IVIetaCreatoR Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Aρκετά προβληματική φαίνεται η 1.8.049. Δεν γίνονται πλεον process τα e-mails μέσα απο το app,και για κάποιο λόγο είχαν αλλάξει τα e-mail notifications στην σελίδα του fb. update:απο οτι φαίνεται διορθώθηκε. Edited August 20, 2010 by IVIetaCreatoR 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Κάτι καλό για καιρό έχετε; Είχα στο storm το weatherbug (παρα πολυ καλό) αλλά στο storm II δεν μπορώ να βάλω το AppW και έχω ξεμείνει. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 BerryWeather της BellShare.. Το χα πάρει 4.99 σε προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Mετά από 3 μήνες, είδα ότι το Uber Twitter άλλαξε εμφάνιση. Ποιό προτιμάτε? Αυτό ή το κλασικό της ΒΒ? :happy: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Mετά από 3 μήνες, είδα ότι το Uber Twitter άλλαξε εμφάνιση. Ποιό προτιμάτε? Αυτό ή το κλασικό της ΒΒ? :happy: το κλασικό της ΒΒ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Το παλιό UberTwitter :P Η' το SocialScope αν κάποια στιγμή υποστηρίξει ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 το κλασικό της ΒΒ Υπάρχει τρόπος (στο twitter της ΒΒ), να προσθέτει την τοποθεσία σου σε κάθε tweet? Eκτός από τη μια μόνιμη μου βάζεις στο προφίλ σου. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Υπάρχει τρόπος (στο twitter της ΒΒ), να προσθέτει την τοποθεσία σου σε κάθε tweet? Eκτός από τη μια μόνιμη μου βάζεις στο προφίλ σου. Δεν γνωρίζω. Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτή η λειτουργία και δεν το έχω ψάξει. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Για το twitter της ΒΒ δεν νομίζω. Το κάνεις όμως το ubertwitter kai to seesmic. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλησπερα, καταλαθως εσβησα το document to go απο το curve μου και απο την memory stick πως μπορω να το ξαναβρω? 1 Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Εκτός ότι μπορείς να το βρεις στο appworld υπάρχει και εδώ http://www.dataviz.com/products/documentstogo/ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Καλησπερα, καταλαθως εσβησα το document to go απο το curve μου και απο την memory stick πως μπορω να το ξαναβρω? Καλησπέρα και πάλι. Εχω το curve 8520 χωρις BIS, εσβησα το documents to go καταλαθως απο τι memory stick και τωρα δε μπορω να το επαναφερω. Επισης η εφαρμογη appworld για Ελλαδα δεν γινεται δεκτη σταματαει στο 90% και λεει code 907.... Τι κανω τωρα?? Ουτε appworld μπορω να εχω και ουτε να ξαναπερασω το documents to go... Δε μπορω να το ξαναβρω? ουτε εχω κλειδια στο κουτι της συσκευασιας 1 Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jomich Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα και πάλι. Εχω το curve 8520 χωρις BIS, εσβησα το documents to go καταλαθως απο τι memory stick και τωρα δε μπορω να το επαναφερω. Επισης η εφαρμογη appworld για Ελλαδα δεν γινεται δεκτη σταματαει στο 90% και λεει code 907.... Τι κανω τωρα?? Ουτε appworld μπορω να εχω και ουτε να ξαναπερασω το documents to go... Δε μπορω να το ξαναβρω? ουτε εχω κλειδια στο κουτι της συσκευασιας Έχω κι εγω το BB Curve 8520 με F2G και λογισμικό 4.6 με το ίδιο πρόβλημα. Μετά απο αρκετό ψάξιμο έχω κάποιες λύσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μπορεί εγώ να κάνω κάτι λάθος. Και είναι οι εξής: 1) Κατεβάζεις απ`το Greekberry το App World και το βρίσκεις δωρεάν. Αλλα είναι δοκιμασμένο μόνο για bold και οχι για curve, συν πρέπει να έχεις λογισμικό από 5 και άνω. Κι εμένα σταματά στο 90%. 2) Το κάνεις Redownload απ`το dataviz. Αλλα πρέπει να έχεις το registration number. Τους έστειλα email μήπως και μου το δώσουν. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν. Οπότε απο αυτούς μόνο το αγοράζεις. 3) Πας απο εκεί που το αγόρασες με την εγγύηση και ζητάς ενα format ώστε να περάσουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό δεν το εχω κάνει ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα το δεχτούν διότι θεωρείται δική μας υπαιτιότητα. Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά αν βρείς κάτι πες το κι εμένα. Αν πετύχει η τρίτη μου επιλογή θα το γράψω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnds Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλημερα και απο εμενα ψαχνω να εγκαταστησω voice caller id στο bold 9700,υπαρχει καποιο app γιατι αυτο που ειδα στο rim δεν φαινεται απο τα σχολια οσων το κατεβασαν να δουλευει. Ξερει κανεις κατι περισσοτερο να βοηθησει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή της Kik? 1 Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή της Kik? Υπήρχε για ΒΒ αλλά η RIM ανέστειλε την διάθεση της για τα κινητά της μέσω νομικών διαδικασιών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καμμια τζαμπε εφαρμογη notepad για το storm. 1 Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BB9000 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Λέγομαι Γιάννης και έχω μια γρήγορη απορία (έχω κάνει τη σχετική έρευνα στο internet but to no avail…)Γνωρίζει κάποιος αν (και πως) μπορώ να επανακτήσω το texas holdem που έχασα κατά την αναβάθμιση λογισμικού στο ΒΒ Bold 9000, δίχως να κάνω downgrade στο προηγούμενο OS. Εναλλακτικά, υπάρχει άλλο δωρεάν texas holdem game. Ευχαριστώ πολύ Also posted in Greekberry 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleimtreu Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπέρα, Μόλις αγόρασα το πρώτο μου BlackBerry Bold 9700 και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το παιχνίδι Texas Hold'Em King 2. Παίζει με ψεύτικα ή με αληθινά χρήματα;Χρεώνει το λογαριασμό του κινητού; Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Play money... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα. Μετά απο εγκατάσταση του Mobile Data Alerter, παρατήρησα στα active applications που τρέχουν να είναι το BB messenger...αν και θεωρητικά κλειστο τ΄ρεχει στο background φαντάζομαι, αλλά αυτό που με ανησυχέι σύμφωνα πάντα με το Mobile Data Alerter είναι ότι to bb messenger ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείται να έχει μια κατανάλωση 0.5 ΚΒ την ώρα. Είναι φυσιολογικό χωρίς να χρησιμοποιείται και να έχει κατανάλωση? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων... ΒΒ 9000 V.5 1 Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Όντως τρέχει πάντα στο background ο ΒΒΜ. Έχεις επαφές στο ΒΒΜ; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Όντως τρέχει πάντα στο background ο ΒΒΜ. Έχεις επαφές στο ΒΒΜ; Εχω ναι κανα 2 - 3 επαφές στο ΒΒ messenger... Μου κάνει εντύπωση που τρώει ΚΒ χωρίς να το χρησιμοποιώ... Γνώρίζει κάποιος αν είναι normal το παραπάνω ? ή τελικά η ίδια η εφαρμογή Mobile Data Alerter να κάνει η ίδια έλαχιστη χρήση...? Επίσης κάτι τελευτάιο αν αυτό βοηθάει στα active applications της παραπάνω εφαρμογής συμπεριλαμβάνει εκτός του ΒΒ messenger που φαντάζομαι δεν μπορέι να γίνει quit αλλά και την εξής: net_rim_bb_gmail .... Τίποτε ιδέες παιδιά για τα χαμένα ΚΒ? Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας... Edited February 21, 2011 by jopilot Επιπλέον application 1 Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μπορείτε να μπείτε στο Foursquare? Τις τελευταίες δυο μέρες δεν μπορώ καν να συνδεθώ. Μήπως φταίει το update που έβγαλαν? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ξαναδοκίμασε... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts