venividivici Δημοσιεύτηκε November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2007 Καλησπέρα έχω ενοικιαζόμενα δωμάτια ειναι 2 όροφοι και θέλω να βάλω ασύρματο ίντερνετ ωστε όλοι οι ενοικίαστες να μπορούν να συνδεθούν όποτε θέλουν χωρίς καλώδια.Τι πρέπει να αγοράσω?ασυρματο ρουτερ και τι άλλο ποσο θα μου στοιχίσει στο περίπου?Ευχαριστώ.:) Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Καλή κίνηση! Πάρε ένα πακέτο DSL που θα σου δίνει δώρο τον ασύρματο εξοπλισμό. Αλλιώς θέλεις ένα ασύρματο ADSL router σαν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613495 με κόστος ~70€ Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Μπορείς να παρεις ενα wireless πακετάκι οπως λέει ο φιλος παραπάνω, και ενα δεύτερο wireless AP που θα τοποθετηθεί απο την άλλη πλευρά του κτηρίου σε περίπτωση που δεν καλύπτεται ολόκληρο το κτήριο επαρκώς Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts