GiorgosH Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Βρε καλώστον! Αφού είπαμε ΑΝ ΔΕΝ σας το κανε μόνο του ηδη, κάντε το anually :lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Βρε καλώστον! Αφού είπαμε ΑΝ ΔΕΝ σας το κανε μόνο του ηδη, κάντε το anually :lol Όταν λέω το έκανε μόνο του εννοώ χωρίς καν να στο γράψει ή να σε ρωτήσει γιατί συνήθως σου λέει ότι έχει βγει το τάδε update. Εμένα όμως ούτε καν το πήρα χαμπάρι... :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Κάποιες φορές τρέχει το update σε background. Μου έχει συμβεί. Οπότε δεν το πρόσεξες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Μετά απο μέρες ήρθε το invite για το google voice αλλά..... http://img208.imageshack.us/img208/5655/55567719.jpg Ας ελπίσουμε οτι θα είναι σύντομα διαθέσιμο και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Από τον Αύγουστο οι εταιρείες που έχουν εγκατεστημένο τον Blackberry Enterprise Server θα μπορούν να προμηθευτούν από την Google δωρεάν τον connector για τα Google Apps. Συγκεκριμένα μέσω του connector θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές gmail, calendar and contacts. Αναλυτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες: * Τα μηνύματα από το gmail inbox θα προωθούνται αυτόματα σε 60 δευτερόλεπτα στο blackberry * Θα υπάρχει συγχρονισμός των μηνυμάτων του Gmail που θα διαβάζονται ή θα διαγράφονται από το blackberry με το gmail inbox * Συγχρονισμός των φακέλων του blackberry με τα labels του gmail * Αναζήτηση email διευθύνσεων και τηλεφώνων των χρηστών του domain μέσα από το gmail * Οι επαφές από το gmail θα συγχρονίζονται με το blackberry * Θα υπάρχει μονόδρομος συγχρονισμός από google calendar στο calendar του blackberry Απομένει να δούμε μόνο κατά πόσο τα παραπάνω θα λειτουργούν σωστά και σε πόσους εταιρικούς πελάτες θα είναι χρήσιμα. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω λινκ http://www.google.com/apps/intl/en/business/mobile.html Πηγή: Blackberry-Experts.Net 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Γράφεται σε πολλά φόρουμς ότι οι developers έχουν ήδη αρχίσει την ανάπτυξη και διόρθωση των εφαρμογών για να είναι συμβατές με τα os της σειράς 5.0. Χθές μου ήρθε ήδη το πρώτο Update εφαρμογής (stoptilt). Οπότε σύντομα θα αναβαθμιστούν όλες οι εφαρμογές εκτός απο facebook και msn που θα βγούν με το official release της 5.0 μιας και είναι προιόντα της rim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Γράφεται σε πολλά φόρουμς ότι οι developers έχουν ήδη αρχίσει την ανάπτυξη και διόρθωση των εφαρμογών για να είναι συμβατές με τα os της σειράς 5.0. Χθές μου ήρθε ήδη το πρώτο Update εφαρμογής (stoptilt). Οπότε σύντομα θα αναβαθμιστούν όλες οι εφαρμογές εκτός απο facebook και msn που θα βγούν με το official release της 5.0 μιας και είναι προιόντα της rim Και 'μένα μου ήρθε ενημέρωση για update the stoptilt αλλά μόλις πήγα να το βάλω και με ρώτησε εάν θέλω να κάνω αντικατάσταση είδα ότι ήταν ακριβώς η ίδια έκδοση. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Η ίδια είναι για την 4.7, απλά βγήκε και για 5.0 os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από ένα μήνα περίπου, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα η έκδοση 1.1.0.11 του Blackberry App World. Η μεγαλύτερη προσθήκη που έγινε είναι η επέκταση της χρήσης της εφαρμογής σε επιπλέον χώρες και συγκεκριμένα στις Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο και Αυστρία. Δυστυχώς για εμάς η χώρα μας δε συμπεριλήφθηκε στις χώρες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Βέβαια επειδή δεν είμαστε και τόσο καλά παιδιά διαβάστε στο τέλος του άρθρου πώς να τρέξετε την εφαρμογή από οποιαδήποτε χώρα με περιορισμό ότι θα εμφανίζονται μόνο οι δωρεάν εφαρμογές. Περισσότερα διαβάστε στο παρακάτω λινκ http://www.blackberry-experts.net/news/app-world-updated-11011-and-how-install-it-all-countries 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από ένα μήνα περίπου, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα η έκδοση 1.1.0.11 του Blackberry App World. Η μεγαλύτερη προσθήκη που έγινε είναι η επέκταση της χρήσης της εφαρμογής σε επιπλέον χώρες και συγκεκριμένα στις Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο και Αυστρία. Δυστυχώς για εμάς η χώρα μας δε συμπεριλήφθηκε στις χώρες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Βέβαια επειδή δεν είμαστε και τόσο καλά παιδιά διαβάστε στο τέλος του άρθρου πώς να τρέξετε την εφαρμογή από οποιαδήποτε χώρα με περιορισμό ότι θα εμφανίζονται μόνο οι δωρεάν εφαρμογές. Περισσότερα διαβάστε στο παρακάτω λινκ http://www.blackberry-experts.net/news/app-world-updated-11011-and-how-install-it-all-countries Μπορεί κάποιος να μας γράψει για ποια δωρεάν μιλάμε? Αξίζουν? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 FORWARD & REPLY WITH EDIT Είχαμε το forward with edit, τώρα έχουμε και reply!! http://www.bberryapp.com/applications.htm Και φυσικά είναι δωρεάν. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Μπορεί κάποιος να μας γράψει για ποια δωρεάν μιλάμε? Αξίζουν? Είναι περίπου 400 εφαρμογές μάλλον πρέπει να δεις μόνος σου τι θέλεις. Άσε που ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Είναι περίπου 400 εφαρμογές μάλλον πρέπει να δεις μόνος σου τι θέλεις. Άσε που ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά. 400 δωρεάν? Μήπως έχεις κάποιο λινκ? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 400 δωρεάν? Μήπως έχεις κάποιο λινκ? Στην ουσία είναι το blackberry app world αλλά εμφανίζει μόνο της δωρεάν εφαρμογές. Διάβασε παρακάτω http://www.blackberry-experts.net/news/app-world-updated-11011-and-how-install-it-all-countries 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Στην ουσία είναι το blackberry app world αλλά εμφανίζει μόνο της δωρεάν εφαρμογές. Διάβασε παρακάτω http://www.blackberry-experts.net/news/app-world-updated-11011-and-how-install-it-all-countries Αυτό το είχα διαβάσει αλλά δεν γράφει πουθενά για 400 δωρεάν εφαρμογές. Εσύ που ξέρεις για τέτοιο νούμερο? Γνωρίζεις κάτι ή έτσι το είπες? Πάντως δεν βρίσκω λόγο να το βάλουμε ακόμη αφού δεν είναι full support. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αυτό το είχα διαβάσει αλλά δεν γράφει πουθενά για 400 δωρεάν εφαρμογές. Εσύ που ξέρεις για τέτοιο νούμερο? Γνωρίζεις κάτι ή έτσι το είπες? Πάντως δεν βρίσκω λόγο να το βάλουμε ακόμη αφού δεν είναι full support. Το έχω εγκαταστήσει στο storm μου και τις μέτρησα :D 370+ Προσωπικά βρήκα αρκετές που μου άρεσαν. Πάντως και μόνο σαν περιβάλλον χρήσης αξίζει να το βάλεις να το δεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αξίζει βεβαίως.. Κι εγώ το έχω βάλει από την αρχή και τώρα με το update μπορείς να έχεις μαζεμένες τις δωρεάν.. Έτσι κι αλλιώς λόγω Ελλάδας δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογη.. Είναι 370+ free? Τις μέτρησες? Πολλές μου ακούγονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αξίζει βεβαίως.. Κι εγώ το έχω βάλει από την αρχή και τώρα με το update μπορείς να έχεις μαζεμένες τις δωρεάν.. Έτσι κι αλλιώς λόγω Ελλάδας δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογη.. Είναι 370+ free? Τις μέτρησες? Πολλές μου ακούγονται.. χαχαχαχα ναι τις μέτρησα :D:D:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Έχει δίκιο τελικα.. :P Νεο: Με το καινούργιο Update του AppWorld, όταν βγει νέα έκδοση μιας εγκατεστημένης εφαρμογής, έρχεται ειδοποίηση στα messages σε στυλ Facebook και σε προτρέπει να μπεις να την κατεβάσεις.. Edit: 383 οι δωρεάν εφαρμογές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysis Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 συγνώμη , έχω το bold μπορώ και με ποιό τρόπο να κατεβάσω το app world!! 1 Παράθεση Πάμε δυνατά!!! pin: 20FE478B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε bold πιστεύω ότι άμα ακολουθήσεις τη διαδικασία για το curve είναι ακριβώς το ίδιο. Διάβασε στο πρώτο ποστ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysis Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ακολούθησα τι διαδικασία για curve και μου λέει οτι δεν το υποστηρίζει η συσκευή. 1 Παράθεση Πάμε δυνατά!!! pin: 20FE478B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 οσον αφορα το bb scout το κατεβασα για να παιζει pdf, εβαλα ενα αρχειο pdf , το ειδε ομως οταν παω να το ανοιξω λεει on your bb no content hander found for pdf μπορει καποιος να με βοηθησει στο θεμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Πρέπει να κάνεις custom file association από τα options. βάλε τα pdf να στα ανοίγει με το viewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παω στο bb file scout options και μετα στην επιλογη << custom file associations>> εκει μου ζηταει file extension............................. και απο κατω add association update: viewer δεν βλεπω sta applications,μηπως εχει αλλο ονομα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts