panmitz Δημοσιεύτηκε October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2007 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να κάνει αυτούς τους μετασχηματισμούς και να τους παίρνουμε έτοιμους; Ξέρω, είμαι τεμπελάκος... Αλλά τι να κάνουμε;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να κάνει αυτούς τους μετασχηματισμούς και να τους παίρνουμε έτοιμους; Ξέρω, είμαι τεμπελάκος... Αλλά τι να κάνουμε;! Ίσως... να γίνεται με συνδυασμό xcas και math tablet. http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=212801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ή ίσως και με το spacetime http://www.spacetime.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ο Laplace είναι αρκετά επίπονος όταν τον δοκίμαζα, τώρα σχετικά με το fourier γίνεται αλλα αναρωτιέμαι τι το θες για κινιτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. October 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ο Laplace είναι αρκετά επίπονος όταν τον δοκίμαζα, τώρα σχετικά με το fourier γίνεται αλλα αναρωτιέμαι τι το θες για κινιτό. για το πανεπιστήμιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εννοώ για ποιο λόγο θές να γίνονται στο κινητό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. October 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 για να τους κάνω στο πανεπιστήμιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ο υπολογισμος των μετασχηματισμών στο κινητό τηλέφωνο είναι αργός, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θές απλά τον μετασχηματισμό αλλά και άλλους υπολογισμούς. Εαν εργάζεσαι σε ημιτονοειδές σήμα τότε ο μετασχηματισμός είναι μάλλον νορμαλ σε ταχύτητα (FFT), σε περίπτωση όμως που θες να κάνεις γενική εφαρμογή της συνάρτησης Fourier / Laplace σε οποιαδήποτε άλλη συνάρτηση χρειάζεσαι εργαλεία που υπολογίζουν ολοκληρώματα και δεν το βλέπω εύκολο ούτε γρήγορο για το Pocket PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts