moment_v Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Επειδή σύνδεσα επιτέλους ένα paypal account, με το blackberry μου και θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές, θέλω την γνώμη σας.. 1. Μια πολύ αξιόπιστη εφαρμογή, η οποία να απορρίπτει κλήσεις από άγνωστους αριθμούς και από απόκρυψη και όχι μόνο.. Call Control Blacklist Lite 2. Ένα ξυπνητήρι, το οποίο να είναι 100% αξιόπιστο, αλλά με παραπάνω επιλογές παραμετροποίησης κτλ, απ' ότι το ξυπνητήρι που έχουν τα bb από μόνα τους. Multi Alarms - Multi Alarm Clock For BlackBerry 3. Κάποιο καλό σημειωματάριο, με υπενθυμίσεις και αν γίνεται, με δυνατότητα συγχρονισμού με κάποιο "cloud" κτλ To Evernote νομίζω είναι μια καλή λύση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τη ''κίινηση'' των δεδομένων στα κινητά μας? κατέβασα την network traffic control αλλά δεν δουλεύει... Επίσης κατέβασα την εφαρμογή weathertrax και δεν έχει σαν επιλογή την Αθήνα...υπάρχει κάποια αντίσοιχη εφαρμογή? Edited November 4, 2012 by stratous156 1 Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Σας προτείνω το Ελληνικότατο The Odyssey HD για BB10 και Playbook. Υποστηρίζει το Ζ10 και το Q10 με HD graphics. Τα Ελληνικά κείμενα έχουν πολύ πλάκα. Στο game χειρίζεστε τον Οδυσσέα που προσπαθεί να γυρίσει σπίτι του μετά από τον πόλεμο της Τροίας. Το παιχνίδι είναι τεράστιο και αξίζει τα λεφτά του. Προσφέρεται και δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που διαρκεί πάρα πολύ. Σίγουρα θα θυμηθείτε το έπος του Όμηρου παίζοντας αυτό το όμορφο παιχνίδι περιπέτειας . Έκδοση Blackberry FREE Έκδοση Blackberry FULL http://www.crazysoft.gr/images/theodyssey08.jpg http://www.crazysoft.gr/images/theodyssey09.jpg http://www.crazysoft.gr/images/theodyssey10.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Bbm update available! Εδώ και μια μέρα έχουμε την αναβάθμιση του bbm για όλες τις συσκευές είτε με OS10 είτε legacy device. Η πιο μεγάλη αλλαγή είναι τα bbm channels. Αξίζει σίγουρα. Στα + οι μικρές αλλαγές στην εμφάνιση των επιλογών για τα contacts, groups, για legacy device τουλάχιστον. Σε OS10 δουλεύει πολύ καλά, όπως επίσης και σε bold9900.Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακούγεται ότι σε παλιότερες συσκευές έγινε πιο αργό το bbm. Go on BB! Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Νέο παιχνίδι απο Έλληνα Dev, που σκίζει. Μετά το εξαιρετικό flycraft, τώρα και το Flappy Herbie Επίσης bbm channel για τα Κανάλια Καρδίτσας (και ναι ΔΕΝ είναι απο εμένα )!!!!!!!! Join C004D3B61 1 Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πληκτρολόγιο υπάρχει?του στυλ full keyboard με t9? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Για ποια συσκευή μιλάς; Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα την ερώτησή σου... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Νέο παιχνίδι απο Έλληνα Dev, που σκίζει. Μετά το εξαιρετικό flycraft, τώρα και το Flappy Herbie Επίσης bbm channel για τα Κανάλια Καρδίτσας (και ναι ΔΕΝ είναι απο εμένα )!!!!!!!! Join C004D3B61 Εξαιρετικά παιχνίδια και τα δύο! Δωρεάν το Flappy Herbie ενώ το Flycraft αξίζει με το παραπάνω τα χρήματά του. Πολύ ωραία και δωρεάν επίσης τα Run In Crowd και Metegol. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Πολύ καλές, χρήσιμες και δωρεάν εφαρμογές Ελλήνων Dev για ΒΒ10: http://appworld.blackberry.com/webstore/content/32320888/?lang=en&countrycode=CY (του ιδίου Dev που έκανε τα Flycraft και Flappy Herbie, ενημερώνει για προσφορές στο Blackberry World) http://appworld.blackberry.com/webstore/content/20079244/?lang=en&countrycode=CY (πρόγραμμα των Ελληνικών καναλιών TV) Edited April 7, 2014 by sakisgi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υπαρχει μηπως καποια αξιολογη εφαρμογη με την οποια να μπορω να μεταφερω φακελους, αρχεια, mp3 κλπ μεσω καποιας ip με το pc και με χρηση wifi (οπως airdroid, wifi file transfer) η μπορω να εφαρμοσω κατι τετοιο και με το blackberry link? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μπορείς να έχεις πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου μέσω wifi χωρίς πρόγραμμα. Πήγαινε settings -> storage and access και ενεργοποίησε το "Access using WiFi", όπου δίνεις και κωδικό πρόσβασης. Μετά θα μπορείς να βλέπεις το κινητό σου από το PC στο δίκτυο όπως θα έβλεπες οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή. Για τη σύνδεση δίνεις u/n "blackberry" και p/w αυτόν που έβαλες νωρίτερα. Σε καλύπτει αυτό; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μπορείς να έχεις πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου μέσω wifi χωρίς πρόγραμμα. Πήγαινε settings -> storage and access και ενεργοποίησε το "Access using WiFi", όπου δίνεις και κωδικό πρόσβασης. Μετά θα μπορείς να βλέπεις το κινητό σου από το PC στο δίκτυο όπως θα έβλεπες οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή. Για τη σύνδεση δίνεις u/n "blackberry" και p/w αυτόν που έβαλες νωρίτερα. Σε καλύπτει αυτό; Ναι αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο που λες, πρεπει να εχω και καποια εφαρμογη αντιστοιχη στο pc η μεσω καποιας ip θα βλεπω την συσκευη μου στο pc? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ναι αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο που λες, πρεπει να εχω και καποια εφαρμογη αντιστοιχη στο pc η μεσω καποιας ip θα βλεπω την συσκευη μου στο pc? Όχι δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή ή ip. Κάνε τα παραπάνω, έτσι απλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Όχι δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή ή ip. Κάνε τα παραπάνω, έτσι απλά. Ωραια, τα εκανα, και μετα τι? Δεν βλεπω κατι στον υπολογιστη μου. Ok, το βρηκα μεσω της εκτελεσης (run command) των windows. Ευχαριστω! Edited April 21, 2014 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παίδες, υπάρχει κάποια εφαρμογή για download videos από Youtube? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη για δημιουργια flashcards; ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Παιδια, ξερει κανεις τι παιζει με το blackberry. Απο οτι κατάλαβα ειναι καλο αλλά δεν εχει εφαρμογες:blink::blink::blink: και οτι μερικες απο αυτες ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ. Αν καποιος εχει δοκιμασει τις παρακατω εφαρμογες ας μου πει τις εντυπωσεις του viber skype real racing 3 asphalt 8 despicable me 1Υπάρχει καποια εφαρμογη για gps, 2απο παιχνιδια πως παμε, 3laggarei καθολου, 4το blackberry hub λειτουργει ΓΙΑ gmail viber και skype 5 Η καμερα καλη? η εφαρμογη καλη? Α και κατι αλλο τι άλλο παιζει με το Snap. Λειτουργει πράγματι?? Αν κάποιος εχει ενα z10 ή ενα full-touch blackberry ας κανει τον κοπο να μου απαντησει :thanks::thanks::thanks::thanks: Edited June 3, 2014 by greyfox17 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 1) υπαρχει το mireo dont panic με χαρτες tomtom και το navfree που ειναι δωρεαν με openmaps 2)απο παιχνιδια τα παντα μεσω snap 3)ειμαι κατοχος z30 και το κινητο πεταει 4)το hub περνει ειδοποιησεις για email linkedin viber skype facebook facebook messenger και notifications για καινουργιες εκδοσεις εφαρμογων απο blackberry world 5) καμερα ικανοποιητικη δεν ασχολουμε και πολυ για να πω λεπτομερειες αλλα κανει την δουλεια της το snap λειτουργει κανονικα..τι εννοεις αν λειτουργει πραγματι?επισης μπορεις και amazon store αλλα το snap με βολευει.ελληνικες εφαρμογες μεσω snap Παιζουν κανονικα πχ web banking. viber επισης λειτουργει κανονικα αλλα οι πιο πολλοι χρησιμοποιουν την εκδοσγ για android.η εκδοση για bb θελει ακομα δουλεια skype λειτουργει επισης κανονικα και οι 2 εκδοσεις για bb και για android. για παιχνιδια δεν ασχολουμε και πολυ αλλα το temple run παιζει κανονικα. για περισσοτερες πληροφοριες δοκιμασε το thread για το z10.εχει κινηση εκει. κατοχος z30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 εχουμε καμμια καλη εφαρμογουλα για να βλεπουμε αποτελεσματα ποδοσφαιρου??? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Λογικά μόνο σε android θα βρεις, οπότε ρίξε μια ματιά προς τα εκεί. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εχουμε καμμια καλη εφαρμογουλα για να βλεπουμε αποτελεσματα ποδοσφαιρου??? Σε Android ένα καλό είναι το sofascore 1 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Βασικα δεν καταλαβαινω τη νοημα εχει μια εφαρμογη για scores απο τη στιγμη που ολες αυτες οι εφαρμογες για να λειτουργησουν θελουν προσβαση στο διαδικτυο , τοτε μπαινεις στον browser σου και τα βρησκεις σε 10 secs οσο θα θελει να φορτωσει και η εφαρμογη ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σιγουρα απο browser τα βρισκεις ολα. Αλλα αυτο ειναι το νόημα των εφαρμογών, η ευκολία. Δυστυχώς, οι android εφαρμογές, αργούν λίγο να ξεκινήσουν στο BlackBerry. Eγω χρησιμοποιώ την livescore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και εγω αλλα το livescores.com και οχι καποια εφαρμογη :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εφαρμογές είναι το FotMob και το SCORE-LINE και οι δύο android ports. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως την πρώτη. Μπορείς να κάνεις favorite leagues/teams, να ορίσεις ποια notifications θέλεις κλπ. Και οι δύο εφαρμογές έχουν πρόγραμμα και βαθμολογίες. Υπάρχει επίσης και το theScore Mobile το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts