stamstam13 Δημοσιεύτηκε November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2007 εχει καταφερει κανεις να μιλησει με voip ?καπου ειχα διαβασει οτι ειναι ενεργοποιημενο σε καινουργιες συσκευες με wm6!εγω τωρα χρησιμοποιω το sjphone με το voipdiscount για δωρεαν κλησεις σε σταθερα!στο καισερ στις ρυθμισεις-τηλεφωνο-ιντερνετ εχει κατι ρυθμισεις αλλα δεν τα εχω καταφερει.καθε βοηθεια ευπροσδεκτη:) Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 φίλε μου ο υπότιθέμενος ενσωματομένος voip client των wm6 θέλει κάποια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί και να δουλέψει. κατέβασε και εγκατέστησε τα δυο cab που υπάρχουν στο παρακάτω link http://rapidshare.com/files/69736271/VoIP.rar.html πρώτα τους drivers και μετά το voip. στη συνέχεια πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο παρακάτω thread του xda-developers. αυτό θα σε βοηθήσει να φτίαξεις το cab που χρειάζεται για να περαστούν οι ρυθίσεις του voip provider στο κινητό σου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299950 εγώ έχω ένα λογαριασμό στο voipdiscount αλλα γενικά δεν χρησιμοποιώ voip.έκανα απλά δοκιμή να δω αν δουλεύει. οι ρυθμίσεις για το voipdiscount πρέπει να είναι έτσι - <wap-provisioningdoc> - <characteristic type="VoIP"> <parm name="SIPSettings" value="<provision key='1232ab01' name='Voipdiscount'> <provider name='VoipDiscount' /> <user account='xxxxxxxx' password='xxxxxxxxx' uri='sip:xxxxxxxx@sip.voipdiscount.com' allowedauth='digest'/> <sipsrv addr='sip.voipdiscount.com:5060' protocol='UDP' role='proxy'> <session party='First' type='pc2pc' /> <session party='First' type='pc2ph' /> </sipsrv> <sipsrv addr='stun.voipdiscount.com:5060' protocol='UDP' role='registrar'/> </provision>" /> </characteristic> </wap-provisioningdoc> ώπου xxxxxxx είναι τα δικά μου πρoσωπικά στοιχεία username & pass. μετά από αυτά θα επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να κάνεις κλήσεις voip όποτε υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. αν όλα έχουν πάει καλά ια πρέπει να βλέπεις τις παρακάτω εικόνες στο today plugin http://img250.imageshack.us/img250/8338/pccapture6ot1.pnghttp://img88.imageshack.us/img88/2963/pccapture2yv1.png και αυτή στην εφαρμογή του τηλεφώνου. όπως βλέπεις στο όνομα του provider υπάρχει το voipdiscount στη θέση εταιρείας κινητής... http://img88.imageshack.us/img88/8752/pccapture5kb8.png εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής για όποιους έχουν κάνει την παραπάνω διαδικάσία και έχουν λογαρασμό στο i-call. κανω την παραπάνω διαδικασία και φτιάχνω ένα cab με τις ρυθμίσεις για το i-call. ενώ συνδέεται κανονικά και κάνω μια δοκιμαστική κλήση στο σταθερό μου και καλεί κανονικά, δεν έχω καθόλου ήχο στο kaiser αλλά και στο 8310 που το δοκιμάζω. ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό? μήπως υπάρχουν codecs για τέτοιες περιπτώσεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Psybill, προσπάθησα να εντρυφήσω λίγο στα αντίστοιχα threads του XDA και το συμπέρασμα είναι ένα: το VOIP function των WM6 είναι κάτι μεταξύ alpha και beta έκδοσης. Σε ελάχιστα τηλέφωνα έχουν καταφέρει να το κάνουν να δουλέψει με two-way audio και σχεδόν πουθενά και με Two-way audio και με bluetooth συμβατότητα. Σε εμένα λειτουργεί κατα το ήμιση, ακούω αλλα δεν με ακούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 ευχαριστω psybill:) Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Psybill, προσπάθησα να εντρυφήσω λίγο στα αντίστοιχα threads του XDA και το συμπέρασμα είναι ένα: το VOIP function των WM6 είναι κάτι μεταξύ alpha και beta έκδοσης. Σε ελάχιστα τηλέφωνα έχουν καταφέρει να το κάνουν να δουλέψει με two-way audio και σχεδόν πουθενά και με Two-way audio και με bluetooth συμβατότητα. Σε εμένα λειτουργεί κατα το ήμιση, ακούω αλλα δεν με ακούνε. John σε μένα με τα cab που έδωσα παραπάνω και το voipdiscount λειτουργεί κανονικά στο τηλέφωνο μου. και ακούω και με ακούνε και μάλιστα μέσω bt headset. για την ποιότητα της συνομιλίας δεν θα μιλήσω γιατί δεν είμαι και ο πιο κατάληλος να το κρίνω. ο voip client της ms θέλει πολλές βελτιώσεις, αυτό είναι σίγουρο. και μόνο ότι χρειάζεται όλη αυτή τη διαδικασία για να περάσεις τις ρυθμίσεις του provider φτάνει. από κει και πέρα όμως στα θετικά πρέπει να του καταλογήσουμε ότι δουλεύει με bt ( ενώ άλλες εφαρμογές δουλευουν μόνο με ακουστικά ή εξωτερικό ηχείο) και ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις άλλη εφαρμογή. αν έχεις διαθέσιμο δίκτυο ανοίγεις το τηλέφωνο και παίρνεις τηλέφωνο. εγώ το πρόβλημα του ήχου το έχω με το i-call, που μάλλον χρησιμοποιεί κάποια συμπίεση στον ήχο και δεν μπορεί να παίξει στα wm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts