Phoebus16 Δημοσιεύτηκε November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2007 Για σε όλους. Αποφάσισα να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και έχω πολλά προβλήματα: 1. Οταν τον ανοίγω (συνήθως όταν πριν δεν ήταν συνδεμένος με το ρεύμα) ανοίγει και μετά από 1-3 δευτερόλεπτα κλείνει και μετά από άλλα τόσα ξανανοίγει, αυτό γίνετε από μια μέχρι πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει και συνήθως δε ξαναγίνεται αν δεν αποσυνδεθεί από το ρεύμα όταν είναι κλειστός. Αυτό γίνεται ακόμα και αν έχω αφήσει μόνο CPU, MOBO και τροφοδοτικό πάνω. 2. Οταν πάω να κάνω boot τα windows xp 32bit custom (ήδη εγκατεστημένα από πριν) κάνει reset πριν καν δείξει το logo των windows xp. Μετά μου βγάζει την οθόνη του safe mode αλλά ότι και να πατήσω πάλι reset κάνει. Αυτό συμβαίνει πάντα και ακόμα και με xp σε άλλο σκληρό που έχω και ούτε με κάτι linux ξεκινάει. Η καινούργια σύνθεση μου είναι αυτή: Mobo: MSI Neo F v2 CPU: core 2 duo 2ghz Ε4400 RAM: 4x1gb 667mhz micron (δοκιμασμένες και μια μια οπότε δουλεύουν) ψύξη: hyper tx 2 (δε υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης πάντως) Graphics card: 2600pro conect3d PCI-e τροφοδοτικό: OCZ 450watt (πραγματικά, με 550watt peak, λειτουργεί άψογα με τη προηγούμενη σύνθεσή μου, δε νομίζω να θέλει παραπάνω watt) Η mobo πήγε για αντικατάσταση στο ESHOP και μετά από 24 μέρες (καλό εεε?) μου είπαν ότι επισκευάστηκε αλλά και πάλι ακριβώς τα ίδια κάνει. Εχει κανείς ιδέα για το πρόβλημα αυτό? Πιστεύω πως και πάλι mobo είναι μιας και την ίδια μου επιστρέψαν από ότι κατάλαβα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Για το πρώτο, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι κάτι ελλατωματικό, μπορεί να είναι απλά κάποια ασυμβατότητα... θέλει ψάξιμο Για το δεύτερο όμως και λόγω αναβάθμισης, θέλει οποσδήποτε επανεγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει διαφορετικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. November 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Απλά περίμενα τουλάχιστον να ξεκινήσει σε safe mode ή έστω να κολλήσει αλλά όχι να κάνει reset από μόνο του. Θα δοκιμάσω εγκατάσταση από την αρχή και βλέπουμε μήπως τουλάχιστον λυθεί το δεύτερο πρόβλημα. Πάντως σε "windows pro 32bit custom" πρέπει να λειτουργήσει άσχετα του ότι είναι 64bit επεξεργαστής και 2+gb ram (4gb) έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. November 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 το πρόβλημα 2, με τα windows λύθηκε, έκανα επανεγκατάσταση και όλα είναι οκ μέχρι τώρα. Το πρόβλημα 1 όμως ακόμα υπάρχει, αν και δεν είναι τόσο σημαντικό αν λύνεται κάπως ή υπάρχει κάποια πληροφορία για αυτό θα καλά θα ήταν. Ευχαριστώ Silvester για τη βοήθεια, να είσαι καλά :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts