nasia_the_slayer Δημοσιεύτηκε October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2007 9-11 Νοεμβριου διεξαγεται ενα debate απο το MUN(model united nations)Εχω δηλωσει συμμετοχη και θελω εντυπωσεις απο ατομα που εχουν παρει μερος σε κατι τετοιο γιατι εχω αγχωθει!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 huh?τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα ειναι κατι σαν ευρωπαικο κοινοβουλιο.. Μαθητες απο διαφορα σχολεια συζητουν με τα υπολλοιπα παιδια διαφορα προβληματα (ρατσισμο, περιβαλλον κτλ αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο)..Απο οτι θυμαμαι (επειδη απο στο σχολειο που πηγαινα παντα ειχαμε μαθητες να συμμετασχουν κ μαλιστα μια χρονια το MUN εγινε κ στο σχολειο μου)χωριζονται σε διαφορες χωρες κ γινεται αυτη η ανταλλαγη αποψεων.. Δεν θυμαμαι ομως αν ερχονται κ μαθητες απο το εξωτερικο... Αλλα νομιζω πως ναι..!Κ φυσικα βασικη προυποθεση για να παρει κανεις μερος ειναι να εχει αριστη γνωση των αγγλικων αφου ολος αυτος ο διαλογος γινεται στα αγγλικα! Γινεται καθε χρονο κ ειναι απο τις σημαντικοτερες διοργανωσεις σε σχολικο επιπεδο.. Αυτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 9-11 Νοεμβριου διεξαγεται ενα debate απο το MUN(model united nations)Εχω δηλωσει συμμετοχη και θελω εντυπωσεις απο ατομα που εχουν παρει μερος σε κατι τετοιο γιατι εχω αγχωθει!:( Γενικα σε πανεπηστιμια της βρετανιας ειναι πολυ κοινα τα MUN societies κτλ....γενικα, ενας φοιτητης αναλαμβανει να εκπροσωπησει τις θεσεις μιας χωρας, να γινει δηλαδη ο "διαπραγματευτης " της....εχει πολυ πλακα...τα IR (international relations) studentakia συνεχεια τετοια κανανε.... πηγα κι εγω μερικες φορες, ειχε κοσμο καλο και ημουν η Βολιβια... :rolleyes: Α, και μια αλλη φορα για να μου την σπασουνε (για πλακα) με βαλανε να ειμαι η Τουρκια... :O:O:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. October 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εγω εκπροσωπω(μαζι με αλλα παιδια)την Ολλανδια στο θεμα των ανθρωπινων δικαιωματων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ειχα παει περσι, μονο και μονο για να χασω περιπου 20-25 διδακτικες ωρες στο σχολειο μου. Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, ειναι πολυ στενα καθορισμενα τα ορια των πραγματων στα οποια μπορεις να αναφερθεις. Βαρετο εν ολιγοις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Συμμετειχα μεσω πανεπιστημιο 2 φορες στο AMUN στο Chicago, Illinois. Μονο βαρετα δεν ειναι :) Αρκει να το παρεις σοβαρα και φυσικα να σε αφορα. Σπουδαζω διεθνεις σχεσεις και διπλωματια οποτε.. Κοιτα να το απολαυσεις και να κανεις καλη ερευνα αλλα να ενημερωθεις για την διαδικασια που ακολουθειται (points of order κτλ). Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Είμουν και εγώ εκεί... :p Σε MUN της Θεσσαλονίκης βέβαια, δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα... Άμα γουστάρεις όμως debate κλπ, είναι ωραία εμπειρία Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. November 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αυριο παω!!Ειμαι πολυ αγχωμενη αλλα θα μου περασει! Εμπειριες,εμπειριες...!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Πόσα MUN γίνονται; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. November 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Γυρισα και δεν μπορω να πω οτι μιλησα και πολυ...Μονο τον λογο εναρξης διαβασα και εκανα ενα point of information στην USA στο debate του general assembly.Λεω να ξαναπαω μ'αρεσε και ισως να μιλησω παραπανω!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts