Jump to content

programma pou na lei pios pire otan eimai net?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalh xronia..

uparxei programma pou eno eimai sto internet (kai efoson exo on tin anamoni) na me enimeroni stin o8oni tou pc..o ari8mos pou me perni??

to leo auto giati o kolitos mou exi ena crypto pou exi idiko progrmma apo tin mana tou na to kani.

παρε crypto τοτε.. Σιγα πόσο έχει στισ μερες μας ένα modem... Εσύ τι modem έχεις? V92 η V90?

a pes mou kiolas poio montelo crypto exei o filos sou na kserw... (mias k skopeuw na parw ena kainourio modem, to palio ta exei psiloftisei...)

oxi re to diko sou modem... Tou filou sou poio einai pou exei kai tin anagnwrisi otan eisai net. (to diko sou einai kommataki palio file... :-\ )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiRaioThs ( 7 Ιαν. 2004 , 06:32)

Kalh xronia..

uparxei programma pou eno eimai sto internet (kai efoson exo on tin anamoni) na me enimeroni stin o8oni tou pc..o ari8mos pou me perni??

to leo auto giati o kolitos mou exi ena crypto pou exi idiko progrmma apo tin mana tou na to kani.

mipws exei ISDN omws?

xe...swstos.... isdn exei... lew k egw pws re gmt sti anagnwrisi stin pstn otan xrisimopoiis tin grammi...ante d peirazei opou na nai tha baloume isdn :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable (12 Ιαν. 2004 , 00:19)

xe...swstos.... isdn exei... lew k egw pws re gmt sti anagnwrisi stin pstn otan xrisimopoiis tin grammi...ante d peirazei opou na nai tha baloume isdn :p

Μισό γιατί "μπερδεύτηκα" τώρα.. :confused: ISDN ποιος έχει?? Ο φίλος του PeiRaioTh???

(αν και είναι το πιο πιθανό να έχει ISDN γιατί το ΜοΗ στο V.92 δε νομίζω να δουλεύει ακόμα στην Ελλάδα, ρωτάω γιατί δεν κατάλαβα από που ήρθε η πληροφορία περί του ISDN του φίλου του PeiRaioTh...)

Χμμμ... Όπως είπα παραπάνω, εξ όσων γνωρίζω, το MoH (modem on hold) που υποστηρίζει το πρωτόκολλο V92 δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια όσοι έχουμε PSTN V92 modem δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη χρήσιμη δυνατότητά του και να βάζουμε τη σύνδεση με το δίκτυο σε αναμονή για να μιλήσουμε στην εισερχόμενη κλήση...

Η δυνατότητα αναμονής και ειδοποίησης κλήσης που παρέχεται από το V92 δεν υποστηρίζεται προς το παρόν από την OTEnet. Με την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό μου είχε απαντήσει η Otenet σε ερώτημά μου πριν από ακριβώς 1 χρόνο.

Τώρα... δεν θυμάμαι (το είχαμε συζητήσει στο unwired) αν παρ'όλα αυτά, με το V92 και κατάλληλο software, μπορείς απλώς να βλέπεις τις εισερχόμενες κλήσεις. Πιθανόν ναι, οπότε αυτό κάνει ο Dataman.

Caller ID on call waiting: If you have call-waiting caller-id, the modem and MoH software should be able to show you, via a pop-up, the caller id info for calls you get while online. There are 2 types of caller id - type 1 comes when your line isn't in use between the first and second ring; and type 2 comes with call waiting.

MoH software: Doing MoH requires an extra program - applet - running on your system. In most cases, an icon will appear in the system tray when the applet is running. Exception: PCTel V.92 modems have MoH 'built-in' to the driver - a pop-up appears when a call comes in.

Η "πλάκα" είναι ότι αυτό το modem που υπογράμμισα το φέρνει η Crypto και το πήρα πρόσφατα, που σημαίνει ότι μπορώ να τσεκάρω αν γίνεται... Ήθελα να το κάνω και πριν λίγο καιρό (όταν το πήρα) αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον δε μου χρειάζεται ιδιαίτερα αφού βλέπω στο κινητό ποιος με παίρνει στο σταθερό όταν είμαι στο Internet...

(τα παραπάνω αποσπάσματα είναι απ'αυτήν τη σελίδα με πολλές πληροφορίες για το V92-MoH)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (12 Ιαν. 2004 , 03:05)

Ήθελα να το κάνω και πριν λίγο καιρό (όταν το πήρα) αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον δε μου χρειάζεται ιδιαίτερα αφού βλέπω στο κινητό ποιος με παίρνει στο σταθερό όταν είμαι στο Internet...

pws ginetai ayto?

εγώ πάντως όταν είμαι νετ κάνω εκτοπή στο κινητό.. βλέπω ποιος είναι κ άμα είναι το σηκώνω αλλίως σιγά μην χρεώνομαι!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sirgus (12 Ιαν. 2004 , 10:22)

pws ginetai ayto?

Με εκτροπή κλήσης σε περίπτωση κατειλημμένου... Μπορείς να δεις λεπτομέρειες και να το παραγγείλεις απ'τη σχετική σελίδα του Oteshop εδώ.

Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν, ούτε πάγιο υπάρχει. Απλά αν σηκώσεις το κινητό χρεώνεται η γραμμή του σταθερού με κλήση προς κινητό (δε μπορεί να χρεώνεται το κινητό σου αυτός που σε καλεί στη σταθερή σου γραμμή!) Εγώ δεν σηκώνω ποτέ το κινητό, απλά όταν θέλω να δεχτώ το τηλεφώνημα κάνω απόρριψη κλήσης στο κινητό, αποσυνδέομαι απ'το Internet και με ξανακαλούν στο σταθερό...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (12 Ιαν. 2004 , 15:18)

εγώ πάντως όταν είμαι νετ κάνω εκτοπή στο κινητό.. βλέπω ποιος είναι κ άμα είναι το σηκώνω αλλίως σιγά μην χρεώνομαι!

Den to eixa skeftei...

apla mpaineis stin diadikasia na kaneis ektropi, meta na tin vgaleis klp klp..

kalo pantws

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sirgus (12 Ιαν. 2004 , 15:54)

Den to eixa skeftei...

apla mpaineis stin diadikasia na kaneis ektropi, meta na tin vgaleis klp klp..

kalo pantws

Το να την ενεργοποιήσεις και να την απενεργοποιήσεις δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Τα 15 ψηφία που χρειάζεσαι μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε μια μνήμη του τηλεφώνου σου ή του software που μάλλον θα έχεις για κλήσεις του μόντεμ απ'τον υπολογιστή. Έτσι ένα κλικ θα κάνεις για την ενεργοποίηση κι άλλο ένα για την απενεργοποίηση. Εγώ, βέβαια, εδώ και 2 μήνες απλά την έχω ενεργοποιημένη γιατί δε βλέπω το λόγο να την απενεργοποιήσω...

Και γιατι ρε παιδια δεν βαζετε ISDN????

Τοσο σημαντικο ειναι...?

Ειναι μια ευκολη διαδικασια και χρειαζεται η μετατροπη μονο 15 ευρω τα οποια χρεωνονται στον επομενο λογαριασμο!

Κι εχεις 2 γραμμουλες-δωρεαν αναγνωριση κλησης και σαφως γρηγοροτερη κ σταθεροτερη συνδεση στο νετ!

Και μην μου πειτε κοστος συνδρομης ιντερνετ γιατι υπαρχουν και προσιτες εταιρειες οπως η teledome χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα!

Ι need a six month vacation, twice a year.