καλά, δεν χρειάζεται και πολλές γνώσεις. Χρόνο και τα κατάληλα εργαλεία χρειάζεται. Αν βρεις software για αυτήν την δουλειά, σκέψου ότι χρειάζεται να κάνεις edit τα καρέ ένα-ένα (άντε και κανένα range 5-10 καρέ), οπότε για βιντεάκι τριών λεπτών χρειάζεται να επεξεργαστείς περί τα 4500 καρέ!!! Χρονοβόρο... Φιλικά, Αντρέας Παράθεση Keep foruming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosss189 Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Κανενα αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο που μου ειπατε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Αυτό που σου πρότειναν ήδη είναι από το πιο εύκολα στη χρήση από αρχάριους ή μη επαγγελματίες χρήστες. Αν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και μεγάλη διάθεση και υπομονή, μπορείς να δοκιμάσεις το AFTER EFFECTS της Adobe Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts