blamis Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Γειά σας έχω ο n93 και έχω το livebox της lannet!!προσπάθω να συνδεθώ και μου λέει καμια απόκρυση απο πύλη!!!ξέρετε αν πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να συνδεθώ?? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolai Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 pare ena nokia e90 poy kanei 855 eyro gia na breis tin igeia soy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 μπα είμαι μια χαρα ευχαριστημένος απο το κινητο τα έχει όλα!!και το βρηκα κάτι στο router ήθελε!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts