Jump to content

Samsung SGH-i450

iMac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.mobilegazette.com/handsets/samsung/samsung-i450/samsung-i450-combo.jpg

Ξέρουμε πότε θα έρθει και μια τιμή πάνω-κάτω;

Δείκτης SAR:

0.829 W/kg

Edited by gianpithio
Update

• 3 months later...

http://www.vodafone-shop.gr/MEDIA/ProductCatalog/m3970014/Samsung%20i450v%20large

Είδος Μπαταρίας Li-Ion 1140 mAh

Χρόνος αναμονής Έως 500 h

Χρόνος ομιλίας Έως 5 h

FM Ράδιο Ναι

MP3 player Ναι

Πολυφωνικ. Ήχους Ναι

Τηλεσυνδιάσκεψη Ναι

Ψηφιακή Ηχογράφηση Ναι (φωνής)

Ανοιχτή ακρόαση Ναι

Ατζέντα Ναι

Φωνητική Εντολή Ναι

Φωνητική κλήση Ναι

MMS Ναι

Εικονομηνύματα Ναι

Διαστάσεις (χιλ.) 101 x 52 x 17,8 mm

Βάρος 110 γρ.

Ξυπνητήρι Ναι

Αριθμομηχανή Ναι

Μετατροπέας Νομισμάτων Ναι

T9 Ναι

Δόνηση Ναι

Κεραία Ενσωματωμένη

Οθόνη Ανάλυση 240 x 320, TFT 262.000 χρωμάτων

Χωρητικότητα μνήμης 25ΜΒ (εσωτερική), επεκτάσιμη με κάρτα μνήμης MicroSD

Συχνότητα Λειτουργίας 3G+ (HSDPA - 900 - 1800 - 1900)

Bluetooth Ναι

Email Ναι

GPRS Ναι

Vodafone Live Ναι

WAP Ναι

Ενσωματωμένη κάμερα Ναι

Flash Ναι

Εγγραφή Video Ναι

Video Streaming Ναι

Αναπαραγωγή Video Ναι

Μέγεθος Video clip Nαι

Επιπλέον Χαρακτηριστικά *3G+

*Οθόνη 262.144 χρωμάτων

*Φωτογραφική μηχανή 2 Mpixels

*Εγγραφή / Αναπαραγωγή βίντεο

*FM Radio

*MP3

*Bluetooth

*Λειτουργικό σύστημα Symbian S60

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2890013&tid=

και το λινκ απο την vodafone!!πειτε μου πως σας φενεται ψιλοφαινεται?γιατι σκεφτομαι να το παρω!!!!

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2890013&tid=

και το λινκ απο την vodafone!!πειτε μου πως σας φενεται ψιλοφαινεται?γιατι σκεφτομαι να το παρω!!!!

Ειναι αρκετα καλο ....κοιτα εδω....

αν το φερουνε σε μαυρο θα το παρω και εγω :)

http://www.gsmarena.com/samsung_i450-2076.php

http://www.samsungmobile.com/promotion/yourmusic/i450/

http://www.mobile-review.com/review/samsung-i450-en.shtml

http://www.journaldugeek.com/?2007/10/10/8771-samsung-i450

http://www.gsmarena.com/samsung_i450-review-200.php

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

σε ευχαριστω πολυ!!! και θα το εψαχνα! 470 θα δωσω αυριο το ν95 8g να το παρω δεν παιζει το θελω τα σπαει!!!!

σε ευχαριστω πολυ!!! και θα το εψαχνα! 470 θα δωσω αυριο το ν95 8g να το παρω δεν παιζει το θελω τα σπαει!!!!

Παρακαλω! θελω mini review μολις το παρεις...::cool:

και συγκριτικο με το Ν81 (αν το εχεις πιασει στα χερια σου) :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

το χει η μανα μου το ν81:P εμ οκ αν το παρω θα σ πω!!!αλλα πρεπει πρωτα να πουλησω το ν95...βεβαια θα μ πεις χαζος ειναι που δν το κρατας αλλα ειναι πολυ για μενα αυτο το κινητο:/

το χει η μανα μου το ν81:P εμ οκ αν το παρω θα σ πω!!!αλλα πρεπει πρωτα να πουλησω το ν95...βεβαια θα μ πεις χαζος ειναι που δν το κρατας αλλα ειναι πολυ για μενα αυτο το κινητο:/

καλα κανεις

και εγω δεν το καλοειδα απο την αρχη ...δε ξερω γιατι...

οταν εχεις νεωτερα για το 450 ενημερωσε με.

Παντως η Vodafone που ρωτησα σημερα το εχει 400 (οχι τα εχει...)

και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ...ΚΡΙΜΑ :(

• 1 month later...

Εχει κανεις το ι450???

το εχω αγορασει και δεν μπορω να καταλαβω πως κανει φακελους στους ηχους?Για ταξινομηση των τραγουδιων-ηχων!!!

Αν ξερει κανεις ας με βοηθησει.

Unbox Your Phone

δυστυχώς δεν πρέπει να κάνει... Το έχω κι εγώ, αλλά άκρη δεν έχω βγάλει. κι από μπαταρία δεν βλέπω πολλά πράγματα. Το θετικό σε σχέση με τα ΝΟΚΙΑ είναι ότι είναι πολύ πιο γρήγορο...
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

εμενα με χαλαει το vodafone λογοτυπο αλλιως θα το επαιρνα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 months later...
Πήρα τη συσκευή με επιδότηση πριν 2 εβδομάδες. Αξίζει να σημειώσω οτι η συσκευή έχει επιπλέον επιδότηση 47 ευρώ με το πρόγραμμα mobile email (χωρίς επιπλέον πάγιο) και άλλα 47 λόγω VFlive. Συνολικά έδωσα 42 ευρώ. Η τιμή του είναι πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Δεν βρίσκεις εύκολα συσκευή με symbian s60 σε τέτοια τιμή. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

καλα μονο η vodafone εσωσε και το εφερε?οι αλλοι κοιμουντε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 4 weeks later...
To phra kai egw kai eimai poly ikanopoihmenos... An kai h mpataria synexisei opws fenetai... 8a eimai POLY ikanopoihmenos... Perimenw opoios endiaferetai na tou apanthsw se opoia erwthsh
καρπούζι!:blink:

Καλοριζικο, cosm! (αντε...και στα δικα μας)

1) Ποσο -ακριβως- το πηρες. Εννοω, ποσο εχει τιμη καταλογου, ποση εκπτωση (αν) αγοραστει και εξοφλειται ο μηνιαιος λογαριασμος, μεσω πιστωτικης.

2) Το "VFlive"... του πεφτει πολυ βαρυ, για S60? Σε περιοριζει σε καποια πραγματα (standard) για smartphones? Μηπως...μηπως, λεω, ανακαλυψες κα'να internet site για debrand "VFlive"? (Εγω, αν και το ψαχνω, δε βρηκα τιποτε. Εχω ομως ελπιδες καθως δεν ειναι Αποκλειστικα "VFlive". Κυκλοφορει δηλαδη κανονικα. Με λογισμικο Samsung! Αρα...:D )

3) Κουβαλαει καμια "παραξενια" της Samsung, απο το παρελθον? Δεν ξερω καποια συγκεκριμενη, απλως ρωταω κατι -που πιθανως- σε ξενισε και ακουγεται αναχρονιστικο για τις σημερινες συσκευες. (Δυτυχως η Samsung Ειχε κακες συνηθειες, σε αυτονοητα πραγματα, για τους υπολοιπους κατασκευαστες)

4) Και μια και ειναι μουσικο τηλεφωνο (aka Bang & Olufsen), τι λεει ο ηχος του? Εχει οντως αισθητη διαφορα, με τη σειρα Walkman π.χ.? Ειτε με ακουστικα, ειτε στο ηχειο (εσυ θα μας πεις...)

5) Θα απαντησεις ή σε ζαλισα? :worry:

Λοιπον...

Αφου ο φιλος μας δεν συγκινηθηκε (το ηξερα οτι ζητουσα πολλα :p ), οριστε οι πρωτες εντυπωσεις απο εμενα.

Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-0!

Λιρα 100! Τεφαρικι! The Best Value4Money!

Ναι, πραγματι...εγω ειμαι συγκινημενος :lol:. Η συσκευη ειναι Απαικτη! Στα 225 ευρω αρχικη τιμη, δεν κυκλοφορει αντιστοιχης αξιας προιον.-

Λεω αρχικη τιμη, διοτι κατι με τις επιδοτησεις, κατι το VFlive, κατι το mobile internet, εγω εβγαλα απο την τσεπη μου...Μονο...53,84 ευρω. (χωρις να ειμαι κανενας heavy user με λογαριασμους 50-100 ευρω)

Ειμαι κατενθουσιασμενος (δεν κρυβεται...το ξερω), γιατι ειχα Παρα πολυ καιρο να νοιωσω αυτο το αισθημα της ικανοποιησης, οταν αγοραζεις ενα "τιμιο" προιον. Οταν δηλαδη ΔΕΝ εχεις δωσει εναν σκασμο χρηματα, για να παρεις το SuperWoW αρτι αφιχθεν μοντελο, που κοστιζει περισσοτερο απο τον κατωτερο μισθο! Το Samsung i450V, σε αυτα τα χρηματα, δεν εχει ανταγωνιστη. Πολυ απλα!

Και απαντω μονος μου στις αποριες μου (μας)...

1) Ποσο -ακριβως- το πηρες. Εννοω, ποσο εχει τιμη καταλογου, ποση εκπτωση (αν) αγοραστει και εξοφλειται ο μηνιαιος λογαριασμος, μεσω πιστωτικης.

2) Το "VFlive"... του πεφτει πολυ βαρυ, για S60? Σε περιοριζει σε καποια πραγματα (standard) για smartphones? Μηπως...μηπως, λεω, ανακαλυψες κα'να internet site για debrand "VFlive"? (Εγω, αν και το ψαχνω, δε βρηκα τιποτε. Εχω ομως ελπιδες καθως δεν ειναι Αποκλειστικα "VFlive". Κυκλοφορει δηλαδη κανονικα. Με λογισμικο Samsung! Αρα...:D )

3) Κουβαλαει καμια "παραξενια" της Samsung, απο το παρελθον? Δεν ξερω καποια συγκεκριμενη, απλως ρωταω κατι -που πιθανως- σε ξενισε και ακουγεται αναχρονιστικο για τις σημερινες συσκευες. (Δυτυχως η Samsung Ειχε κακες συνηθειες, σε αυτονοητα πραγματα, για τους υπολοιπους κατασκευαστες)

4) Και μια και ειναι μουσικο τηλεφωνο (aka Bang & Olufsen), τι λεει ο ηχος του? Εχει οντως αισθητη διαφορα, με τη σειρα Walkman π.χ.? Ειτε με ακουστικα, ειτε στο ηχειο (εσυ θα μας πεις...)

1) Η επιδοτηση του καθενος, προφανως, και ποικιλει. 'Η οχι και τοσο, μαλλον. Οι περισσοτεροι που ειμαστε χρονια συνδρομητες, ξερουμε -πλεον- καθε χρονο πανω-κατω ποσο ειναι το ποσο αυτης. Προσθεστε 24 εως 47 ευρω λογω VFlive + μια εξτρα επιδοτηση ~40 ευρω, με την Δωρεαν (για δυο μηνες) υπηρεσια mobile internet. Οποτε θελεις, την διακοπτεις (αν και ειναι χρησιμη).

2) Δεν ξερω ΑΝ θα ηταν πιο γρηγορη συσκευη, διχως το VFlive. Παντως μεχρι τωρα (σχεδον μια μερα χρησης), ειναι Απροβληματιστο! Κυριολεκτω ομως. Lag και Hung και το κακο συναπαντημα...Ακυρο με το Samsung. Ολη η λειτουργια ΔΕΝ θυμιζει smartphone και τα γνωστα ελαττωματα. Αν λοιπον καταφερε η Samsung, φορωντας VFlive, να φτιαξει -Πραγματικα- αποκρισιμη συσκευη S60...ειναι αξια επαινου! Και -τουλαχιστον προς το παρον- δεν ενδιαφερομαι να το debrand. Ξερω, ξερω...ακουγομαι υπερβολικος...Μονο μια δοκιμη θα σας πεισει...

3) Σχεδον τυπικο μενου S60 (εχοντας ασχοληθει με ενα Nokia 6600). Με αρκετες παραμετρους, για ολα τα γουστα. Μαλλον ΔΕΝ εχει καμια (ουσιαστικη) σχεση με Samsung. Αρα οι φοβοι μου -ευτυχως- δεν επιβεβαιωθηκαν. Οτι ρυθμιση κανω τοσα χρονια με τα SonyEricsson, την εκανα και σε αυτο. So simple...

4) Παμε και στο επιμαχο. Ποιοτητα Ηχου...

Την συσκευη την πηρα για την κοπελα μου. Η επιθυμια της, μετα απο 3 ανιαρα χρονια συμβιωσης με το Motorola V1050 (οπου V=VFlive), ηταν να παρει ενα "slide"-"mp3-Fm player". Α! Και να μην δωσω εναν σκασμο λεφτα :mad: Για αλλη μια φορα, ξαναλεω, οτι χτυπησα διανα!

Καταρχην, κινητα τηλεφωνα με τσιπακια Bang&Olufsen.....Ειναι Συλλεκτικα!

Οταν μαλιστα αποδιδουν και οπως υποσχονται, τοτε η αποφαση ειναι Μονοδρομος. Με τα δικα του ακουστικα (στην -κοινη- υποδοχη φορτισης) τα αποτελεσματα ειναι αξιοπρεπη! Πλησιαζουν την μεστοτητα που παιρνεις απο τα SonyEricsson. Το τρελλο το πανηγυρι ομως, ξεκινα οταν "καρφωσεις" ενα καλο σετακι aftermarket, στην ετερη 3,5 mm παρακαλω, υποδοχη. Εγω εχω σπιτι μου κατι αρχαια TEAC 10+ ετων, παραδοσιακα, δηλαδη τυπου "στεκα" στο κεφαλι, με τα γνωστα απομονωτικα σφουγγαρακια και επιχρυσο βυσμα. Εκει αρχισε να φαινεται η υπεροχη της προσεγμενης και εξειδικευμενης περιποιησης απο το γνωστο οικο. Πεντακαθαρος, δυνατος ηχος, διχως "φυσηματα" (noise) και το περιεργο...διχως παραμορφωση στο τερμα της εντασης! Και παιζει αρκετα δυνατα (το peak). Δυο-τρεις καταλληλες μουσικαρες (προσωπικα σημεια αναφορας για test), πληρης συσκοτιση...and let the show begin! Αριστα αποτελεσματα και με αρκετες -αισθητες- διαφορες μεταξυ των προεπιλεγμενων θεσεων equqlizer.

Meτα, ειπα να δοκιμασω και τα SE hpm 75 (συνοδευομενα απο ανταπορα->3,5 mm), τυπου "ψειρας", με εκεινο το μπασσο που νομιζεις οτι εχει καρφωθει μεσα στο τυμπανο σου (παρεμπιπτοντως...μεγαλη εφευρεση αυτα τα ακουστικα). Αλλωστε με τα συγκεκριμενα ακουω καθημερινα μουσικη (Fm-mp3), απο το P990. Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι ακουγεται δυνατοτερο με τις ψειρες (ειναι αυτο το...μπασσ(ιμ)ο που λεγαμε μεσα στο αυτι). Εξ ισου αριστη ποιοτητα και το ταξιδι της μελωδιας συνεχιζεται...

Απο τα 2 (δυο) στερεοφωνικα του ηχεια, τα πραγματα ειναι σαφως κατωτερα. Η ενταση-δυναμη...υπαρχει ακομη, ειναι ομως εις βαρος της ποιοτητας. Μια χαρα ακουγεται και δυνατα, οπως χρειαζεται για τετοιου ειδους περιπτωσεις, οπου θα χρειαστεις το μεγαφωνο. Δηλαδη με καμια παρεα σε παραλια ως "μουσικη υποκρουση", για να testαρεις το τραγουδι που μολις σου εστειλε με bluetooth ο φιλος σου, για να ακουσεις την τελευταια-φρεσκια ηχογραφημενη φαρσα κ.τ.λ. Για τετοιου τυπου ακροασεις...τα βγαζει τα λεφτα του. Και με το παραπανω! Απλως ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο για να ακουγεται απο τα ταπεινα μεγαφωνακια των κινητων τηλεφωνων. Αν καταφερουνε να "ταισουνε" με ισχυ-ρευμα τα ηχεια τους, τοτε θα δουμε ανωτερες υλοποιησεις. Προεχει ομως να φτιαξουνε μπαταριες...etc...

Αν λοιπον ακουτε "καλη" μουσικη (και τεχνικως και θεματολογικως) και ειστε ετοιμοι να αγορασετε καινουριο τηλεφωνο, πηγαινετε απλως μια βολτα να το δειτε. Αλλα πιο πολυ να το Ακουσετε. Ειμαι σιγουρος οτι θα φυγετε παρεα, μαζι του...

Υ.Γ. Να διευκρινισω, οτι Ολη αυτη η υπερμετρη ικανοποιηση που εκφραζω με το κειμενο, εχει σαν αφετηρια το γεγονος οτι προκειται...για κινητο τηλεφωνο! Ειναι αμεσα συγκρινομενο Μονο με (παρ)ομοια προιοντα. Δηλαδη κινητα τηλεφωνα. + φυσικα το δελεαστικοτατον της τιμης του...

Τελος, να προσθεσω οτι εμπεριεχεται microSD 1GB της SanDisk, με Samsung ανταπτορα SD :)

• 3 weeks later...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ SAMSUNG SGH - I450 EXEI GPS ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.

Φίλε μου καλησπέρα. Δεν έχει GPS το ι450 αλλά είναι πολύ καλή βάση ώς συσκευή εξαιτίας του Symbian S60 που έχει. Αγοράζεις ένα εξωτερικό καλό bluetooth GPS, πετάς ένα πρόγραμμα πλοήγησης της προτίμησης σου στο i450 και είσαι έτοιμος. Γενικά τα Symbian κινητά, όπως και τα Windows, έχουν καλούς επεξεργαστές και τρέχουν ωραίες εφαρμογές σε πολύ καλές ταχύτητες. :) Από προσωπική μου εμπειρία σε αρκετές συσκευές και με τα δύο λειτουργικά μπορώ να σου πω ότι καμία συσκευή τηλεφώνου με ενσωματώμενο δέκτη GPS δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε απόδοση ένα καλό εξωτερικό bluetooth δέκτη.
Weatherproof

προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση κάποια παιχνίδια και μου ζητάει το τηλ πιστοποιητικά.

πως μπορώ να απενεργοποιήσω και να μην μου ζητάει, έτσι ώστε να μπορέσω να

παίξω παιχνίδια.

ευχαριστώ

• 2 weeks later...
Τα Samsung παίζουν παιχνίδια που τα βάζουμε εμείς στην κάρτα μνήμης ή είναι κλειδωμένα και πρέπει να τα κατεβάζουμε από τη vodafone και να χρεωνόμαστε;;;;; Σε όλα συμβαίνει αυτό ή μόνο σε αυτά που έχουν επάνω σήμα vodafone; Mpoρεί να εξηγήσει κάποιος που έχει samsung;

Τα Samsung παίζουν παιχνίδια που τα βάζουμε εμείς στην κάρτα μνήμης ή είναι κλειδωμένα και πρέπει να τα κατεβάζουμε από τη vodafone και να χρεωνόμαστε;;;;; Σε όλα συμβαίνει αυτό ή μόνο σε αυτά που έχουν επάνω σήμα vodafone; Mpoρεί να εξηγήσει κάποιος που έχει samsung;

OXI SIGOURA YPARXEI TROPOS ALLA PIOS?

Ρε μάγκες τι γίνεται με τα Samsung; Μπορουμε να τους περάσουμε παιχνίδια; Σε όλα ή σε αυτά που γράφοουν επάνω vodafone και τα έχουν κλειδώσει οι έξυπνοι;

Αν ειναι symbian τα κινητα σας,πολλες απο τις εφαρμογες θελουν sign,αυτο γινεται με διαφορους τροπους,προς το παρων ριξτε μια ματια στα νοκια,στο θεμα s60 3rd,στο τοπικ που λεει για εφαρμογες και signing,νομιζω ο πιο ευκολος τροπος ειναι αυτος που δινετε το ιμει και σας δινουν τον τροπο,ψαξτε το,και απο σεπτεμβρη που θα ξαναειμαι σε pc,θα κατσω να κανω και κανα tυtοrial,γιατι πιο πολυ παιζει να πιασετε τζοκερ,παρα να ασχοληθει κανεις αρμοδιος του φορουμ mοd δεν εχω δει ποτε στα σαμσουνγκ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν...

Υ.γ.Εννοειται πως μπορειτε να βαλετε οποια εφαρμογη και παιχνιδι θελετε,τα symbian δεν κλειδωνουν νομιζω,τα πιο πολλα παιχνιδια δεν θελουν sign,καντε μια βολτα απο το ipmart...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• The title was changed to Samsung SGH-i450