OculatusAbis Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Παιδιά σας χαιρετώ! Προσπαθώ να στείλω ένα e-mail μέσω Outlook Express αλλά όταν το κείμενο ξεπερνά κάποια έκταση σειρών/χαρακτήρων, κόβεται και δεν φεύγει ολόκληρο όπως το έγραψα. Μέχρι τώρα η μόνη λύση που βρήκα είναι να γράφω το κείμενο σε έναν επεξεργαστή κειμένου (Word, Notepad κλπ), να σώζω το αρχείο αυτό και μετά να το επισυνάπτω στο e-mail. Τι μπορώ να κάνω για να μην αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ επισυναπτόμενα αρχεία; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μήπως σου συμβαίνει στο γραφείο αυτό; Παρόμοια συμπεριφορά έχω πετύχει σε εταιρικά περιβάλλοντα και εκεί ευθυνόταν ο mail server. Λύση βέβαια δεν έχω να σου προτείνω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Όχι φίλε. Το PC βρίσκεται στο σπίτι μου. Λέω να τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση πελατών της Otenet μήπως έχουν κάτι να μου προτείνουν :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ρίξε μια ματιά στο Tools->Options->Καρτέλα Send, επιλογή Mail Sending Format. Δοκίμασε να παίξεις με το HTML και το Plain text. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ρίξε μια ματιά στο Tools->Options->Καρτέλα Send, επιλογή Mail Sending Format. Δοκίμασε να παίξεις με το HTML και το Plain text. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε θέτωντας τη μορφή σύνταξης σε "απλό κείμενο". Σ' ευχαριστώ πολύ! :happy: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts