GiorgosH Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Σε μένα υπάρχει αυτό και στο 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Σε μένα υπάρχει αυτό και στο 5... Σιγουρα ???? μα πως ?? το δοκιμασα τωρα με εναν φιλο μου που ειναι ακριβως διπλα μου και μου εγραφε συνεχεια και δεν εβγαζε τιποτα .... με το αλλο εστω και ενα πληκτρο να ακουμπαγε με ενημερωνε για το γεγονος ( οτι μου γραφει ) ...Περιεργο ... μηοως εμενα απλα δεν το κανει για αλλους λογους ... Αν το εχεις προσεξει κανενας αλλος pls ας μας πει ή ας μου πει αν το εχω μονο εγω το προβλημα ΥΓ για το ξηλωμα και το περασμα στην παλια εκδοση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 @alexasso: Για να κάνεις downgrade απλά κατεβάσεις απο κάποιο site τα .alx και .cod αρχεία του παλιού ΒΒΜ και πάς c://program files/common files/research in motion/shared (os folder) και βάζεις εκεί το .alx και μέσα στον java τα .cod. Τρέχεις το Loader.exe και είσαι έτοιμος. Καλό είναι να απεγκαταστήσεις πρώτα απο την συσκευή σου το ΒΒΜ 5.0 (options-advanced-applications) και να κάνεις και restart. Άν το κάνεις αυτό την ώρα που διαλέγεις apps στο loader πρέπει να επιλέξεις και το Blackberry Messenger Το bbm 5.0 αργεί λίγο οπότε μπορεί να μην ανανεωνόταν ότι έγραφε ο φίλος σου. Γενικά πάντως όταν ο άλλος γράφει κάτι στο βγάζει και στο 5.0 και σε εμένα λειτουργρί κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 @alexasso: Για να κάνεις downgrade απλά κατεβάσεις απο κάποιο site τα .alx και .cod αρχεία του παλιού ΒΒΜ και πάς c://program files/common files/research in motion/shared (os folder) και βάζεις εκεί το .alx και μέσα στον java τα .cod. Τρέχεις το Loader.exe και είσαι έτοιμος. Καλό είναι να απεγκαταστήσεις πρώτα απο την συσκευή σου το ΒΒΜ 5.0 (options-advanced-applications) και να κάνεις και restart. Άν το κάνεις αυτό την ώρα που διαλέγεις apps στο loader πρέπει να επιλέξεις και το Blackberry Messenger Το bbm 5.0 αργεί λίγο οπότε μπορεί να μην ανανεωνόταν ότι έγραφε ο φίλος σου. Γενικά πάντως όταν ο άλλος γράφει κάτι στο βγάζει και στο 5.0 και σε εμένα λειτουργρί κανονικότατα Κατ αρχην σ' ευχαριστω για την βοηθεια σου , εκανα κανονικα downgrade και ολα πηγαν μια χαρα.Εκανα απεγκατασταση κοκ... Ισως να ετυχε σε μενα.... Να κανω αλλη μια ερωτηση μιας και βρηκα το βημα , με το που το εκανα εγκατασταση μου ηρθε στο εταιρικο μαιλ μου που το εχω συνδεμενο και αυτο με το BB μαζι με 2 προσωπικα ενα μαιλ που λεει τα εξης ... -----Original Message----- From: BBMADMIN [mailto:******@eval.blackberry.com] Sent: Tuesday, July 21, 2009 11:06 AM To: ........... Subject: [?? Probable Spam] BlackBerry Messenger email confirmation Hello, Thank you for using BlackBerry Messenger. To help prevent unauthorized use of this email address, we need to confirm its ownership. Please turn on your BlackBerry and allow it to receive this email. The email will be automatically processed by BlackBerry Messenger. Please do not delete this email. If you do not use BlackBerry Messenger, you can ignore this email. Thank you, BlackBerry Messenger Team ---e---44#Hl9lalBijViB6Yg+e5CFOa3JpCntM9Uv6XuC8Y9i1u4= --------------------------------------------------- Σας ηρθε και εσας κατι τετοιο ?? η εκανα καμια βλακεια στην εγκατασταση??και τωρα καθε φορα που μου ερχετε μαιλ θα πηγαινει σε χιλια ατομα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Και σε μένα.. Μάλλον σπαμάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Σου γράφει οτι o x is typing a message και όταν είσαι στην κεντρική οθόνη δείχνει ένα μικροσκοπικό Α Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Ένα χρήσιμο video με τον τρόπο προσθήκης επαφών στο ΒΒΜ μέσω του barcode [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D708hqSoPFg&eurl]YouTube - Berry Barcode : BBM 5.0 Leaked Barcode Scanner Demo[/ame] Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Ξέρει κανείς ποιο θέμα έχει αυτός; Edit: Win7 by WJD Designs Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 -----Original Message----- From: BBMADMIN [mailto:******@eval.blackberry.com] Sent: Tuesday, July 21, 2009 11:06 AM To: ........... Subject: [?? Probable Spam] BlackBerry Messenger email confirmation Hello, Thank you for using BlackBerry Messenger. To help prevent unauthorized use of this email address, we need to confirm its ownership. Please turn on your BlackBerry and allow it to receive this email. The email will be automatically processed by BlackBerry Messenger. Please do not delete this email. If you do not use BlackBerry Messenger, you can ignore this email. Thank you, BlackBerry Messenger Team ---e---44#Hl9lalBijViB6Yg+e5CFOa3JpCntM9Uv6XuC8Y9i1u4= --------------------------------------------------- Σας ηρθε και εσας κατι τετοιο ?? η εκανα καμια βλακεια στην εγκατασταση??και τωρα καθε φορα που μου ερχετε μαιλ θα πηγαινει σε χιλια ατομα !!! Και σε εμένα ήρθε όταν έβαλα το 5.0. Εγω το κράτησα! Απλά ένα confirmation είναι όπως αυτα που στέλνουν τα fora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Για όσους έχουν πρόβλημα με τα αβαταρς.. Avatars Now Working In BlackBerry Messenger 5.0 – Here’s How To Set Yours Up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Για όσους έχουν πρόβλημα με τα αβαταρς.. Avatars Now Working In BlackBerry Messenger 5.0 – Here’s How To Set Yours Up Άν δεν λειτουργήσει το παραπάνω δοκιμάστε και αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Προχθές έλαβα σε email ένα docx αρχείο. Η συσκευή μου όμως δεν το αναγνώριζε για να το κάνω ούτε open ούτε download attachment παρόλο που είχα το DocsToGo. Για να το λύσω έκανα το εξής. Άνοιξα το BB FileScout και πήγα στα options του και στο custom file associations έβαλα τα docx να τα ανοίγει το WordToGo. Έτσι πλέον με αφήνει και να τα ανοίξω αλλά και να τα κατεβάσω στην συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 [imgalign]http://img529.imageshack.us/img529/706/19804286.png[/imgalign]Και άλλο ένα σημαντικό release αυτήν την εβδομάδα DOWNLOAD Δεν ξέρω για πόση ώρα θα είναι το λίνκ. Το πρώτο official release κράτησε 15 λεπτά οπότε μπορεί να κατεβάσουν και αυτό. Τα κακά νέα είναι οτι δεν είναι συμβατό με το storm Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε Alpha Beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Πρόλαβα εγώ πάντως :P Αλλά "Connection to server failed' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Θέλει apn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Σαχλαμάρες πάλι :P Βγήκε το update .11 για το DM 5.0και κάνει backup αέρα τώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Σε όσους έχει καθυστερήσει να βγάλει ειδοποίηση για το update απλά ανοίξτε το dm χωρίς να συνδέσετε την συσκευή και πατήστε το check for updates Θέμα: Περιοδικό TIME στο BB Το περιοδικό Time έβγαλε εφαρμογή για ΒΒ ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Σε όσους έχει καθυστερήσει να βγάλει ειδοποίηση για το update απλά ανοίξτε το dm χωρίς να συνδέσετε την συσκευή και πατήστε το check for updates Θέμα: Περιοδικό TIME στο BB Το περιοδικό Time έβγαλε εφαρμογή για ΒΒ ΟΤΑ πολυ ωραια εφαρμογη , μακαρι και αλλοι να συνεχισουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για ολοκληρωτικό και πιο αποτελεσματικό wipe και πιο εύκολο back-up των third-party εφαρμογών http://img254.imageshack.us/img254/5897/bbsak12.png DOWNLOAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για ολοκληρωτικό και πιο αποτελεσματικό wipe και πιο εύκολο back-up των third-party εφαρμογών http://img254.imageshack.us/img254/5897/bbsak12.png DOWNLOAD Άμα σου πω ότι μόλις έψαχνα κάτι τέτειο τι θα μου πεις ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Σε όσους έχει καθυστερήσει να βγάλει ειδοποίηση για το update απλά ανοίξτε το dm χωρίς να συνδέσετε την συσκευή και πατήστε το check for updates Σε 'μένα δεν βγάζει καμία αναβάθμιση... Το έκανα και χειροκίνητα αλλά τίποτα. :!: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Έχεις το 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Έχεις το 5? DM 5.0.0.11 (Jul 1 2009) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 DM 5.0.0.11 (Jul 1 2009) Ε αυτή είναι η τελευταία.. Το update που είναι από 0.0.8 σε 0.0.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Ε αυτή είναι η τελευταία.. Το update που είναι από 0.0.8 σε 0.0.11 Ε θα το έκανε μόνο του τότε γιατί εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα.... :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts