hellsangel81 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Δεν το έχω κάνει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για την εφαρμογή, ακόμα και ότι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Δεν το έχω κάνει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για την εφαρμογή, ακόμα και ότι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην συσκευή σου. Ωραία..! Κρίμα η χαρά που έκανα... :( 1 Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Την εχω δοκιμάσει αλλα δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο την web accessed σελίδα. 1 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το accuweather ΟΤΑ ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 To accuweather θα το βρείς εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Τα τελευταία νέα για τον νέο ΒΒ Browser! H πολλά υποσχόμενη εξαγορά της Torch Mobile από την RIM φαίνεται να αποδίδει καρπούς. http://bit.ly/aiHWfD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Τα τελευταία νέα για τον νέο ΒΒ Browser! H πολλά υποσχόμενη εξαγορά της Torch Mobile από την RIM φαίνεται να αποδίδει καρπούς. http://bit.ly/aiHWfD Και θα εγκαθηστατε μεσω update; 1 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Κάτσε να βγει πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Και θα εγκαθηστατε μεσω update; Συνήθως οι αλλαγές σε core applications όπως είναι και ο BB Browser γίνεται μέσω αναβάθμισης λογισμικού (os). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 To accuweather θα το βρείς εδώ! Δεν ειναι OTA downloand γιατι μου ζηταει register 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ειναι το ΜΟΝΟ που λείπει από τα blackberry. Όλα τα άλλα είναι άψογα. :D Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδια κατι που να μου μετραει τον ογκο δεδομενων υπαρχει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδια κατι που να μου μετραει τον ογκο δεδομενων υπαρχει; MiniMoni... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 MiniMoni... Είναι αξιόπιστο? Στο παρελθόν είχα σοβαρές αμφιβολίες το κατα πόσο μετράει σωστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Είναι αξιόπιστο? Στο παρελθόν είχα σοβαρές αμφιβολίες το κατα πόσο μετράει σωστά. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι εντελώς αχρείαστο αφού η συμπίεση που έχουν τα blackberry κινητά είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να μην περνάς ούτε κατά διάνοια τα 100-150 MB τον μήνα.... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 @klog_1: Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα! Πόσο όγκο δεδομένων έχεις ενεργοποιημένο στη γραμμή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας διαφωνώντας με τον εαυτό μου......lol Δεν το χρησιμοποιώ για τον λόγο που αναφέρατε......έστω και αν τα 250ΜΒ(1,5GB μέχρι τον Απρίλιο που κλείνω τον χρόνο) φαίνονται λίγα στην πράξη δεν τα έχω πλησιάσει κοντύτερα απο ..........την απόσταση Γής-Σελήνης!!!!! Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο στην λειτουργία του προγράμματος. Α....καλό μήνα. Επι την ευκαιρία αν και δεν είναι του topic , αν ήθελε κάποιος μια συσκευή εκτός του Storm 9500 (η αλήθεια είναι πως με έχει βολέψει απίστευτα) με την προαίρεση να έχει WiFi και .......φυσικό πληκτρολόγιο ποια θα προτείνατε....... Ξέρω ξέρω 9700 αλλά θα ήθελα την γνώμη σας... Edited February 1, 2010 by klog_1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας διαφωνώντας με τον εαυτό μου......lol Δεν το χρησιμοποιώ για τον λόγο που αναφέρατε......έστω και αν τα 250ΜΒ(1,5GB μέχρι τον Απρίλιο που κλείνω τον χρόνο) φαίνονται λίγα στην πράξη δεν τα έχω πλησιάσει κοντύτερα απο ..........την απόσταση Γής-Σελήνης!!!!! Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο στην λειτουργία του προγράμματος. Α....καλό μήνα. Επι την ευκαιρία αν και δεν είναι του topic , αν ήθελε κάποιος μια συσκευή εκτός του Storm 9500 (η αλήθεια είναι πως με έχει βολέψει απίστευτα) με την προαίρεση να έχει WiFi και .......φυσικό πληκτρολόγιο ποια θα προτείνατε....... Ξέρω ξέρω 9700 αλλά θα ήθελα την γνώμη σας... Το 9700 είναι, κατά τη γνώμη μου, μονόδρομος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ισως επρεπε να εχει πιο καλα χαρακτηριστικα γιατι ετσι φαινεται μια αναβαθμιση του 9000 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια κατι που να μου μετραει τον ογκο δεδομενων υπαρχει; http://mobile.e-office.com/Products/Mobile-Data-Alerter Mobile Data Alerter Μεχρι στιγμης απο εντυπωσεις στο ιντερνετ, πρεπει να ειναι αρκετη καλη η εφαρμογη. Εγω σημερα την εγκατεστησα και στα θετικα ειναι πως φαινεται πολυ ακριβης (μετραει τα παντα, απο bb messenger μεχρι και emails) οπως επισης σου δειχνει ποιες εφαρμογες κανουν συνδεση στο ιντερνετ. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Το Twitter έχει γίνει όλο και πιο απαραίτητο για τους χρήστες BlackBerry παγκομίως και η απουσία εφαρμογής από τη RIM έχει γίνει αισθητή. Κάτι όμως ετοιμάζουν! http://bit.ly/51UU4M Σήμερα έκανα το πρώτο μου Tweet από τον BlackBerry Client και έχω κατενθουσιαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σήμερα έκανα το πρώτο μου Tweet από τον BlackBerry Client και έχω κατενθουσιαστεί! καλημέρα Uber Twitter χρησιμοποίησες ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Όχι τον επίσημο Twitter client της RIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Το BeamReader είναι το καλύτερο PDF Viewer που κυκλοφορεί για ΒΒ κατά την γνώμη μου και τέσσερις τυχεροί θα αποκτήσουν την πλήρη έκδοση! http://goo.gl/fb/nZkr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Η emacerry δημιουργός του file Scout επιστρέφει με την νεα της εφαρμογή iconify που κυκλοφόρησε και κανονικά (πρώην ΒΕΤΑ) πριν απο λίγες ημέρες. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίνκς στο Homescreen http://goo.gl/fb/lzjl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts