Jump to content

Profiles με Button Today Plugin

papajohn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Αναζητώ εδώ και μερικές μέρες λενα πρόγραμμα για προφιλ το οποίο να έχει ένα κάπως ιδιαίτερο today plug-in. Θα ήθελα να έχει το today plugin μεγάλα εικονίδια τα οποία να μπορείς να τα πατήσεις με το δάκτυλο και καθένα να αντιστοιχεί σε ένα προφιλ.

Μαι δεύτερη δυνατότητα που θα μου άρεσε είναι να σου επιτρέπει ανα προφιλ να ανοιγεις και να κλείνεις την δόνηση στα SMS. Όσα προγράμματα έχω εντοπίσει ως τώρα δυστυχως για κάποιο περίερχο λόγο δε μου επιτρέπουν να έχω και μελωδία και δόνηση στο sms ανα προφίλ...

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το "Profiles for Windows Mobile" το οποίο έχει μεν today plugin αλλα δυστυχώς text based και δεν είναι finger friendly...

Έχετε κάτι στο νου σας??

Καλά, αυτό θα πει "μπροστά στα μάτια μου"! :lol:

Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω διότι έχει ένα κουμπί και μετά πετάει μενου για να διαλέξεις προφιλ. Θα το δοκιμάσω όμως, φαίνεται καλό!

Ευχαριστώ!

Λοιπόν, καθώς το Phone Suite φαίνεται να δημιουργεί διάφορες αστάθειες στη συσκευή μου, μάλλον θα φάει πόδι.

Οπότε το αρχικό ερώτημα παραμένει: υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει την εναλλαγή profiles απο την today screen με ευμεγεθή finger friendly κουμπιά???