slur Δημοσιεύτηκε October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2007 exo to mioa701 pou einai gps kai exo to destinator 5 nomizo kai exei kai windows mobile..se periptosi klopis mporo na to entopiso?exo akousei diafora alla akoma den exo bgalei akri..mporei na me boithisei kaneis???? thx a lot Παράθεση υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ αν έχεις το GpsGate (ή κάποιο άλλο που να κάνει αυτή τη δουλειά) μπορείς... μόνο που θα πρέπει να το έχεις ανοιχτό όταν θα συμβεί το κακό και να μη στο κλείσουν. Μέχρι που είχα σκεφτεί εγώ να το έχω μόνιμα ανοιχτό, συνδεμένο στη μπαταρία του αυτοκινήτου, αλλά είπα να μην με λένε και παρανοϊκό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slur Δημ. October 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ αν έχεις το GpsGate (ή κάποιο άλλο που να κάνει αυτή τη δουλειά) μπορείς... μόνο που θα πρέπει να το έχεις ανοιχτό όταν θα συμβεί το κακό και να μη στο κλείσουν. Μέχρι που είχα σκεφτεί εγώ να το έχω μόνιμα ανοιχτό, συνδεμένο στη μπαταρία του αυτοκινήτου, αλλά είπα να μην με λένε και παρανοϊκό! as bro ego to klemmeno xtupa ksulo kai as me lene opos theloun...as afisoun oi alloi aprostateuti tin periousia tous giati gia periousia prokeitai....ti programmata einai auta??pos ta brisko? Παράθεση υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Το καλύτερο που μπορώ να σου δώσω αυτή τη στιγμή είναι αυτό: http://gpsgate.com/ Άμα τα καταφέρεις να το χρησιμοποιήσεις μας λες τις εντυπώσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slur Δημ. October 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Το καλύτερο που μπορώ να σου δώσω αυτή τη στιγμή είναι αυτό: http://gpsgate.com/ Άμα τα καταφέρεις να το χρησιμοποιήσεις μας λες τις εντυπώσεις σου! mpika stin selida kai ola fainontai ok alla apo oti katalaba prepei na einai kai to gps sundedemeno sto internet...kako Παράθεση υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts