gastrino Δημοσιεύτηκε November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2007 καλημερα! εκανα format στον laptop μου και ενω ολα πηγαν καλα οταν μπηκα στα windows και εβαλα το usb stick μου, το pc δεν το αναγνωριζε. κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανοιγω με συνδεδεμενο το stick μου και παρατηρω οτι πριν μπει στα windows ο υπολογιστης το αναγνωριζει (αναβει το φωτακι του usb) αλλα με το που μπαινει στα windows δεν αναγνωριζει τιποτα! σας παρακαλω βοηθηστε με. Υ.Γ. επειδη δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες αν γινεται πειτε τα οσο πιο απλα μπορειται.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 drivers perases file mou gia ola ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ελπίζω τα Windows xp που έβαλες να είχαν Service Pack 2 ή να το έβαλες μετά την εγκατάσταση. Διαφορετικά θα πρέπει να το βάλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastrino Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 δεν εχω αλλους drivers και τι σοι drivers υπαρχουν για τις θυρεw usb? στον παλιο μου υπολογιστη ποτε δε μου ειχαν ζητηθει... οσο για το sp θα πρεπει να το κατεβασω απο το ιντερνετ αλλα το εγκαθιστα στο pc με το οποιο ειμαι συνδεδεμενη στο ιντερνετ, δεν μπορω να το βρω καπου για να το μεταφερω στον laptop...μηπως ξερεις απο που μπορω να το βρω για να το μεταφερω? εχω τα ελληνικα xp α και στη διαχειρηση συσκευων μου εχει ερωτηματικο στον ενιαιο ελεγκτη σειριακης θυρας, ενω την καθε θυρα χωριστα την εμφανιζει κανονικα... αν πρεπει να κατεβασω τιποτα drivers για αυτο τον ελεγκτη ξερεις απο που μπορω να βρω? (και να μεταφερονται σε αλλο pc) γιατι το προβλημα ειναι οτι αφου δεν αναγνωριζει τιποτα συνδεδεμένο στις θυρες πως θα τον συνδεσω με το internet για να τα κατεβασω απ'ευθειας σε αυτον?? επιπλεον οταν εχω συνδεσει το φλασακι και μπαινω στο bios εκει μου το αναγραφει κανονικα....αλλα μετα στα windows γιοκ, σα να μην υπαρχει. μπουφ θα σκασω με τη βλακεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 To Service Pack 2 για ελληνικά windows xp, μπορείς να το βρεις στο site της Microsoft. Εγκατέστησε το μόνο αν δεν είναι εγκατεστημένο ήδη (φαίνεται από τo control panel system). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastrino Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθας! δεν εχει λυθει ακομα το προβλημα αλλα παιδευομουν ωρα τωρα για να βρωω το sp στα ελληνικα.. ελπιζω να γινουν ολα φυσιολογικα μολις το εγκαταστατησω... αντε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastrino Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 και ΝΑΙ ολα τωρα λειτουργουν κανονικα!!!!! ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts