Jump to content

BlackBerry: Εφαρμογές & Παιχνίδια

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Live messenger πολύ καλό και απο άποψη εμφάνισης αλλά και λειτουργιών.

Πλέον όλα τα ΙΜ έχουν τις ίδιες δυνατότητες με τον ΒΒΜ 5.0. Link with blackberry contact και show on desktop.

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το show on desktop τι ακριβώς είναι γιατί ακόμη δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω :rolleyes::rolleyes:

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Το show on desktop τι ακριβώς είναι γιατί ακόμη δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω :rolleyes::rolleyes:

Μπορείς να μεταφέρεις εικονίδιο επαφής του msn στην home screen. Ελπίζω να ήμουν σαφής. Κάντο και ψάξε για το εικονίδιο μετά.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

OK! Thanks!

Τα εικονίδια τα πάει στον φάκελο που έχεις ορίσει να πηγαίνει τα downloads. Συνήθως είναι ο ομώνυμος φάκελος.

Παρουσιάστηκε όμως ένα άλλο πρόβλημα... Πολύ ποιο σημαντικό... Προσπαθώντας να σου απαντήσω απευθείας από το blackberry ανακάλυψα ότι το keyboard του storm δεν συνεργάζεται με τον νέο opera :(

Πρέπει να ενεργοποιήσεις από τα settings του opera το virtual keyboard και εμφανίζετε ένα πληκτρολόγιο δικό του.

Αυτό έχει δύο κακά...1ον δεν συνεργάζεται με το click και 2ον δεν έχει Ελληνικά :wacko::mad:

Τώρα? Έχει βρει κάποιος λύση?

Μπορείς να κάνεις και move to folder.

Στο θέμα του opera λογικά περιμένουμε το επίσημο.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ναι το ξέρω, έκανα move to folder home.

Για τον Opera τώρα δυστυχώς έχω δυσάρεστα.

Αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων.

Δεν έχει zoom, δεν δουλεύει το bb menu, δεν δουλεύει το keyboard του blackberry, δεν έχει Ελληνικά στο δικό του keyboard, είναι ποιο αργό από το 4.2.

Αυτά και άλλα που ίσως τα ξεχνάω με έκαναν και το ξήλωσα άρον άρον και γύρισα στο 4.2 που το βρίσκω σε σύγκριση την μέρα με την νύχτα.

Δυστυχώς ο bb browser συνεχίζει να είναι απαράδεκτος, αργός και να βγάζει ακόμα ερωτηματικά εάν θέλεις για παράδειγμα να απαντήσεις σε forum σαν και αυτό... :(

Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη και οι δύο browsers για να φτάσουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο...μέχρι τότε θα μείνω στον Opera 4.2!

Συμφωνώ για την ταχύτητα του νέου όπερα, επίσης πρέπει να κάνεις αρκετές φορές refresh για να σου εμφανίσει σωστά μερικές σελίδες. Μην ξεχνάς οτι είναι ΒΕΤΑ και γι αυτό βγήκε για να βρεθουν τα σφάλματα κλπ κλπ.

Πάντως εμένα δουλεύει μια χαρα το keyboard μου, πολύ καλύτερα απ ότι με τον παλιό.

Φαντάζομαι δεν λες για την γραμμή διευθύνσεων γιατί εκεί όντως δουλεύει το πληκτρολόγιο.

Για προσπάθησε να γράψεις μία απάντηση εδώ, σε αυτό το forum αλλά και σε άλλα.

Για το zoom και ότι δεν δουλεύει το bb menu (π.χ. πως αλλάζεις γλώσσα από Ελληνικά σε Αγγλικά όταν βρίσκεσαι σε suretype??) τι έχεις να πεις?

Τα περισσότερα μου πόστς τα κάνω απο τον opera. Αν και τελευταία επειδή καμια φορά δεν μου φόρτωνε την σελίδα όταν παταγα υποβολή απάντησης, έγραφα ότι ήθελα στο memopad και τα έκανα copy paste.

Η εισαγωγή κειμένου είναι πάρα πολύ καλή στον νέο opera, τουλάχιστον για μένα! :lol:

Πως γίνετε αυτό? Το ίδιο os έχουμε και μιλάμε για τον Opera Beta 5?

Πατάς "απάντηση" και σου βγάζει το πληκτρολόγιο του storm? Με Ελληνικά & Αγγλικά?

Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος ρε παιδιά γιατί αυτό είναι περίεργο...

Ναι ίδια ος και το ίδιο πρόγραμμα τρέχουμε. Μου βγάζει την σελίδα όπως στον υπολογιστή! quick reply και πάω κάτω και γράφω. Άν πατήσεις παράθεση βγάζει το παράθυρο του μηνύματος, κάνω tap, μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο και γράφω κανονικά.

Και μένα το κανονικό πληκτρολόγιο μου βγάζει πάντως, εκτός κι αν στις ρυθμίσεις ενεργοποιήσω το ενσωματωμένο του opera.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Τον ξανά-έβαλα και δεν παίζει με τίποτα σωστά..

Ανοίγω το forum, το γυρνάω σε landscape και τα παίζει, αν γυρίσω γλώσσα τα παίζει και δεν γράφει.

Μα τι γίνετε ρε γμτ?

Τελικά δεν είμαι ο μόνος...απορώ πάντως που σας δουλεύει!!

http://forums.*****berry.com/showthread.php?p=3598361#post3598361 (αλλάξτε τα αστεράκια με c r a c k)

IMs: MSN, yahoo, google talk και AIM

Περισσότερα εδώ...

----------------------

social networks: Facebook και Myspace

Περισσότερα εδώ...

-----------------------

App World: http://bit.ly/AppWorld

Καλησπερα παιδια,

ειμαι σχετικα καινουργιοσ στα ΒΒ(πηρα το πρωτο μου, πριν ενα μηνα) αλλα με την βοηθεια σας και μετα απο ωρες διαβασματος εχω μαθει αρκετα! Παρολλαυτα εχω 2 πολυ βασικες ερωτησεις:

1/ Ποιες ειναι οι χρεωσεις του LIVE MESSENGER? Εννοω οταν δεν στελνεις η δεν λαμβανεις τπτ, χρεωνεσαι κατι? δηλαδη μπορω να το εχς συνεχεια ανοιχτο?

2/ τι γινεται με αυτο το google sync? Υπαρχει αμφιδρομος συγχρονισμος η οχι? Και γιατι μου κανει διπλες τις επαφες? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια της λειτουργιας του! Αν θα μπορουσε κανεις να μου αφιερωσει λιγο χρονο να απαντησει, γιατι δυστυχως ειναι μονοδρομος για μενα, αφου εχω mac και τις επαφες μου με ελληνικους χαρακτηρες! Απο οσο ξερω δεν υπαρχει αλλο τροπος συγχρονισμου ςσπου να βγει το desktop manager for mac, και αν θα υποστηριζει και εκεινο ελληνικους χαρακτηρες!

Ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπέρα!

1) Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις, περνάνε όλα από το πακέτο δεδομένων σου. Αλλά είναι τέτοια η συμπίεση που μιλάμε για αστεία μεγέθη... Ειδικά όταν απλά το έχεις ανοιχτό και δε μιλάς, είναι μόνο κάποια bytes για να σε κρατάει online. Μπορείς άφοβα να το έχεις ανοιχτό όλη μέρα.

2) Δεν το γνωρίζω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

2/ τι γινεται με αυτο το google sync? Υπαρχει αμφιδρομος συγχρονισμος η οχι? Και γιατι μου κανει διπλες τις επαφες? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια της λειτουργιας του! Αν θα μπορουσε κανεις να μου αφιερωσει λιγο χρονο να απαντησει, γιατι δυστυχως ειναι μονοδρομος για μενα, αφου εχω mac και τις επαφες μου με ελληνικους χαρακτηρες! Απο οσο ξερω δεν υπαρχει αλλο τροπος συγχρονισμου ςσπου να βγει το desktop manager for mac, και αν θα υποστηριζει και εκεινο ελληνικους χαρακτηρες!

Ευχαριστω πολυ!!!

Δες το άρθρο εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2936280

Ήδη στην 5.0.0.216 που έχω στο storm μου έχει κάποια "δείγματα" επιλογών αμφίδρομου συγχρονισμού μέσα απο το email setup. Οι επαφές του gmail συγχρονίζονται αμφίδρομα (απ ότι έχω καταλάβει) και εσύ ρυθμίζεις και το πότε.

Τις επαφές σου μπορείς να τις συγχρονίσεις και μέσω του outlook αν υπάρχει ήδη για mac

Μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Στο msn & στο google talk μπορείς στο logon screen να επιλέξεις το auto sign δηλαδή όποτε βγαίνεις offline ή κλείνεις την συσκευή και την ανοίγεις να μπαίνει αυτόματα στο msn/google talk. Κάτι σαν την λειτουργία "start with windows" στα pc μας.

Εμένα μου δούλευε αυτή η επιλογή κανονικότατα αλλά μετά την 173 σταμάτησε και τώρα πρέπει κάθε φορά να το κάνω χειροκίνητα. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

Επίσης το usb mass storage μερικές φορές πρέπει να το κάνω χειροκίνητα γιατί στο pc δεν φαίνονται οι δίσκοι..

Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση (μακριά από μας) γίνει κάτι απ τα παραπάνω.. στην καλύτερη μήπως υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε την συσκευή απ το gps και στη χειρότερη τουλάχιστον να κλειδωσουμε την συσκευή κ την κ τα αρχεία της (εικόνες επαφές email) ή αν γίνεται να κλειδώνει κ η κάρτα μνήμης (να μη γίνεται να διαβαστεί ούτε από Η/Υ αν είναι δυνατόν). Είχε προτεινει κάποιο παιδί ένα app αλλά σταμάτησε την υποστήριξη του η rim νομίζω...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση (μακριά από μας) γίνει κάτι απ τα παραπάνω.. στην καλύτερη μήπως υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε την συσκευή απ το gps και στη χειρότερη τουλάχιστον να κλειδωσουμε την συσκευή κ την κ τα αρχεία της (εικόνες επαφές email) ή αν γίνεται να κλειδώνει κ η κάρτα μνήμης (να μη γίνεται να διαβαστεί ούτε από Η/Υ αν είναι δυνατόν). Είχε προτεινει κάποιο παιδί ένα app αλλά σταμάτησε την υποστήριξη του η rim νομίζω...

To blackberry είναι το μοναδικό smartphone στην αγορά που μπορεί να σου προσφέρει τεράστια προστασία στην κρυπτογράφηση των δεδομένων σου. Τόσο στη συσκεύη (ενσωματωμένη μνήμη) όσο και στη media card.

Θα σου πρότεινα να κάνεις τα παρακάτω:

1. Να βάλεις κωδικό κλειδώματος για τη συσκεύη έτσι ώστε αν χαθεί να μην έχει ο άλλος πρόσβαση σ' αυτή. Options => Password

2. Να ενεργοποιήσεις το encryption. Options => Security Options => Encryption

3. Να ενεργοποιήσεις το Memory Cleaning. Options => Security Options => Advanced Security Options => Memory Cleaning

Εφαρμόζωντας τα παραπάνω είσαι σίγουρος ότι ακόμα και αν πέσει η συσκεύη σου σε χέρια τρίτου δεν θα καταφέρει να αποσπάσει κάτι από τα προσωπικά σου δεδομένα.

Αν θέλεις τώρα να κάνεις remote kill το blackberry σου αυτό μπορεί να γίνει από τον blackberry enterprise administrator εφ' όσον είσαι σε εταιρικό περιβάλλον και έχετε blackberry enterprise server.

Αν όχι μπορείς να αναζητήσεις εφαρμογή όπως η προηγούμενη που πρότεινε ο moment_v

1. Να βάλεις κωδικό κλειδώματος για τη συσκεύη έτσι ώστε αν χαθεί να μην έχει ο άλλος πρόσβαση σ' αυτή. Options => Password

2. Να ενεργοποιήσεις το encryption. Options => Security Options => Encryption

3. Να ενεργοποιήσεις το Memory Cleaning. Options => Security Options => Advanced Security Options => Memory Cleaning

Αυτά τα 3 με καλύπτουν και για την κάρτα μνήμης?

Η λειτουργία του 1 είναι προφανής, λίγο πολύ. Το 2 και το 3 τι ακριβώς κάνουν?

Η καλύτερη λύση θα ήταν το app smrtGuard αλλά είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Αυτά τα 3 με καλύπτουν και για την κάρτα μνήμης?

Η λειτουργία του 1 είναι προφανής, λίγο πολύ. Το 2 και το 3 τι ακριβώς κάνουν?

Η καλύτερη λύση θα ήταν το app smrtGuard αλλά είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του...

Το 2 κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Κρυπτογραφεί την κάρτα μνήμης ή και την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

Το 3 καθαρίζει τη μνήμη του τηλεφώνου από αρχεία που μένουν εκεί. Μπορείς να ορίσεις εσύ τι να καθαρίζετε και κάθε πότε.

Πιστεύω ότι με το 1 και το 2 είσαι κομπλέ.

Το πρόγραμμα κάνει ακριβώς αυτο που λέει και ο τίτλος του θέματος. Ένα εργαλείο που θα σώσει όσους έχουν ΒΒ χωρίς data plan καθώς μας δίνει την δυνατότητα να κατεβάζουμε τα OTA installs και να τα περνάμε στην συσκευή μας κατ ευθείαν από τον υπολογιστή μας.

http://img260.imageshack.us/img260/3540/captureyz.jpg

D O W N L O A D

• The topic was unpinned