Neli Δημοσιεύτηκε October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2007 Καλημερα.Εχω συνδεσει 2 υπολογιστες με καλωδιο δικτυου προκειμενου να μοιρασω τη συνδεση και τα εχω καταφερει.Εχω βαλει στον εναν ip 192 168 0 1 και στον αλλον αυτοματη.Δυστυχως ομως ο ενας υπολογιστης δεν βλεπει τον αλλον,δλδ το μονο που εχω καταφερει ειναι να μοιρασω τη συνδεση.Βασικα περισσοτερο το ιντερνετ με ενδιαφερει οποτε μαλλον θα τ αφησω ετσι προς το παρον.Το προβλημα ειναι οτι εχω το zonealarm pro και θελω βοηθεια στις ρυθμισεις προκειμενου να μπορω να εχω και firewall και ιντερνετ διοτι αναγκαζομαι να το κλεινω για να εχω ιντερνετ και στον client υπολογιστη.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ρύθμισε το firewall ωστε να μη κόβει το client pc.Για παράδειγμα trusted zone 192.168.0.2()η όποια ip έχει)ετσι το 2 pc 8α περναει το firewall και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις disable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa1901 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Εκτός από τις ρυθμίσεις στις κάρτες δικτύου (που καλό είναι να είναι χειροκίνητες και στις δύο και όχι αυτόματες), πρέπει να βάλεις τα pc στο ίδιο workgroup. My computer δεξι κλικ -> Properties. Καρτέλα Computer Name και πατάς το Change. Εκεί βάζεις Member of.. Workgroup και διαλέγεις ένα όνομα που θα βάλεις και στα δύο pc. Home για παράδειγμα. Μόλις τα κάνεις αυτά, πρέπει να ορίσεις και έναν (τουλάχιστο) φάκελο σε κάθε pc που θέλεις να βλέπει ο άλλος και είσαι έτοιμος. Windows explorer δεξι κλικ στον φάκελο που θες -> Sharing and security .. Πατάς εκεί που λέει "if you understand the security risk... : Just enable file sharing -> Share this folder on the network και allow network users to change my files. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 kane disable k to firewall twn windows giati polles fores kanei provlhmatakia...... K proteinw na mhn valeis statiko ip..... Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 @Neli Τί είδους σύνδεση έχεις με το internet; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts