ArxOn Δημοσιεύτηκε October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μάθω πια είναι τα αποδεκτά επίπεδα θορύβου σε ένα οικιακό Wi-Fi G δίκτυο. Το set up μου αποτελείται από την κάρτα Linksys WMP54GS with Speedbooster και το Linksys Broadband Router with Speedbooster WRT54GS. To management του δικτύου γίνεται μέσω του software της Linksys όπου εκεί μου δείχνει επίπεδο θορύβου από -92dbm μέχρι -95dbm. Στο διαμέρισμα παίζει ασύρματο τηλέφωνο το όποιο βρίσκεται δίπλα στο router, modem το όποιο σκέφτομαι να το μεταφέρω σε άλλο δωμάτιο. Επίσης (δεν γνωρίζω αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση) στο σαλόνι υπάρχει εσωτερική κεραία τηλεόρασης με signal booster. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλο θα ειναι φιλε μου να μην εχεις πολλες ασυρματες συσκευες στο ιδιο δωματιο. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Σε ένα "αθόρυβο" σπίτι η τιμή έπρεπε να είναι -98. Τώρα εσύ σίγουρα έχεις πρόβλημα θορύβου. Ίσως το τηλέφωνο αν λειτουργεί στους 2.4GHz. Ισως οι γείτονες... Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. December 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Το ασύρματο τηλέφωνο μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο αλλά ο θόρυβος παραμένει στο -92 - -95 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Οι συσκευές που εχεις, τυπου speedbooster, ειναι οι πιο θορυβώδεις που μπορούσες να αγοράσεις. Το 802.11b/g εχει 11 κανάλια, (στην ευρώπη) και για την αποφυγεις τις παρεμβολές μπορείς να αλλάξεις κανάλι, που πιθανων να εκμπέμπει και κάποιος άλλος. Οι δικές σου συσκευές εκπέμπουν και στα 11 κανάλια, δημιουργόντας θορυβο σε ολους και σε όλα. Η κεραία τηλεορασης δεν επιρεάζει καθώς ειναι μονο λήψης με ενισχυτη Rx μονο, δηλαδη στην λήψη. Δε κοιτάν να κανουν πιο ευαίσθητα chip, ρίχνουν ρυπογόνα (για ψηφιακους ριπους λεω) προιοντα στην αγορά. Δε φταις εσύ που τα αγόρασες βέβαια αμα δε το ήξερες. Dect (panasonic ας πουμε, και ολα τα συγχρονα), φουρνοι μικροκυμάτων, bluetooth. ολα εκεί παιζουν, στην ιδια μπαντα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το turbo, ετσι για να δεις, αν και μαλλον ειναι εξωτερικός ο παράγοντας, που ξερεις, κανας γείτονας με turbo ;-) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Έγινε σ'ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω το θέμα περαιτέρω και θα ποστάρω αποτελέσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. March 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Προέκυψε άλλο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. :cry: Το management του δικτύου γίνεται από το λογισμικό της Linksys. Όλα καλά κι ωραία αλλά μετά από κανά δύο μέρες το εικονίδιο γίνεται γκρι από πράσινο, δλδ ότι η συσκευή είναι Disabled. Παρ'όλα αυτά έχω κανονικότατα σύνδεση χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως μετά από μερικές μέρες πάλι με αποσυνδέει και δεν επανασυνδέεται αυτόματα. Όταν κάνω διπλό κλικ στο κομπιουτεράκι μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση και ότι "Encountered an unexpected error". Με τπτ δεν συνδέεται και είναι σα να μην υπάρχει. Η λύση έρχεται με την επανεκκίνηση. Δεν συνδέομαι βέβαια αυτόματα, πρέπει να γίνει "repair" από το εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης (μικρό κομπιουτεράκι κάτω δεξιά της οθόνης). Μετά από αυτό όλα οκ..για λίγες μόνο μέρες γιατί πάλι θα αρχίσουν τα ίδια. Και ξανά και ξανά... Καμιά ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί αυτό???:!: Μέχρι χθες το βράδυ στις 8 έκπεμπα στο κανάλι 11, ώσπου είπα να δοκιμάσω να το αλλάξω όπως είχε προτείνει και ένας φίλος πιο πάνω. Το έχω βάλει στο 12 και όλα "δείχνουν" εντάξει εκτός από ένα lag που έχω παρατηρήσει. Θα δοκιμάσω και στα άλλα κανάλια σιγά σιγά αν υπάρχει κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ερώτηση πρώτη, πώς βλέπω το noise level? ευχαριστώ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. April 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εγώ το βλέπω από το λογισμικό διαχείρησης του ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts