thief Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το δοκίμασες; Σου εμφανίζει χάρτες ελλάδας; Στο 8310 που είχα βάλει το δοκιμαστικό, δεν υπήρχε τίποτα από ελλάδα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το δοκίμασες; Σου εμφανίζει χάρτες ελλάδας; Στο 8310 που είχα βάλει το δοκιμαστικό, δεν υπήρχε τίποτα από ελλάδα. Το έχω κάνει εγκατάσταση και περιμένω να βρω την ευκαιρία (εξωτερικός χώρος) για να το δοκιμάσω... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπράβο θα το δοκιμάσω, τόσο καιρό το περίμενα. καλώς όρισες και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το έχω κάνει εγκατάσταση και περιμένω να βρω την ευκαιρία (εξωτερικός χώρος) για να το δοκιμάσω... Λοιπόν το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μου βγάζει τον χάρτη της Ελλάδας αλλά χωρίς δρόμους. Εμένα με βγάζει στα σπάτα. Στο weather section με βγάζει στη Ν. Ερυθραία ενώ είμαι στο Γαλάτσι. Του λέω να μου βρεί βενζινάδικα, τα βρίσκει αλλά είναι στα αλαμπουρνέζικα. Πάντως είναι πολυ καλό προγραμματάκι, δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το trial ή υπάρχει πρόβλημα που δεν έχει Ελληνικά το Storm. Όταν ζητάω να κάνει navigation από διεύθυνση έχει μόνο πολιτείες της Αμερικής.... Περίεργα πράγματα... Θα στείλω ένα μήνυμα στην Garmin για να δω τι συμβαίνει και μόλις μάθω θα σας ενημερώσω. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 τους χάρτες τους έχει ή τους κατεβάζει συνεχώς? 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 τους χάρτες τους έχει ή τους κατεβάζει συνεχώς? Αυτό είναι το θέμα. Μου έχει έναν γενικό (άσπρο) χάρτη της Ελλάδας χωρίς δρόμους όσο ζουμ και να κάνω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους χάρτες. Περιμένω σχετική απάντηση απο την Garmin. http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/engca/install_settings_blackberry_Storm.php?m=Storm Αυτό είναι ένα άλλο navigator πρόγραμμα που βρήκα το όποιο έχει Ελληνική γλώσσα σε interface και σε οδηγίες κατά την πλοήγηση. Το δοκίμασα και αυτό αλλά μου κάνει κάτι παλαβά. Ενώ με βρίσκει και μου βγάζει χάρτη του Γαλατσίου μόλις του ζητάω πλοήγηση σε διεύθυνση δεν βρίσκει καμία πόλη. ? Έχει πολλές λειτουργίες, πολλές γλώσσες και υποστηρίζει πολύ καλά τα Ελληνικά. Διαλέγεις μέχρι και ανδρική ή γυναικεία φωνή. Ας το δοκιμάσετε και εσείς για να δούμε τι παίζει. Βασικό το ότι είναι δωρεάν... update: Δοκίμασα να βρω διευθύνσεις στα greeklish με interface language τα αγγλικά (μιλάω για το nav4all). Βρίσκει κάποιες πόλεις αλλά μέχρι εκεί. Οδούς με τίποτα. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Αυτό ακριβώς μου έκανε το garmin και στο 8310. Έβγαζε έναν κενό χάρτη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ας με συγχωρέσουν οι admin που δεν κάνω τροποποίηση το παραπάνω αλλά θα γράψω για ένα τρίτο πρόγραμμα το οποίο δοκίμασα και δεν ήθελα να τα μπλέξω. Λοιπόν μιλάω για το AmazeGPS Storm Version το οποίο προς το παρόν παίρνει τα σκήπτρα.! :) 1. Είναι δωρεάν!! 2. Έχει Ελληνικούς χάρτες 3. Έχει πλοήγηση & περιστρεφόμενο χάρτη κατά την διάρκεια της πλοήγησης!! 4. Έχει τρεις τύπους χάρτη. Οδικό, υβριδικό, δορυφορικό!!! 5. Έχει πλοήγηση με οδηγίες (στα Αγγλικά δυστυχώς) 6. Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα. Βρίσκει την πόλη που του δίνεις στα Ελληνικά. 7. Υπάρχει ένα θεματάκι με την clickable οθόνη. Δεν την αναγνωρίζει και παίζει σαν touch screen. Θα συνεχίσω να το ψάχνω μπας και βρω την λύση. 8. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο pc, μέσω OTA ή με sms (υποστηρίζει μόνο vodafone) 9. Έχει και καιρό!! link: http://www.amazegps.com/index.php?page=home&language=en&referrer=6 Περιμένω εντυπώσεις. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 :clap:Έκανες καταπληκτική δουλειά. :clap::clap::clap::clap::clap::clap: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλούς χάρτες έχει αλλά ταλαιπωρία η περιήγηση μέσα στο μενού.. Πχ για να πάς πίσω θέλει @, δηλ. Αλτ+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το έβαλα στο storm, θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει κανείς αλλά το πρόγραμμα είναι πολυ καλό. το μεγαλύτερο καλό που έχει πέραν απο τις φωνιτικές οδηγίες είναι οτι μπορείς να γράψεις τους δρόμους στα ελληνικά, μου την έσπαγε στα Bb maps που δεν ήξερες πώς να γράψεις μια οδό σε greeklish. επίσης περνάει μέσω bis (για vodafone έστω) οπότε έχουμε και την συμπίεση. rokko πραγματικά συγχαρητήρια τρομερή ανακάλυψη. :bow: edit: αν θυμάμαι καλά έχεις το data alerter αν μπορείς για πές μας περίπου πόσο τρώει απο data όταν ακολουθήσεις μια διαδρομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Λοιπόν. Σας έχω μια φοβερή εφαρμογή που όλοι πρέπει να έχουν στο βατόμουρο τους. Μιλάω για το BBFileScout. Έναν file explorer που κάνει τα πάντα μα κυρίως και το ποιο σημαντικό είναι ότι Επιτέλους μπορείτε να σβήσετε τα άχρηστα ringtones, videos, samples του bb. Μιλάω για τα επίσημα που είναι κλειδωμένα... Επίσης έχουμε και λέμε: 1. Είναι δωρεάν (τα καλά τα αναφέρω πρώτα) 2. Εμφανίζει όλα τα αρχεία (κρυφά, συστήματος κτλ) 3. Εμφανίζει πληροφορίες για όλες τις μνήμες του τηλεφώνου 4. Zip, Unzip αρχεία. Πολύ χρήσιμο 5. Ανοίγει αρχεία (ini, xml, etc.) σαν κείμενο και μπορείς να το κάνεις αντιγραφή, επικόλληση κτλ 6. Κάνει αποστολή οποιοδήποτε αρχείου σαν επισημασμένο σε email ή με blue-tooth κτλ Αυτά είναι μερικά από τα "καλά" που μπορείτε να κάνετε... Ελπίζω λοιπόν να σας φανεί χρήσιμο... Εγώ πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ. :rolleyes: link για OTA ή DM File: http://www.emacberry.com/bbfs/bbfilescout_03download.html Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Είναι πολύ καλό, έχει ξαναγραφτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά όχι τόσο αναλυτικά. Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό αν και αργεί στο να ανοίξει τις φωτο και να φορτώσει τα thumbs. Επίσης μπορείτε να το επιλέξετε σαν προεπιλόγη για συγκεκριμένους τύπους αρχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Είναι πολύ καλό, έχει ξαναγραφτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά όχι τόσο αναλυτικά. Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό αν και αργεί στο να ανοίξει τις φωτο και να φορτώσει τα thumbs. Επίσης μπορείτε να το επιλέξετε σαν προεπιλόγη για συγκεκριμένους τύπους αρχείων Έχεις δίκιο, τώρα το είδα.:confused: Αν θέλει ο moderator μπορεί να το σβήσει. Sorry, έπρεπε να κάνω search πριν αναρτήσω. :O Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Δεν πειραζει :O,η περιγραφη σου ειναι αναλυτικοτατη , ευχαριστουμε :cool: 1 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Αναβάθμιση για το ubertwitter. Περισσότερα εδώ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 γεια σας παιδια εχω ενα ΒΒ ΒΟLD και εχω κανει τα ΠΑΝΤΑ για να δουλεψει η πολυ καλη εφαρμογη mobile data alerter αλλα τιποτα εχω περασει 2-3 φορες την .266 poy eixa kai prin αλλα και παλι τιποτα καθε φορα που την κανω εγκατασταση την εφαρμογη κανω download και μολις τελειωνει μου λεει ok επιτυχως αλλα... μετα οταν παω να την τρεξω βγαζει αυτο το μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception απο restart εχω κανει απειρα... αλλα τιποτα και καθε φορα που κανω restart συνεχεια βγαζει το μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception καμια λυση??? αυτη η εφαρμογη την θελω ρε γμτ....:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ξαναπεράσε το ος. Λογικά θα διορθώσει την κατάσταση. Αυτά τα error είναι καθαρά θεμα λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ξαναπεράσε το ος. Λογικά θα διορθώσει την κατάσταση. Αυτά τα error είναι καθαρά θεμα λειτουργικού το εχω περασει το .266 απο την voda uk 3 φορες και δεν το εχει διορθωσει:( τι να αλλο θα μπορουσα να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 με ότα το πέρασες; δοκίμασες με dm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 με ότα το πέρασες; δοκίμασες με dm; με οτα το περασα με dm ??? που το βρισκω?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Από το site της ββ. Κατεβάζεις το desktop manager (dm) και βρίσκεις το πρόγραμμα που θέλεις για desktop installation. Ξεζιπαρεις το αρχείο και το κάνεις add με το app loader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 το desktop manager το εχω ηδη εγκατεστημενο. το mobile alerter το εχω βρει μεσω Internet Και το εχω εγκαταστησει μονο μεσω ota ,,,αλλιως δεν με αφηνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 το desktop manager το εχω ηδη εγκατεστημενο. το mobile alerter το εχω βρει μεσω Internet Και το εχω εγκαταστησει μονο μεσω ota ,,,αλλιως δεν με αφηνει. Ψάξε μήπως βρεις για desktop instaLl είναι διαφορετικά από τα ότα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 γεια σας παιδια εχω ενα ΒΒ ΒΟLD και εχω κανει τα ΠΑΝΤΑ για να δουλεψει η πολυ καλη εφαρμογη mobile data alerter αλλα τιποτα εχω περασει 2-3 φορες την .266 poy eixa kai prin αλλα και παλι τιποτα καθε φορα που την κανω εγκατασταση την εφαρμογη κανω download και μολις τελειωνει μου λεει ok επιτυχως αλλα... μετα οταν παω να την τρεξω βγαζει αυτο το μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception απο restart εχω κανει απειρα... αλλα τιποτα και καθε φορα που κανω restart συνεχεια βγαζει το μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception καμια λυση??? αυτη η εφαρμογη την θελω ρε γμτ....:( Βγάλε την έκδοση που έχεις και πήγαινε εδώ Δοκίμασε την παραπάνω έκδοση και πες αν δούλεψε... Μόλις κάνεις απεγκατάσταση της παλιάς, πρώτα κάνε battery pull (original) και μετά κατέβασε την παραπάνω. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts