papajohn Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Καλησπέρα, Αναζητώ εδώ και μερικές μέρες λενα πρόγραμμα για προφιλ το οποίο να έχει ένα κάπως ιδιαίτερο today plug-in. Θα ήθελα να έχει το today plugin μεγάλα εικονίδια τα οποία να μπορείς να τα πατήσεις με το δάκτυλο και καθένα να αντιστοιχεί σε ένα προφιλ. Μαι δεύτερη δυνατότητα που θα μου άρεσε είναι να σου επιτρέπει ανα προφιλ να ανοιγεις και να κλείνεις την δόνηση στα SMS. Όσα προγράμματα έχω εντοπίσει ως τώρα δυστυχως για κάποιο περίερχο λόγο δε μου επιτρέπουν να έχω και μελωδία και δόνηση στο sms ανα προφίλ... Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το "Profiles for Windows Mobile" το οποίο έχει μεν today plugin αλλα δυστυχώς text based και δεν είναι finger friendly... Έχετε κάτι στο νου σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalaits Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Νομίζω ότι το Spb Phone Suite έχει αυτά που θέλεις: http://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/?en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Καλά, αυτό θα πει "μπροστά στα μάτια μου"! :lol: Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω διότι έχει ένα κουμπί και μετά πετάει μενου για να διαλέξεις προφιλ. Θα το δοκιμάσω όμως, φαίνεται καλό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Λοιπόν, καθώς το Phone Suite φαίνεται να δημιουργεί διάφορες αστάθειες στη συσκευή μου, μάλλον θα φάει πόδι. Οπότε το αρχικό ερώτημα παραμένει: υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει την εναλλαγή profiles απο την today screen με ευμεγεθή finger friendly κουμπιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts